Zaxxis Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Czyli HS to tak naprawdę dwa roomy ? Ale ja widziałem z całym hudem, interfejsem czy jak mu tam HS. Więc to był albo fake, albo faktycznie Almora ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 http://gear-studio.com/Almora_Screens/index.html ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Ale mówię, że interfejs był taki jak w HS :< A w Almorę grałem, więc wiem jak wygląda :> Innymi słowy : Ta gra ma dwa roomy tylko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 HS są tylko dwie areny tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Napisał, że są jakieś dwie areny. Skąd miałem wiedzieć, że mu akurat chodzi o roomy ? Myślałem, że potem jakieś areny w następnym mieście są. Dobra, nvm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Miasto i lochy, dwie areny jakbum cyk cyk. Bo roomy są trzy, w pierwszym jest logo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Nie wiedziałem, że mówiąc "areny" miałeś na myśli lokacje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Hmm, w sumie to dodanie kilka lokacji, potworków i broni/zbroji nie byłoby takim zbeszczeszczeniem HSa :P Co wy na to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Szkoda czasu na odgrzewanie kotletów :) Triberian zdominuje wszystko co związane z GS :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Ale odgrzewane kotlety są mniam mniam :D . Zawsze możecie rozbudować trochę Hidden Swords, który będzie można traktować jako taką darmową wersję Triberiana (o ile dobrze zrozumiałem temat, że Triberian będzie przypominał Hidden Swords, ale będzie bardziej rozbudowany od niego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Albo dajcie komuś, kto go skończy. Przecież są osoby, które się znają. Więc nie rozumiem w czym problem ? Na przykład Snake albo PsichiX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 A ja mam pytanie z innej beczki - zamieścicie również Aliens Attack On Colony ;> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Z tego co wiem, to ze względu na jakieś prawa autorskie projekt został dawno temu rzucony - bo pewnie zamiast Almory by były Aliensy Online :P Chociaż to było tak dawno temu, że łącza 2mb to były tylko w japonii :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 hehe ze starych dobrych czasów też sie nie przejmowałem prawami autorskimi, i teraz - masz babo placek - na oficjalnej stronie (jak w koncu takowa ruszy) nie bede mogl zamiescic nawet serii back :P a remake aliensów to nadal mi sie marzy, ######sta ta gra była, jakby podpiąć sterowanie pod myszke to bylaby wrecz boska. (borek zrób kiedyś jeszcze jakiegoś horrorka ;D :D widać że masz wyczucie do tegoo) Hidden Swords to w sumie tylko ######sty silnik, za duzo roboty zeby wyszła z tego gra, wiec dobrze robicie ze powstaje Triberian a nie odgrzewany - nawet jesli smaczny - to zawsze schab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Skąd można jeśli w ogóle można pobrać szablon do tej gry? Może być nawet pierwsza wersja tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 O jaki szablon ci chodzi? lolol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Może być nawet pierwsza wersja tego. to było więcej?;O chyba chodziło Ci o silnik. sprawdź sobie np.miniRPG by David Dark :P https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...amp;hl=mini+rpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ajajaj ja kocham robic systemy ala rpg ;]pisac algorytmy takie proste, to swietna zabawa. lepsza niz sciaganie z kogos... choc pare dobrych systemow tu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Skoro wy nie chcieć dać nam nowy updat HS my od was chcieć plik gmd HS :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Skoro wy nie chcieć dać nam nowy updat HS !!! Wut? Jaki update? Lepiej się połóż... my od was chcieć plik gmd HS Mała szansa, ale kto wie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Września 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Uważaj, bo potraktuję tą prośbę poważnie -_- Chyba cię poje**ło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Dla chcącego nic trudnego, można zawsze samemu sobie wydobyć plik GMD, GM6 czy GMK :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Września 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Nie, ostatnia wersja jest chyba zabezpieczona specjalnym protectorem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 !!! Wut? Jaki update? Lepiej się połóż... Leże i kwicze Uważaj, bo potraktuję tą prośbę poważnie sleep.gif Chyba cię poje**ło. Uważam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Września 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Przecież powstaje Triberian, trochę jakby kontynuacja Hidden Swords. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ee to nie to samo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Września 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Jak to nie ? Przecież Hidden Swords w miarę czasu tez miałby nową grafikę i coraz bardziej optymalny kod, oraz pełno nowych pomysłów. Almora to było właśnie to rozwinięcie HS, a Triberian jest po prostu powrotem do Single Playera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 a Triberian jest po prostu powrotem do Single Playera. i za to wam gloria i chwała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 E tam, Almora też była spoko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) A ja otworzyłem tajemny tunel do Forgotten Tower... :] I trochę pograłem... ;] Edytowane 7 Września 2008 przez Solmis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi