Crackkk-GM Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam! Szukam kilku grafików (oczywiście tylko na jeden projekt) Ten projekt to właśnie Knight of Union, tylko pod zmienioną nazwą. Jeżeli ktoś mógłby, to niech narysuje w stylu Almory poniższe sprity: Postac, rozmiary - obojętne, kolorystyka Almora, oddzielnie głowa, ręce, tułów (rozmiary ludka, do zbroi) Zbroje, różne, rozmiary - gdzieś pod ludzika, oczywiście z "ikonkami" 32x32 zbroi Trawa, kolorystyka - Almora (ciemmmna) Ziemia, kolorystyka - Almora :D (wszystko jak almora... bo mi sie podoba XD) Jakieś miecze do 32*32 Jakieś rośliny, też jak w Almorze :) Kamienie... już wiecie jaka kolorystyka... Jeżeli będę jeszcze czegoś potrzebowac, to dopisze. @Dodane: Sprit ładowania, jak w Almora i kit xD ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Wiesz to może otwórz Almore. Naciśnij przycisk Print Scrn. I baw się w paincie w wycinanie. Albo grzecznie poproś Borka o Sprity z Almory. Borek powinien opatentować Almore i wszystko co z nią związane >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Widzę, że nie masz nawet własnego pomysłu... a ty chcesz robić mmorpg w który będą chcieli grać ludzie... no chyba, że jakieś twoje ziomki z gg. Sprit ładowania, jak w Almora i kit xD ;]PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 @UP: grozisz mi?? <_< Potrzeba jeszcze butów jakiś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Odświeżam, ponieważ grafika potrzebna bardzo i to bardzo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 doubleposting brzmi jak doublenigger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 A czemu wszystko ma być jak w Almorze? Po prostu szukaj gościa, który zrobi Ci grafikę od góry w średniowiecznych klimatach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 http://img142.imageshack.us/img142/1116/allmyworkcq4.png http://img255.imageshack.us/img255/3774/spear1es3.gif http://img360.imageshack.us/img360/5877/sspritesvirusol1.png http://members.gamedev.net/trapperzoid/ima...es/grass128.png http://www.xnaresources.com/images/tutoria...p_tut_grass.jpg edit: Kamiuszczyk xD http://img182.imageshack.us/img182/9893/kamienrf7.gif Narazie chyba tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Dobrze powiedziane Ranmus TakeThis to chyba izometria a on chcę top-down. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Nie ma to jak zjadać z XNA, Gamedev, czy od kogoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Dobrze powiedziane Ranmus TakeThis to chyba izometria a on chcę top-down. o lol, wziąłeś jeden obrazek i zobaczyłeś, że tylko jeden jest z całego dobry i już posta napisałeś? Chciał mieczyki - ma xd, chciał trawke - ma :P co ty jeszcze sie czepiasz :D @up: te grafiki sa za darmo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 A ciekawe, czy ktoś słyszał o czymś taki jak prawa autorskie i pamięta, że zostawia po swoich postach IP ? Ja tam nie wiem, czy kopiowanie Almory to dobry pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Dobra, dobra ale on potrzebuje postaci z top-down nie potrzeba mu izometrii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 To niech sie spyta Borka, czy może użyć tej grafiki, może ci da, kto wie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 @UP: no co ty:P Borek powiedział, że nie da, ponieważ nie chce, aby zasoby z Almory latały po sieci :) @Topic: wzoruje się na Almorze, i co?... No to nie chce jak Almora, tylko jak w średniowieczu =p PS: Skrin... Postać, podczas "chodzenia" dookoła mapy ;p @PS2: Wszystko sam programowałem, tylko inventory by Shocker, modyfikacje by me, i drzewka by psichix ;D a reszta ja sam :) jak gra będzie fajna to dam przykład chodzenia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 jak gra będzie fajna to dam przykład chodzenia xD Co w tym śmiesznego ? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Dziwny swietlik. i kamienie Fall: to moda dzieci neo, u mnie wiekszosc klasy po kazdym zdaniu stawia 'xD' albo 'xD xD xD' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Pewnie zrobił objekt pod mieczem z viewem i dobrze ustawionym dephtem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 Dziwny swietlik. i kamienie Fall: to moda dzieci neo, u mnie wiekszosc klasy po kazdym zdaniu stawia 'xD' albo 'xD xD xD' Masz cos do 'xD' ? Moze chcesz o tym porozmawiac ? Krak-GM co to za swietlik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 @UP: miecz świeci :] Pewnie zrobił objekt pod mieczem z viewem i dobrze ustawionym dephtem :boxed: lepiej milcz ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Wy tu się mordujecie o MMORPG w GMie, a ja piszę takową grę w C++ie ];) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 No ale co to ma do tematu ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi