Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Głosujemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Haha, mam jeden punkt ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 kurczę ciężki wybór, zastanawiam się nad gierkami Huderlorda, Lollusa i Harrry'ego. Może i bym dał głos na lollusa, ale grafika brzydka i butelki lecą nie wiadomo skąd. Huderlord postawił na oryginalność a Harry na klasykę. hmm, ale głos idzie na konto Huderlorda, najwięcej nad nią czasu spędziłem i najbardziej mi się podobała ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 heh, ja żadnych butelek nie widziałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Uzupełnijcie listę tur! Ciągle są luki. :whip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Haha, mam jeden punkt ;p No jeden ode mnie dostałeś xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 @Luksor: Bardzo głębokie luki. Akurat tam, gdzie nabiłem sobie kupę punktów ;p A po narzekaniu nadszedł czas na gry: Harrrry: Ten wilk wygląda jak półwilczyca-półczłowiek z jakiejś mangi ;o Te kury w ogóle do niczego nie pasują. Spodobał mi się pomysł z obciążeniem. Tutaj masz plus. Lollus: Wtf? Te butelki latają jak opętane, grafika się kupy nie trzyma (jak wyżej zresztą) tomalas - takie nie wiadomo co. ;p Nie ma się do czego przyczepić, aczkolwiek w niczym się nie wyróżnia. Konrad-GM - wreszcie jakaś sensowna wariacja. Trochę chaosu, ale ogólnie gra na plus. Luksor - wtf? HuderLord - bardzo starannie wykonana gra. Pomysł dość dobry, jednak gorszy niż u Harrrrego. Głos wędruje do niejakiego HuderLorda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Kurcze, no u mnie z grafą są zawsze problemy a zrobiłem Super Cacy Mietka w ciągu 45 minut ale potem pojawiło się takie coś jak "Brak odpowiedzi" i sie nieźle wku... ...a wolałem dać swoją. Chciałem też dać sound "Mietek Żul" ale wtedy gra ważyłaby 5 MB. Te butelki latają jak opętane Czemu :P ? Wylatują z boku (losowo) kręcąć się dookoła, a Mietek w rytm Elvisa je łapie :P Anyway, głosuję na Huderlorda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Porażka, ogracie mnie do zera D: co za obciach :o Ten wilk wygląda jak półwilczyca-półczłowiek z jakiejś mangi To się nazywa FURRY B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 O lol Webzir dobre to ty mangi nie widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Gra HuderLorda roxi. Głos na niego B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Gra HuderLorda roxi. Głos na niego B) Skoro na niego głosowałeś, to czemu ma tyle, ile było jak ja głosowałem ? 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi