gorefest Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Patrząc na forum parę osob ma w sygnaturze: To zbiór fanatyków Tuxmana :blink: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Poczytaj temat 'rozmowy niezbyt kontrolowane', a wszystkiego się dowiesz. PS: Chyba sobie wrzucę do sygny taki znaczek. :P Edit: I jest! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Moge prosic o linka :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Szukajcie a znajdziecie! https://forum.gmclan.org/index.php?showforum=6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 a moge prosic dokladnie do strony gdzie to jest ? bo sporo tam stron w tych rozmowach kontrolowanych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Patrząc na forum parę osob ma w sygnaturze: To zbiór fanatyków Tuxmana :blink: ? A chcesz fanatyków gorefesta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Tylko sie pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Raczej nie tyle fanatacy, co osoby, którym bardzo się podobają posty Tuxmana, treści w nich zawarte, no i styl pisania Tuxmana :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 I w ogóle Tuxman dla nich roxi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorefest Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 To jego twarz na tym obrazku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Raczej nie tyle fanatacy, co osoby, którym bardzo się podobają posty Tuxmana, treści w nich zawarte, no i styl pisania Tuxmana Tak tak tukman roxxi i wogóle lubie z nim pisać na forum, wtedy mogę się dowiedzieć od niego ciekawych rzeczy np. że jego miasto leży w Polsce i takie tam różne ;) To jego twarz na tym obrazku ? Posiedź trochę na forum, to będziesz wszystko wiedział. zapraszam do tematu "nasze fotki" i "rozmowy niezbyt kontrolowane" tam się wszystkiego po kolei dowiesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 To jego twarz na tym obrazku ? Tak, moja, ale teraz się ostrzygłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Ja tukmanku na twoim miejscu bym się po tych akcjach anty-ty nie pokazywał już tu ;p a ty z uporem maniaka dążysz do lizania pup większości twoich prześladowców... Gratki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Tak, moja, ale teraz się ostrzygłem Jaaa dawaj fote :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Jaaa dawaj fote :D Nie :D Btw, kiedyś znudzą się wam moje ordery i zaczniecie mieć ordery np. zalu'a :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Nie biggrin.gif TAK! :) Btw, kiedyś znudzą się wam moje ordery Mi już się znudził, ale niedługo i tak coś na Ciebie znowu znajdziemy ;F i zaczniecie mieć ordery np. zalu'a Wątpię.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Btw, kiedyś znudzą się wam moje ordery i zaczniecie mieć ordery np. zalu'a tongue2.gif Tak, dokładnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 TAK! :) Nigdy wam nie dam, za nic!!! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Nigdy wam nie dam, za nic!!! :lol2: This is TUXMAAAN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 This is TUXMAAAN! This is KRYNIAAAAAAAAAK!!! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 This is ŻAAAAAAAAAAAAAL! skończcie już bo wezmę się serio za przerabianie TukMana i skończy się zabawa a zaczną obelgi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 This is ŻAAAAAAAAAAAAAL! skończcie już bo wezmę się serio za przerabianie TukMana i skończy się zabawa a zaczną obelgi... Ok. Kończymy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Ja proponuję wnieść zbiorowy pozew do sądu przeciw tuxmanowi za to, że się znęca psychicznie nad użytkownikami gmclanu. Twardy z niego gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Na pal z nim! albo lepiej! Do pieca, usmażyć i zjeść! Ja przyniosę ketchup! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Ketchup odpada. Jego trzeba na słodko, dlatego też przynieś lukier, bo jak patrzę na jego foty to mi się z pączkiem kojarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 lol, no to przyniosę dżem :D Truskawkowy czy bananowy ;>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Popieram pomysł Ranmusa. Trzeba wnieść o odszkodowanie za starty moralne i finansowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Sorka, że byłem taki :(. Zmienię się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Wiesz czego się nauczyłem? Ludzie nigdy się nie zmieniają ale niektórzy ludzie uczą się na błędach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Wiesz czego się nauczyłem? Ludzie nigdy się nie zmieniają ale niektórzy ludzie uczą się na błędach... Czyli tak jak ja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi