Nikas Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 przecież masz strzałeczki przy cytatach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nikas, dawaj linki! teraz musze tego szukać! Ach ten bidziu... Powiedział i sam dał bez linków omg... OGARNIJCIE, dajecie sobie do posta cytuj i macie od razu ładnie skopiowany do "quote" cytat z jego datą, autorem, linkiem... A może zrobić wam tutorial ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 przecież tak zrobiłem do jasnej cholery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Doooo cholerki, ale CTRL nie, więc mu wytłumaczyłem ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 przecież tak zrobiłem do jasnej cholery zrobiłeś? nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jak próbuję poruszyć postacią, bynajmniej u mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 zrobiłeś? nie widać No jak to nie widać? Jest strzałeczka do jasnej ciasnej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Widać, troche mi to zajęło, ale zauważyłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Riposta 'Dobrego Zioma' na komentarz 'Marmot'a' w jego sygnaturce Skąd niby możesz wiedzieć że to on? A może to jakiś debil, taki jak on, ale nie koniecznie on? (Miał on tam awatar CTRLa z podpisem "Pomóż biednym dzieciom by nie stały się takie jak on" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 To nie odpowiedz Marmota, tylko DobryZioma na usuniecie tejze sygnaturki. Ok, juz wyjasnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Właśnie, wcale mu nie napisałem czegoś takiego. Ja napisałem tylko notkę, że CTRL nie życzy sobie, by jego twarz umieszczano w takich celach. Tak to jest, jak ktoś myśli, że najłatwiejszą drogą do kontaktu z moderatorem jest przez swoją własną sygnaturkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2010 Oj przepraszam, po prosty wcześniej Marmot mu coś takiego napisał a potem on takim samym kolorem co innego. Ale ok, już zmieniam :) On tę stronę reklamuje w swojej sygnaturce NA GMC , więc robię dobrze . A za ile? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...846&st=1590 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Wyskakuje mi ciągle okno "moje dokumenty". Korzystam z Windows Vista. Za każdym razem muszę odpalać menedżera i uruchamiać explorer.exe. Czy mogę to naprawić, aby uruchamiał się automatycznie? Możesz dopisać explorer.exe w rejestrze do autostartu, ale na 99% masz głupiego wirusa. Przeskanuj kompa jakimś dobrym fixem. Dzięki za radę. Za chwilę sprawdzę, czy działa. Czym się zajmujesz? Może chciałbyś do nas dołączyć? Tworzymy RPG-a. Spadłem z fotela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Prawdziwy marketingowiec wciśnie reklame wszędzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jestem boski, jeśli w to nie wierzysz to twój problem. Rozłożyło mnie to na łopatki :D (z tematu do którego link dał copo) Spadłem z krzesła :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 nie sądziłem że to pobram..ale....jednak to zrobiłem....efekt.... :death: zryta grafika,co to za ufoludki???,hmmmm...co jeszcze....zryta fabuła i najważniejsze......POCO KOMU PISTOLET KTÓRY NIE ZABIJA WROGÓW ???!!?!? 1/5 Język polski trudny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Dobro to są gitary. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=308197 E: jeszcze: Siemaaaaaankooooo!!! ... Naraaaaaaaazkaaaaaaaaa!!! stąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 E:carmageddon!!! właśnie! to jest zje****a gra! :D Zagadka: co zakrywają gwiazdki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 No coz, przeciez 'chan' to brzydki wyraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 no nie mam teraz ja gm odpalic ale to jest tak: w create robie zmiennom skok=1 potem robie step i cos takiego pisze if skok=1 { x+=1 x-=1 y+=1 y-=1 skok=0 alarm[0]=2 } ( to mi kolega programista napisał) no i robie alarm[0] i tak skok=1 niech jego kolega jeszcze raz pójdzie na studia bo ten skok jest dziwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 yxe zmien sobie team na "gmclan team" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jaki styl grafiki? - Pixel-art - zwykły Ankieta stąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Więc tak tworze grę 3d w ultimate3d o wojownikach i chcę aby obiekt wroga obracał się w stronę bochatera. Inteligęcję wrogów już mam. Ale jeśli ktoś wie jak w ultimate3d zrobić taki obrót to piszcie plis! (Wiem co to roty, rotx i rotz) ale inteligęcję najlepsze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 jemu chodziło że posiadł inteligencję wrogów. A że jej nie mieli to ciężka sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nikt nie zwrócił uwagi na to, że nazwa tamtego tematu brzmi: "Obrut"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 I nawet się obracać nie umieli xD . Wtf, kto wchodzi na forum dla nerdów w celu flirtu? Poza tym jeśli dla was flirt to dłubanie sobie w nosie i ściąganie koszulki - powodzenia w życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nie chciałbym wchodzić Ci w tok myślenia, ale zamknij mordę. Najlepszy txt z calego tematu Polecam styl zycia wojzaxa :thumbsup: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...t=0&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Niezła wersja spritesów z jednej z moich ulubionych lat z czasów wczesnego dzieciństwa;d po co autorowi "lat" w tym zdaniu? CLICK ON LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 9 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Oczywiście on mówi o swej ulubionej "lacie", czyli o filiżance dobrej caffè latte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Niezła wersja spritesów z jednej z moich ulubionych lat z czasów wczesnego dzieciństwa;d po co autorowi "lat" w tym zdaniu? Lata z czasów. Edit: Skakanie po platforach https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry309619 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi