4tk Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Wielkie dzięki,a znasz może link do spłaszczenia pl?? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=22954 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 wyreżyseriowane. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=305483 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 aj dobra tam :D, pomyliłem sie jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=305624 No nie wiesz, co to Tower Defence? W grach tego typu chodzi o to, ze chodzisz taka wieza i rozwalasz mniejsze grody i zameczki. Trzeba natomiast uwazac na plonace kartofle zaglady i worki piasku. A jak szparagi sie zezloszcza, to juz nie ma przebacz, koniec imprezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 TheMarcQ: a u mojego kolegi sąsiada tornado dach wyrwało, pokazał mi filmik nagrany komórką, całkiem fajnie to wyglądało eltix: a Tobie jakby dach wyrwało też by fajnie wyglądało? TheMarcQ: mieszkam w bloku więc musiałoby i sąsiada wywiać z nade mnie Nikas: no to już w ogóle by śmiesznie wyglądało wololo S TEMATU O POFOCI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 A SAMĄ GRE DA SIĘ POBRAĆ Z >>>TĄD<<< https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry305995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Jeżeli chodzi o spam to ja nie mam ani jednego proszę jedynie w opisie gry zakaz spamowania (m.in. wysyłania niechcianych linków do stron) Z powyzszego tematu, z kontekstem brzmi to bardzo smiesznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Tak jak wyżej: Double-Post czyli coś złego co nie??? Hołdysz to mistrz. Jakby się połączył w team z dyzmakenem, to wyszłaby najśmieszniejsza gra na świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 A Korodzik napisalby prawdopodobnie najlepsza recenzje na GMClanie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 26 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Eee tam, ja chciałbym :< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Haha, a ja tu zapodaje coś takiego: DoublePost. Warn +11 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=23016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Omg co to za crap. Chłopie, to że gra jest o wsi, to nie znaczy, że to ma być totalna wiocha (w sensie badziew). Lanca nie działa, grafika to koszmar. Kseroboy z ciebie, jak można tak zhańbić styl dyzmka i wykorzystać go do własnych gier. 1/5 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 śmiechłę ale przynajmniej usunął konto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Gość jest niezły, srsly :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Wypierdek mamuta? Ostatnio słyszałem to w trzeciej klasie podstawówki :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 HAHAHAHAHAHAHA. Już więcej go nie będzie :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 lubię kłaść się na łóżku i wołać moją sąsiadkę obok, która jest ubrana w skórzany fartuch i maskę przeciwgazową, następnie delikatnie zaczyna mi wylizywać łuski na piętach i miziać tygodniowym puree po rzęsach Musiałem to uwiecznić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Jak to zobaczyłem w oryginale to mnie nawet nie ruszyło... miały być linki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Ciebie nie rusza nic, czego sam nie napiszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Ciebie nie rusza nic, czego sam nie napiszesz. Lepsza postawa niż śmiać się z każdego posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Przyklad opdążania z amyszką, poszukuje temat o takiej nazwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 i? Każdemu się zdarza czasami zamienić, zjeść literkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Ale w temacie? Panie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Temat, nie temat to tez słowo. Każdemu się może zdarzyć! Jejku, może szybko pisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Nie jedna literka to po pierwsze, po drugie jak nie ma czasu napisać poprawnie chociaż tematu to niech nie pisze w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Siemka możecie mi powiedziec ile warte jest ps2 bo hce sprezdac oto jego dane: -MODEL-Scph-70004 Slim -Konsola jest przerobionai ma zapespieczenie na laser posiadam 3 pady i 8mb memory stick. Mam około 70 gier z czego 1 orginalna a reszta to kopie.Oczywiscie konsola ze wszytkimi kablami. lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 31 Maja 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 UP: :D https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=2317 Daltego na niektórych forach są teraz sogi itp Czyli punkty przyznawane użytkownikom gdy w czymś pomagają :) A czy jest jakiś limit tych punktów? No bo jak słynne powiedzenie brzmi " O każdej porze Bigshark zawsze wam pomoże" to własnie obawiałbym się że bez limitu , mógłbym mieć tyle punktów że komputer nie byłby wstanie wyświetlić tak dużej liczby ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 bugi, poruszanie się itd 5/5 (bez bugów itd) plansze, ortografia- 5/5 grafika 5/5 muzyka 5/5 średnia arytmetyczna 5,0 świetna gra 5/5 super gra grafa 5 , muza 5 itd 5/5 wszystko jeden temat ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 to się nazywa spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Nikas, dawaj linki! teraz musze tego szukać! Ach ten bidziu... a nie jestem nowy... mówię o tym gościu Jesteś nowy to po co piszesz cały czas double posty i cytujesz w każdym poście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi