Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 musisz sobie zrobić np rooma. dajesz mu presiedent (...) na przykład rooma, bo może być jeszcze sound (oczywiście też prezydent) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 7 Użytkownicy obchodzący dziś swoje urodziny Mario(19), Korodzik(19), Syrius(19), Paqo(19), Paqoo(19) A Paqooo ma urodziny jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Paqo(19), Paqoo(19) hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Ludzie grają w Half Life 2 DeathMatch, chodź mogą nie Wyrwane z kontekstu, ale po co on mi nakazuje iść?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Weź idź wypożycz z biblii tą książkę(...) Brawo! https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry290279 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 A według nk Paqoo ma dzisiaj urodziny, więc sam już nie wiem. @EDIT: A, sory, nie zrozumiałem posta Japanstachego. O ja głupi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Nie da się ukryć :> ed: Moja ocena: Grafika: 3/5 Klimat: 3/5 Grywalność: 3/5 Muzyka:2 Ogólnie:-3 Padłem i nie wstane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 przesiąknięte humorem, wręcz padam gdy to czytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Tobie trzeba strzałką pokazać w którym miejscu jest źlee? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 No to powiedz w którym, bo jakoś ja też nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Hmm no ja też nie łapię tego... że co 3 trójki i dwója i niby 3- mu dał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Tobie trzeba strzałką pokazać w którym miejscu jest źlee? dajesz dajesz! bo ja też nie widzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Chyba chodzi mu o -3, że ujemna liczba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Najważniejsze i tak jest to, że 4tk nagle zamiast 10 ma 14 lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 chyba go zatkało :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Mnie też by zatkało przy takim failu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Otóż ostatnio mam takie sny złe, a bardziej smutne... W tych snach, mojej koleżance się dzieje coś złego... Na przykład był wypadek, albo leży w szpitalu... Jeśli dalej będę miał takie sny to chyba sam się martwić, mimo że to tylko sny mellow.gif . W tej chwili zwracam się do Was, co zrobić aby już takie sny mi się nie śniły...?twoja koleżanka zginie, nic na to nie poradzisz Choć to nie powinno być zabawne, to jednak mnie rozśmieszyło. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=290591 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 no, nie sądziłem że to takie fajne... przerwałem sobie aby przejżeć forum... jestem modem więc trzeba ;/ chyba to już 11 lvl. dajcie i jakies ip co wy gracie bo ja gram na 127.0.0.1 CTRL: 127.0.0.1 - to jest ip własnego kompa -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 eee, Wojzi nie łapie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 eee, Wojzi nie łapie :D dajcie i jakies ip co wy gracie bo ja gram na 127.0.0.1 a teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Tytulszcelanie Gatunek: szczelka Opis: chodzimy i szczelamy Autorzy ja Screeny: http://img171.imageshack.us/img171/3084/dsao.jpg dawenulode:http://www.speedyshare.com/files/21026345/gra.exe ._.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Arcalian, nie chcę cię obrażać, ani łamać regulaminu, ale po twoich wypowiedziach mam powody uważać, że jesteś debilem... https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=290662 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Nie wiem jakiej gry dotyczy ten temat, to też zamieszczam screena mojej postaci z WoWa :P Undead rogue, na razie 71 :P Jakiś błąd w imageshacku, nie mogę przesłać obrazka... :( W temacie z postaciami z Almory :P . https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=290731 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 ehh... producent pyta "hakera" jak przejść własną grę biggrin.gif @grabarz- po nicku tego gościa widać że to prowokacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Y idzie w prawo, tak? x biegnie w prawo Mistrz maciej-01 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=21685&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Mistrz maciej-01 again chwilę pograłem i jest to bardzo dobra gra :) oczywiście 5/5. btw. mógł wyjść z tego niezły mmorg ala minecraft :P edit: dodaj zapis do .obj i będzie bardzo użyteczne Tu już nie chodzi o literówkę, tylko o to, że minecraft to nie MMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Ależ Minecraft to jest MMO, Grabarz. Tyle, że to nie jest MMORPG, ale MMO jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Ależ Minecraft to jest MMO, Grabarz. Tyle, że to nie jest MMORPG, ale MMO jak najbardziej. No tak, ale on chciał chyba napisać MMORPG, bo nie ma takiego skrótu jak MMORG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Massive Multiplayer Online Różowe Gacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Mama Macieja Ortografię Raczej Gwałci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi