Pablo-GM Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Lol, byłem cały dzień po Wawą w reaktorze. Gdybym nie był kobietą stwierdziłbym , że masz seksowną klatę. Prawie jak ziutt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Gdybym nie był kobietą stwierdziłbym , że masz seksowną klatę. Prawie jak ziutt. kryptopedał, pogrubiłem ważny moment... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 masz seksowną klatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Z tego forum zaczyna się robić GejMClan :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 kurde a tak się napaliłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 No i co, to ma być jakieś śmieszne czy jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 masz seksowną klatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 To raczej cytat apropo tej poważnej dyskusji o twojej klacie. P.S. JeSt SeXxXyYy!! ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 kryptopedał, pogrubiłem ważny moment... Niestety to był zabieg artystyczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 CYTAT(Cover @ 31.01.2010 - 11:18) * Niemcy zabrali ich do więzienia, w którym stosowano bardzo okrutne środki. Już w pierwszym dniu, gdy jakiś więzień powiedział coś nie pytany, zabierano mu wszystkie posiłki na dwa tygodnie. Wojzax: Jak w szkole! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Hihi, ale fajnie się zapętla Szkoła = Pytają cię o coś, o czym nie wiesz Komisariat = Prościutko do aresztu :) Areszt = Zabierają jedzenie i zmuszają do ciężkiej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 No i jeszcze raz... No i co, to ma być jakieś śmieszne czy jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Gdy piszesz w notatniku, a nie na kartce nie przyczyniasz się do wycinania drzew (zanieczyszczania środowiska) Mnie to rozwaliło : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Warto byłoby dodać moją wypowiedź, bo tak to nie jest śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 proszę slashku :) Safari, widać, że masz jakiekolwiek pojęcie. Co ma notatnik do środowiska? Gdy piszesz w notatniku, a nie na kartce nie przyczyniasz się do wycinania drzew (zanieczyszczania środowiska) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Z bólem przyznaję rację Slashowi. Bez jego posta to nie było śmieszne. Teraz jest : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Platyna zawstydził was wszystkich i zamknął bezsensowny temat smile.gif https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=21508 pwnd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 To samo. Wypadałoby by podać poprzednie posty, nie każdy od razu wie, o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Oby ta gra była dobra jak Twoje pozostałe Krótka czy niewydana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Kurczę, też to chciałem dać, ale w sumie: Czy to takie śmieszne :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Owszem, śmieszne :) A tu macie pełny cytat od Bassmatera, chociaż to akurat powalające nie było, ale niech już będzie kompletne jak ma być :) Ferrari4 napisał bezsensowny post, TurboDymoMan zawstydził Ferrari4 napisał 2 bezsensowne posty... Jesteś w błędzie. Ferrari4 napisał bezsensowny post, TurboDymoMan zawstydził Ferrari4, napisał 1½ bezsensownego postu. Platyna zawstydził was wszystkich i zamknął bezsensowny temat smile.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Kto był świadkiem zrozumie :) ED: pozwolicie ze zagarne sobie acziwmenta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 ED: pozwolicie ze zagarne sobie acziwmenta :) Tym to już raczej się nikt nie bawi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Oczy cię bolą, bo cały dzień przed kompem siedzisz :) Niedługo będzie mnie można dopisać do Neverwinter Nigths (ale na pirackim serwie lol) U mnie to kosztuje w kiosku 15 zł z dodatkami. Brawo szpaq99, odpowiedziałeś Flakowi dokładnie po roku. przypadek? edit: żaden tutorial nie pomoże jak nie ma się talentu ja też szukałem wielu tutorial' i na necie ale żadnego znalazłem wiele ale żaden mi nie pomógł. Bloody hell. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Oby ta gra była dobra jak Twoje pozostałe Krótka czy niewydana? Mam na myśli wszystkie Twoje gry Krótkie czy niewydane ? Ja pier^$^#&@*Q*@ mowie, że wszystkie! Te krótkie i niewydane! Jest możliwość, że wydasz tą grę ? Pewnie szansa jest, ale wtedy będzie krótka https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...60&start=60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Szoutbox: (...) PS: zdejmiecie mi warna??? Tobie? A niby za co? Za nazwisko chyba To nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 4tk - wyluzuj. Ostatnio zaobserwowałem, że zgrywasz jakiegoś ważniaka, którym nie jesteś. Bądź sobą, ok ? by slash w śmiesznych sytuacjach w szkole, trochę dziwnie to w jego ustach zabrzmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 by slash w śmiesznych sytuacjach w szkole, trochę dziwnie to w jego ustach zabrzmiało ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Słownik śmiesznych słów wg GMCLANowiczów rozrósł się o słowo "usta". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Spróbuj coś powiedzieć do nas ustami, to będziesz master. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi