Jaklub Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 podpis buciora gra zaczęta w 2006 a programowania 0% a teraz zerknij na datę ostatniego logowania tego usera, być może też nie zmieniał sygny zbyt często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Wojo, nie hańb naszego rodu Wojzaxów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 gra mi sie podoba( ze screenów ) tylko grafika troche taki nijaka xD ale super nie oceniam czekam na demo to w końcu jaka ta grafika jest https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=287733 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 A nieprawda, bo Farkraj mówi bardzo mądrze i inteligentnie. Tylko to przeczytałem i od razu uśmiech na twarzy się pojawił:) https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=287830 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 dziwki sie mixują i nie ma żadnego problemu Hi Hi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Skąd ten cytat? : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry287989 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Poproszę o minutę ciszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Będę się tłumaczył, że już późno i oczy mi się zamykają, ale chyba nie rozumiem : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Będę się tłumaczył, że już późno i oczy mi się zamykają, ale chyba nie rozumiem : ( Chełm, przykro mi stwierdzić, ale jest taka miejscowość i wcale nie chodzi o hełm bojowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 W każdym razie fajnego dnia dołączył :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ach to o ten dzień mu pewnie chodziło. Chociaż co ma do tego ta minuta ciszy to ja nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Czy tu jest potrzebny powód ? Nie można po prostu poprosić o minutę ciszy ? : ( Uczcijmy pamięć o Wojzaxie , który odszedł z tego świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Wciąż nie widzę w tym żadnego dowcipu. Nic śmiesznego, a wręcz przeciwnie. Bo odrzucam opcję, że Wojzax naprawdę umarł, bo byś tego nie wrzucał do GMClan-owych cytatów.. Wiec ponawiam: O co chodzi w tym "cytacie", bo jakiś niekumaty jestem? : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Nie rozumiem Was :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Pewnie siedzi teraz na chmurce , z laptopem w ręku i czyta te bezmyślne posty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ja też nie rozumiem :{ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 A może Wojzax postanowił nam wywinąć numer i chwilkę nie siedzieć na GMClanie i kazał Pablowi powiedzieć nam, że nie żyje. I ma w planach nagle powrócić zza grobu jak już go opłaczemy. Niestety Pablowi się nie udało, bo wrzucił to do cytatów przez co nikt nie mógł tego potraktować poważnie. Co o tym sądzicie? : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ja myśle że odejście Nikasa było już bardziej widowiskowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Chłopak miał talent : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Potrzebuję Wojzaxa jako konsultanta w Grubym Pikselu, kiedy wróci?:< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Sądzę , że dziś około 14 : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Kurde. Czyli miałem rację? O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Hm , raczej nie gdyż sam Wojzax nie wie co tu się dzieje ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Czyli ty sobie coś wymyśliłeś, żeby coś się działo. To też mi przeszło przez myśl, ale tamta opcja bardziej mi się podobała. Czas pomyśleć nad jakimś własnym wielkim odejściem : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Dokładnie , a wy na siłę szukaliście przyczyny minuty ciszy w hmmm "chełmie" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Poxi odszedł. Załamał się, jak zobaczył, co się tu dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Wojzax Ostatnio widziany: Wczoraj, 21:27 Oj Pablo gadaj co z nim zrobiłeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Lol, byłem cały dzień po Wawą w reaktorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 dajcie ocene! Jak sie nie podoba to nie graj nie oceniaj i tyleMógłby się zdecydować :) niektórzy czekają na to aż będzie ta pełna wersja. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry288259 po jej wyglądzie i opisie jest na co czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi