47xxxxxxxx Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Może tu powrzucamy cytaty,zamiast offtopić? Zabawa w moda.Warn+1. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Maja 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Szukam grafika cut-scenek do gry Core of War. Styl komiksowy, lekkie animacje. Jak ktoś potrafi proszę się zgłaszać. a co to są te cut - scenki (przepraszam gupie pytanko) Ludzie, wiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Pytają, żeby się dowiedzieć, czy umieją? Skoro nawet nie wiedzą co to jest, to chyba bezcelowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 autsajder w odpowiedzi na mój temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 zbesztane z błotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Kurde rok korzystam z tego kursu. Jednak nie ma w nim nic o shoutboxie! Próbował gotowy shoutbox wyrównać do prawej. gnysek mu dał link do kursu html :) CSS jest tak idiotyczny ze nie wiem po co istnieje -,- Niemal przeszedł samego siebie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Ale to tylko moje zdanie. Jakby co, nie popieram go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 tia ale sam też się pouczyłem. anielski jest bardzo przydatny https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=246715 Ja mam diabelski ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Mialem robic zdjecie z poziomu robienia loda, ale z poziomu robienia mi loda. Ale sie rozmyslilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Grabarz, co w tym śmiesznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 The EuroSoftware Inc. and the European Manufacturer's Association has developed special program of dropping prices for popular software in the period of the world economic crisis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Wojzax, co w tym śmiesznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Skoro popierasz akcję zanim napiszesz to zacznij od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Pomysł miałem fajny. Kobieta miała urodzić bombę i musisz dokonać antykoncepcji.... https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=247001 Kargul streścił swój genialny pomysł na turę ligi24 o temacie "antykoncepcja" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 To na razie ostrzeżenie. Popraw się, albo będzie warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 No nie :) Chodziło mi, że to na razie upomnienie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Wiem, o co ci chodziło, ale wyszło zabawnie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Kargul (21:35, 4.06.2009) 47x..... Jak zrobiles kupe? :D Shoutbox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 a cytat skąd? nie zapominaj podawać skąd bierzesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 ale za to wszyscy którzy tworzyli grę będą pogrubioną trzczionką -> stąd Nigdy czegos takiego nie widzialem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Saus, bo widzisz, są duże trzciny i małe trzcionki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Najpierw to sie naócz pisać :> A potem morzesz robić gry :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Myśle że on do siebie pisał :alien: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Myśle że on do siebie pisał :alien: Link do tematu: https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=247334 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Co racja to racja. =3 Warn za SPAM Borek Banuj na tydzień bo nie mam zamiaru się powstrzymywać. Daj mi powód, to dam bana Ok, kasacja uprawnień administratora wystarczy? xD Może być xD Nie no śmieję się tylko. OK ja też jeszcze nie płaczę ) No... faceci nie płaczą! Oj są tacy co płaczą Ale nie powiesz, że z byle jakiego powodu wpadają w ryk. =P Np. oglądając jakąś telenowele. Choć pewnie i tacy są. xD Hehehehe no tak, to racja Warn zbliża ludzi. xD Borek fajny człowiek. xD ee.. zatkało mnie Nie wiem czy to ironia Nie no mówię szczerze. Super, jesteś pierwszą osobą, która mi to mówi na forum O tak, na pewno. =P Musisz mi częściej strzelać ostrzeżenia to w końcu siebie poznamy. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Wydaje mi się, że to już było... -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Nie wydaje ci się, było bo pamiętam i zresztą ja też wtedy warna dostałem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zaciągłem się przy goleniu Platyna w shoutboksie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Do Ruskiej armii się zaciągłem :D Nawet nie zauważyłem tej literówki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 A w jakim języku najlepiej było by zrobić (napisać) Windows'a ?? Ehh te dzieciece marzenia. https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=247519 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi