PoxiPol Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 No ze jakie pociski do tego. Przecie to ten sam sposob myslenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 a ten kod o tym jasiu to jaką zmianę wprowadzał w grę bo sprawdzałam i nic się nie zmieniło Komentarz jakiegoś facecika pod artykułem dotyczącym zmiennych by Tymon :D https://gmclan.org/index.php?czytajart=30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Czarna-żaba-z-mozambiku-ze-skrzydłami-wziete-z-avatara-Games :D A tak serio, to hmm. Nie lepiej zrobic gre i dobiero bawic sie w jednoosobowe teamy? :) Zreszta nie ma czegos takiego jak jednoosobowy team, bo team z angielskiego to zespol a zespol z definicji ma wiecej niz jednego czlonka (no chyba ze jestes rekin ;p). https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=237520 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Informacja dla pana powyżej: Masz bardzo unikalne poczucie humoru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Lol to akurat jest smieszne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Co Ciebie rozśmieszyło? Słowo "członek", użyte tak, że ktoś może zrozumieć, że grupa osób ma jednego penisa, bo jesteś niedojrzały, wyrażenie "z definicji", bo śmieszą Ciebie wypowiedzi inteligentniejsze od tego forum, czy napis w nawiasie, który i tak nic nie wnosi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Co Ciebie rozśmieszyło? Słowo "członek", użyte tak, że ktoś może zrozumieć, że grupa osób ma jednego penisa, bo jesteś niedojrzały, wyrażenie "z definicji", bo śmieszą Ciebie wypowiedzi inteligentniejsze od tego forum, czy napis w nawiasie, który i tak nic nie wnosi? W takim razie nic tu śmiesznego nie było.W całym tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Chodzi o to, że według tego cytatu rekin ma parę członków. Jesteś za mały, żeby zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Nie "jestem za mały, żeby zrozumieć", ale mam inny tok myślenia. Tym się różnię od normalnej osoby w moim wieku. Wy tego nie zrozumiecie, bo mnie nie znacie. Zresztą ja to przeczytałem tak, jak powinno się w tym wypadku, czyli "Zreszta nie ma czegos takiego jak jednoosobowy team, bo team z angielskiego to zespol a zespol z definicji ma wiecej niz jedną osobę(no chyba ze jestes rekin ;p)." . Oczywiście niektórzy zasugerują, że... a teraz czekam co napiszecie i powiem, kiedy ktoś trafi w moją myśl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Nie "jestem za mały, żeby zrozumieć", ale mam inny tok myślenia. Tym się różnię od normalnej osoby w moim wieku. Czyli uważasz się za nienormalnego? :< Wy tego nie zrozumiecie, bo mnie nie znacie. Zresztą ja to przeczytałem tak, jak powinno się w tym wypadku, czyli "Zreszta nie ma czegos takiego jak jednoosobowy team, bo team z angielskiego to zespol a zespol z definicji ma wiecej niz jedną osobę(no chyba ze jestes rekin ;p)." . Każdy chyba to tak przeczytał, kochanie, ale powiedz mi, co tam robi rekin? I jak można to przeczytać inaczej? ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 http://www.google.com/search?hl=pl&q=I...=Szukaj&lr= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 " Z 25 członków na swoim jest już jedna trzecia. Młode rekiny opolskiego" :o Strach się bać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Lol, po prostu wszyscy jesteście niedojrzali, nie łatwiej było się przyznać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 A ja zachowam się nieortodoksyjnie i zamiast wykłócać się o członki, zapodam cytat https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=17349&hl= Zasady są takie, że odgadujemy na podstawie screenshotów, co to są za gry - Doom III? - co wy pier###icie to jest GTA 4 ale to jest specjalne wydanie na Commodore tylko że przez ten Bloom nic nie widać naprawdę wieźcie mi mam to wydanie już je przeszedłem - Commodore by chyba kylu kolorow nie pojelo ;p. To przecie Aliensy. - Duke Nukem Forever. - O jezu, to Paint ... - Nie znacie się, toż to Catch the Clown. - Nie, bo Pałac Kultury. - Jak dla mnie to to jest wysypisko spamu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Z ostatnim się zgadzam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Nie dostaniesz moda, wiec sie nie podlizuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Nie dostaniesz moda, wiec sie nie podlizuj. Sądzę, że jednak nasi hojni admini dadzą mu moda za podlizywanie się. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Sądzę, że jednak nasi hojni admini dadzą mu moda za podlizywanie się. tongue2.gif Na pewno mu nie dadzą, bo on robi gejów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 "Wie, czym jest spam. Idealnie nadaje się na admina! :D" "Gupi jesteś, on woli chłopców :<" "Ah, ok. To szukamy nowego kandydata ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Platyna: Mógł być taki kolo i potrafił nieźle manipulować ludźmi. Bez urazy oczywiscie. Takie moje zdanie. 47xxxxxxxx: np.Ranmus Platyna: Mówie o Jezusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Cholibka, my tu poważne dyskusje prowadzimy, a ty się cieszysz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 CholibkaO masz, drugi Hagrid w redakcji! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Tia, w sumie PsichiX mnie zaraził xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 masz image_alpha które określa kąt więc zmieniając wartość tej zmiennej możesz obracać coś Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 masz image_alpha które określa kąt więc zmieniając wartość tej zmiennej możesz obracać coś :P https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=238339 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ghost przecież ja to napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Bo pisał w tym samym momencie co ty i nie widział. A pomyłki się zdarzają nie wiem z czego tu się śmiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ahahahaahahahahahaha bo wy nie rozumiecie! On napisał image_alpha a miał napisać image_angle! Dobra, koniec żartów. Coś te nasze cytaty na psy schodzą... Przydałby się ktoś, kto usuwałby nieśmieszne cytaty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 To nie jest bash. Kazdy jest inny i z czego innego sie smieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Mnie zawsze 'śmieszą' żarty programistów :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi