Marmot Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Masz bardzo unikalne poczucie humoru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 No dobra Pietrus_paN. Może nie 'popisać' ale czy tyle języków programowania jest potrzebne ??? Co to jest ten gmirlicht :blink: . Jakoś nie jestem w temacie :blink: . Może ktoś mi powiedzieć ? Plissss :crying: . xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Ja w tym nie widzę nic zabawnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Omg, jeszcze tego brakowało, żeby cytować posty z tematu o cytatach ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry234643 Ten temat był dla mnie jak serial komediowy co chwile coś się działo, szkoda że go zdjęli z anteny ;( E: Pokasowali trochę postów ale i tak jest nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry234643 Ten temat był dla mnie jak serial komediowy co chwile coś się działo, szkoda że go zdjęli z anteny ;( E: Pokasowali trochę postów ale i tak jest nieźle Mnie to nie bawi. To mnie raczej załamuje. I w tym wątku zdecydowanie zgadzam się z Xarfronem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Napotkane błędy: Przepraszamy, niektóre z wymaganych plików zostały utracone. Jeśli zamierzałeś przejrzeć temat, jest prawdopodobne, że został usunięty lub przeniesiony. Proszę wróć i spróbuj ponownie. Nie mogę w to wejść. Podaj nazwę tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Usunęli, ;[ a szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Usunęli pewno żeby zapobiec ponowieniu tej idiotycznej dyskusji którą niechcący mogłem zapoczątkować swym postem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=207648 Kto mnie zaraportował <_< Wesoły kucyk z Tęczowej Doliny! Warn. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 aha czyli np include("plikzkodem.txt") ? Pamiętaj, że .txt to najlepsze rozszerzenie thumbsup.gif haha no no zapamiętam te słowa smile2.gif https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...mp;#entry232769 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Lord Marcelot (12:02, 29.03.2009) gnysek, jaka to muzyka z prezentacji Almory 8.0? --------------- Wojzax (12:24, 29.03.2009) Doda - Nie daj się Hyhyhy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 PoxiPol (15:05, 29.03.09): w ogole tam grafiki do siebi eni pasowalym i tylko jdna muzykja, brak Easter eggow i kodow, zadnych efektow, slaba postac, brak interaktywnosci czegos innego niz sciana. ____________________________________ PoxiPol (15:06, 29.03.09): o kurcze wypaplalem wszystko co dodalem do swojej gry. Ryba24 (15:21, 29.03.09): Macie pomysł na misje w pp bo mi się skończyły?? _____________________________________ Nikas (15:22, 29.03.09): kup masło i zabij nim 5 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 To jest przykład wody nie psychiki! https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=235613 Oczywiscie chodzilo o fizyke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 [20:00] *** globi zmienil temat na latający spodek kapitana haka | gmclan to chuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Hahaha, to chyba najsmieszniejszy cytat z tego forum :) ironia ofc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Hahaha, to chyba najsmieszniejszy cytat z tego forum :) ironia ofc Ić kleju, co ty ode mnie chcesz angliczku jeden ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ale to nie było śmieszne... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Totalna słabizna! Ile to robiłeś? 3 minuty? TOż to jest: -Banalne do zrobienia -Możliwe do osiągnięcia bez Pomocy kodu GML -W ogóle niepotrzebne No jasne! Racja! Po co się męczyć z kodem jeśli coś można na klockach zrobić! Ale ja byłem głupi xD https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=17086&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dobra. Poprostu zrobie w antywirusie wirus i będzie OK. Nareszcie jacys PROgramisci a nie n00bki : D W antywirusie wirus zrobic? SKill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Wyrwane z kontekstu, ale: Jak przerobić przykład? szczyt bezczelności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Radzę zapoznać się z definicją słowa bezczelność oraz szczyt. Druga sprawa, że wyrwane z kontekstu. Więc jak ja napisze : "Ludzie nie wiedzą jak przerobić przykład" - to weź "Jak przerobić przykład" dodaj znak zapytania na końcu i daj posta, że Fall to nub i szczytuje bezczelność, a co ? Teraz wyjmij w kontekstu "Fall to nub" dodaj w cytacie, że ja to napisałem i zrób ze mnie idiote. GL :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Radzę zapoznać się z definicją słowa bezczelność oraz szczyt. Druga sprawa, że wyrwane z kontekstu. Więc jak ja napisze : "Ludzie nie wiedzą jak przerobić przykład" - to weź "Jak przerobić przykład" dodaj znak zapytania na końcu i daj posta, że Fall to nub i szczytuje bezczelność, a co ? Teraz wyjmij w kontekstu "Fall to nub" dodaj w cytacie, że ja to napisałem i zrób ze mnie idiote. GL thumbsup.gif Nie zesraj sie ;f Temat jest o śmiesznych cytatach, a nie o tym, że "KAŻDY CYTAT W TYM TEMACIE JEST CYTATEM DEBILI GŁUPKÓW BARANÓW I DEBILI". Ten cytat był śmieszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...st&p=236558 KAŻDY CYTAT W TYM TEMACIE JEST CYTATEM DEBILI GŁUPKÓW BARANÓW I DEBILI Szczyt chamstwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Fallord, ktoś wymyślił, żeby do każdego cytatu w tym temacie dodawano link do oryginalnego posta. A Wojzax mógł sobie wyjąć cytacik z d, bo linka nie podał. O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Już taki jestem zimny drań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Będzie [...] strzelał ze strzelby, pistoletu, a nawet z odległości. Jakaś egzotyczna broń, ta odległość. Ciekawe, jakie pociski do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Jakaś egzotyczna broń, ta odległość. Ciekawe, jakie pociski do tego. Haha, jakie XD XD XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Nie rozumiem :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Ogólnie cały komentarz jest śmieszny, ale też nie rozumiem czemu on się śmieje z "jakie" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi