Uzjel Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ten królik to z innej gry tyle, że tam inaczej wyglądał, był większy bardziej niebieski i był koniem, ale tak ogólnie to plagiat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 To była ironia, ale co tam, ciesz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Przecież to strona z najfajniejszymi cytatami ze strony, niekoniecznie muszą kogoś ośmieszać, więc o co kaman Ci ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Dobra nvm. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Edit: OMG Dziab to dziewczyna. Dlatego taki pusty był ten user. Rozumiem, że wolisz chłopców (: . hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 co prawda nie z forum, ale: ja wczoraj prawie przeszedlem re3 ale sie zwiesila gra a z niesmiertelnoscia to jakos nie mialem czasu savowac X3 lewl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Tyle, że to są GMClanowe Cytaty. Równie dobrze można by tu powklejać z basha, a to by nie było fajne :P To ma być zbiór perełek z tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ok, już nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 sóper ta tfoja gra!!1 kofam cie wyjdzesz za mnie??? daie 10/5 lol :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ps. jeżeli grafiki będą godne uwagi rozważe oddanie konta na plemiona thumbsup.gif Patrzcie, jak już się wszyscy rzucają z grafiką - propozycja nie do odpuszczenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 nie do odrzucenia* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 aj tam, ja zwyklem mowic tak i jakos nikt sie nie czepial, wiec to kwestia interpretacji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=230110 TeeGee ŚMIERDZISZ KUPĄ :crosseyed: ej propozycja, może zrobisz tak aby każdy kto już kupił Magii I to niech dostanie takiego update i tyle ;D :o Mimek ty zuy ludziku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Last Post Dzisiaj, 21:40 W: Malutki problem ze stringami Autor: zbysheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 O ! Mamrot dzięki, tak też myślałem tongue2.gif valhalla :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Jakos ja bardzo czesto pisalem Mamrot i wtedy nie zauwarzales :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 O kurde xD On jest rzeczywiście Marmot. A ja zawsze myślałem, że Mamrot xD Serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 hehe a już jestes tutaj 4 lata, to nieźle. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 3 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Z shoutboxa. gibon (13:46, 2.02.2009) działa wam tlen? copoconaco (13:52, 2.02.2009) oddycham, wiec chyba działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 HAHAHAHAHAHAHAHA :lol2: Nie wytrzymam :D OOO NIE Nie jestem gejem Niue podam ci adresu ani mojego telefonu (2 dni temu przyszedł do nas do klasy policjant i opowiadał o takich jak ty smile.gif dry.gif dry.gif dry.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 PM od Younz: Usuwacie moje posty...pfff... napisałem tylko ze pewnie kupil jakas podrobe i ze ty sie nie znasz... To moje wlasne prywatne zadanie, a ty podobno cenisz prywatnosc, ale nie cenisz innych 25 lat i zachowuje sie jakby mial chyba 7 lat , nikt cie nienauczyl szcunku ? szacunek - w sensie poważanie, uszanowanie, respekt, atencja, estyma, pokłon Raz przumrurzylem oko drugi raz tez ale teraz juz nie... (JESLI ZNOWU NIBY TO NIE TY TO APELUJ DO INNYCH ADMINOW I MNODERATOROW ZEBY ZOSTAWILI YOUNZA W SPOKOJU) W ramach zadosc uczynienia mozesz mi usunac warny i dac mi administratora i przeprosic na oczach foorum... ALE nie wiem czy to wystarczy. P.S. hunted by mateusz of dragon Swoją drogą i tak nie wiem o co mu chodzi. Jakaś marna ta prowokacja. update: Już wiem, poleciał warnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Ranmus, to prowokacją śmierdzi na kilometr. Wygląda na to, że masz hunta od Mateusza Dragona Wielkiego z tibii :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Pisze o szacunku, a jakoś jego sygnatura o takowym w ogóle nie świadczy ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 O co w tym jest złego że daje starą grę. Prężcież działa da się ją przejść. Wiem że gra słaba. Sory ale siedze i kwicze. Naprawde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Sygnatura usera Bedi: Ja z kolegami! TY Z KOLEŻANKAMI! Masz czasami uczucie jak byś coś chciał zrobić? Jeżeli tak to to zrób A NIE SIEDZISZ JAK CIELE NA MIEDZY TYYY... niewychowany :P Mam nadzieje, że on nie ma ochoty z kolegami robić to co ja z koleżankami :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 No co ty PsichiX taki nietolerancyjny? :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Psychix:To jest bodajże tekst jakies piosenki te słowa na czerwono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...=0&p=220906 Nie dawajcie mi za to warna. (zdrap)A więc... WOWTENPROGRAMJESTSUPERNIEWIEMJAKMOGłEMBEZNIEGOWCZESNIEJZYCZARTUJETOJSTGLUPIEBORO BIESTRONEWPISUJę<P >ALAMAKOTA</P>AMINIEDZIAłAłEEEEEEEEDLACZEGO????!!!!!!!! Tłumaczenie: Wow! Ten program jest super! Nie wiem jak mogłem bez niego wcześniej żyć! Żartuję! To jest głupie bo robię stronę php, wpisuję <p>Ala ma kota</p> A mi nie działa! Łeeeeeeeeeeeee! Dlaczego?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Musiałem, nie wytrzymałem ;D Moim jedenym źródłem darmowego shitu to fpsbanana.com. Tam w większość można znaleść nowe modele S.W.A.T, SAS, SBS, CBS, NZWiA, PZPN itp https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=231238 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Psychix:To jest bodajże tekst jakies piosenki te słowa na czerwono. Wilku z HG to śpiewał ale nie "ja z kolegami" tylko "z kumplami". :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi