Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zapewniam Cię że jeżeli gra będzie grywalna mimo kulejącej grafiki- NIKT Cię nie wyśmieje, nie widziałem jeszcze takiego przypadku tutaj na Gmclanie. Co ty pieprzysz. Też nie zdarzyło się tak, żeby ktoś się starał i dużo czasu na gierkę poświęciły i żeby okazała się crapem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Grywalność i fabuła są najważniejsze, potem grafika i dźwięk. Dla mnie to nawet dźwięk bardziej od grafiki, bo nie lubię dźwięków(piski) z pegasusa, zaś grafika już taka zła nie jest. EDIT: Choć są wyjątki z tym dźwiękiem, np Mario. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Też nie zdarzyło się tak, żeby ktoś się starał i dużo czasu na gierkę poświęciły i żeby okazała się crapem. Dokładnie. To takie głupie tłumaczenie samego siebie- ten cytat Bedzioma. Przynajmniej ja tak to postrzegam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Obecnie, ocena za grafikę wynosi... 2,81/5 gra jest .... grafika słaba heh.. 2/5 To akurat z tematu IamTheLaw'a. Gra - Harley. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Viva La Vida ! I tak wiadomo iż najlepsze gry robi ANtY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Viva La Vida ! I tak wiadomo iż najlepsze gry robi ANtY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 ok. I hate you. I hate you because you want it, honey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 ok. I hate you. I hate you because you want it. ogm u no enlgish et maeks u so serios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 wtf...? --- Nie wiem, o co CI chodzi, Jaklub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 ogarnijcie się w końcu, toż to gmclanowe cytaty a nie Bedziom kontra reszta świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 ogm u no enlgish et maeks u so serios Łał, umiesz robić umyślne błędy w obcym języku! To teraz poliż się po łokciu ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 ok. I hate you. I hate you because you want it, honey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Łał, umiesz robić umyślne błędy w obcym języku! To teraz poliż się po łokciu ;). zrobione, co dalej mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 zgaś Anty'ego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 zgaś Anty'ego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Więc mi tu nie podskakuj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 zrobione, co dalej mistrzu z"jec nusz" uczniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 @Bedziom Co kolejny post Bedzioma poziom GMClan'owych Cytatów obniża się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Co kolejny post Bedzioma poziom GMClan'owych Cytatów obniża się. Stoi już od dawna na zerowym, ale jakby się uprzeć i odnieść się do całej osi liczbowej to jest już na poziomie -132244,(3). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Co kolejny post Bedzioma poziom GMClan'owych Cytatów obniża się. Hmh. Seriously. Ale i tak jest bardzo ciekawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 A ja zmienie temat o http://ogrodzieniec.info/kamera.html - patrzcie, zima jeszcze w Polsce jest ! A jaki błąd ortograficzny ! "Obraz odświerzany jest co 10 sekund (przynajmniej teoretycznie)" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Ciekawe, ale mogłoby być na ulicy na której się coś dzieje. Ale rozumiem że chodziło o błąd w nazwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 A gdzie tam błąd? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 A gdzie tam błąd? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 A gdzie tam błąd? ohmy.gif Jak powiedział pewien bohater z bajki dla dzieci: 'Think... Think... Think...' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Z mojej najukochańszej bajki dla dzieci. ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Łiiiii Jakbyś zgadł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Nie wiem. Pokazać mi, a nie się bawić ze mną w ciuciubabkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Przecież zacytował w poście: "Obraz odświerzany jest co 10 sekund (przynajmniej teoretycznie)" OdświeŻany powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Aha. Myślałem, że chodzi o to, że obraz się nie odświeża :D Ale rozumiem że chodziło o błąd w nazwie. To mnie zmyliło :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi