4tk Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Admini się nie bawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 . ...użytkownicy też. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 nieee włączenie koloru forum nie działa :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Sens tej rozmowy. ^ Właśnie napisałem najmniejszego możliwego posta. Możemy już przejść do rzeczy, czyli cytatów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 czekaj czekaj.. to to temat o cytatach? Ja myslalem ze o najkrotszych postach forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 To korodzik sobie cos ubzdural Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Świetna nazwa tematu: [sPRZEDAM] Toshiba L30-115 (Dobry, tani do filmów, neta, starszych gier, Celeron 1.6, 2GB DDR2, ATI 200m 128mb, 250GB https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=26324 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 czekaj czekaj.. to to temat o cytatach? Ja myslalem ze o najkrotszych postach forum. Sorry chłopie tylko na chwile zboczyliśmy z tematu. :) nie przejmuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zmniejsz sobie deceleracje (czyli prędkość z jaką zatrzymuje się postać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Jak jest akceleracja, to czemu nie ma deceleracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Jak jest akceleracja, to czemu nie ma deceleracji? Deceleracje jest to krótkotrwały spadek częstotliwości akcji serca płodu (> 15/min przez 10 sekund lub dłużej). Wyróżnia się: deceleracje wczesne ? zgrane w fazie ze skurczami macicy, gdzie najmniejsza częstotliwość akcji serca płodu występuje w okresie najsilniejszego skurczu mięśnia macicy. Powstają na skutek pobudzenia nerwu błędnego przez kompresję główki płodu w kanale rodnym (odruch Gaussa) deceleracje zmienne ? niezgrane w fazie z czynnością skurczową macicy, mogą być spowodowane uciskiem na pępowinę. Niekiedy towarzyszy im wyrównawcza akceleracja deceleracje późne ? pojawiają się z opóźnieniem względem aktywności skurczowej macicy; groźne dla płodu, są wykładnikiem niewydolności łożyskowo-macicznej, zwłaszcza gdy występują seriami. http://pl.wikipedia.org/wiki/Deceleracje e: lol, gdy kliknalem pierwszy raz "dodaj odpowiedz" pokazala mi sie strona http://www.laroche-posay.pl/Międzynarodowa...CFQQq3wodBjrYBg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 In the vernacular, ?deceleration? commonly means slowing down, i.e. a decrease in speed. Myślałem, ze skoro jest w polskim słowo "akceleracja" to "deceleracja" też będzie. A te jakieś medyczne definicje to w słowniku operowym nie istnieją (podkreśla słowo deceleracja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zawsze można stosować powszechnie przyjęte polskie nazewnictwo typu "przyspieszenie" i "opóźnienie", a nie wymyślać z angielska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Królik ma umieć: skakać w prawo i w lewo, chodzić po drabinie, kicać w prawo i w lewo, strzelać uchem. strzelać uchem? strzelać uchem? W sensie donosić. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=26307 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 zjezdzam z tematu ale to tylko po to zebyscie wiedzieli: http://mistrzowie.org/253138/Nie-ma-to-jak-polizac Pomijajac fakt ze slabe EDIT: Jakies dziecko albo słaby troll myśli że cytaty z gmclanu są śmieszne. http://mistrzowie.org/253117/Sekret-trojkata-bermudzkiego http://mistrzowie.org/253107/Tower-defense Zaczyna mnie wkurzac poczekalnia bo zamiast fajnych tekstow znajduje same drewna stąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 I tak oto, przyleci tu banda dzieciaków z mistrzów, którzy będą spamować, trollować itd :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 nie przyleci, na g(ł)ówną nikt gmclanu nie wpuści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Szczególnie że żarty gmclanowe nijak się mają do ucinanych "spie**alaj, jestem miszczem ciętej riposty" ktore są 90% głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 tym że ty i cała cała reszta nie rozumiecie że każdy jest mistrzem --- I tak oto, przyleci tu banda dzieciaków z mistrzów, którzy będą spamować, trollować itd :( Świeże mięso nie jest złe! No, ale sprawdźmy, czy masz rację! 33 gości, 10 użytkownicy, 1 Anonimowi użytkownicy To więcej czy mniej niż zwykle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ciekawe czy zajrzeli do tego tematu :D Oj no jest XXX osób patrzących na poczekalnie i sprawdzających linki odnoszace do for/stron z ktorych leci dany tekst. No ale co moga zrobic? Niewiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ciekawe czy zajrzeli do tego tematu :D No, gdy ja pisałem poprzedni post, był 1 gość w tym temacie. Darmowa reklama dla GMCLAN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ręka do góry kto ustawił sobie valhallę jako stronę startową przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Ręka do góry kto ustawił sobie valhallę jako stronę startową przeglądarki. <cisza> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 No coraz lepiej idzie, 52 gości, 15 użytkownicy, 1 Anonimowi użytkownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Wrzucili mnie na mistrzów? No to ktoś ma naprawdę dziwne poczucie "chumoru". 33 gości, 10 użytkownicy, 1 Anonimowi użytkownicy To więcej czy mniej niż zwykle? Tyle, co zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zaznaczyłem Ci słowo klucz. Nie da się mieć SAMOCHODU kupując GRABIE. Nie da się mieć SERWERA do gry zakładając STRONĘ. stad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Czy brakuje w internecie for poświęconych gitarom czy innym instrumentom? Za niedługo będziecie się pytać, która srajtaśma wchłania najlepiej... Uff. Nie miałem humoru jak czytałem posty na gmclanie, ale jak zobaczyłem post Phoenixa to aż mi się uśmiech na twarzy pojawił :) Dzieki Phoenix ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 @lolik: twoja sygna tez nie jest ladna dla oczu, chociaz przeslanie jest sluszne, moze tycia cenzurka czy cos? To ona ma jakieś przesłanie ;o ? tak, ze kaczynski piepszy 3 po 3 i uciekac gdzie pieprz rosnie gdy ten otwiera usta To piepszy czy pieprzy? Nakurwia Prowadzi konwersację. Prowadzi monolog Lol ale offtop :D Nakurwia, pieprzy, prowadzi monolog i konwersację jednocześnie. Cały teeemat: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=26398 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 A wszystko w temacie o silniku gry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi