Japanstache Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Hahahahahhaha, nie - mie, klasyczna pomyłka. AhhahahahhaaUhuhuhuuu...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 who let the dogs out, who who who who Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Hahahahahhaha, nie - mie, klasyczna pomyłka. AhhahahahhaaUhuhuhuuu...... może to był skrót, mi+nie=mie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Lol, bo to było wiejskie "mnie". Już wam gnysek w temacie wytłumaczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 ehh, a jaki sens ma wypowiedź: "Gra mnie działa." <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Po miejsku "gra mi działa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 to dalej nie ma sensu, bo gość prosił o pomoc bo gra mu nie działała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 O matko, czy Ty nie masz za grosz poczucia humoru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 LUBIĘ SZKOŁĘ Ma, ale widac bardzo kiepskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 nie znasz mnie, ni możesz o mnie powiedzieć zbyt wiele, szkołę lubię, jako budynek, a awatar przerobiłem bo mi się nudziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 nie znasz mnie, ni możesz o mnie powiedzieć zbyt wiele piszesz jak Ziutt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 dobra za bardzo zboczyliśmy z tematu, aż tak bardzo że nasza rozmowa zaczęła wyglądać jak te cytaty... i nie nie jestem Ziuttem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 mie znasz mi, mie możesz o mi powiedzieć zbyt wiele, szkołę lubię, jako budynek, a ava przerobiłem bo mi się nudziło W przerobieniu na wiejski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Mamy się śmiać, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Byłoby miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Fajnie się zapowiada, trzyma swój mały klimacik. Kurde zamiast "Endurance" przeczytałem "EuroDance". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Grabarz czy to takie smieszne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 7 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Przynajmniej zapodał coś nowego zamiast kontynuować tę debilną kłótnię ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Serio, przestańcie, dowartościowujecie się pisząc "czy to śmieszne?" :mellow: ? Aż chciałoby się użyć przysłowiowego "żal". Uspokójmy się i nie schodźmy z tematu, ok :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Szout Witaj Wojo Wojzax jeśli chodzi ci o to że łamie regulamin to nie łamie go ponieważ nie wstawiłem linku do tematu :P Starsi uzytkownicy juz budza groze witajac sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Starsi uzytkownicy juz budza groze witajac sie (Wojzax)Dołączył: 29.02.2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 To mój widok pewno wywołuje w nich paniczny strach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 zapewne, widać to również po psie w avku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 To mój widok pewno wywołuje w nich paniczny strach :) chciał byś! to ja tu jestem najgroźniejszy, potrafię Banować wzrokiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 zapewne, widać to również po gościu w avku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ... Nawet nie wiedziałeś co to za gościu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 To ten co w TF2 biega z bejzbolówą, ma mało HaPe i biega szybko. Dobry do obrony bo na lini ognia pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 był inny (chyba lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Myślałem że chodzi Ci o Nikasa i jego przerażającego Thismana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Nie wymawiaj This Name bo się go boję. Cytat od nikasa ale skierowany do Pietera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi