Darlix Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Wie ktoś gdzie można pobrać biblioteki graficzne do kompilatora Devcpp-4.9.9.2?? Proszę o pomoc. Pilnie :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 1. Dev to nie kompilator 2. zmień na visuala 3. Direct3D,OpenGL,Allegro,SDL wystarczy wklepać w google... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 a visual-a gdzie można pobrać? i czy jest on darmowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Tak jest dobry i darmowy :P.. np: na dobreprogramy.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 a visual-a gdzie można pobrać? i czy jest on darmowy? Visual C++ jest darmowy, ale wymaga .NET Framework 2.0 :( Download Visual C++: http://msdn2.microsoft.com/en-us/express/aa975050.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Visual C++ jest darmowy, ale wymaga .NET Framework 2.0 sad.gif .NET Framework 3.0 mój drogi chłopcze, 3.0. Zresztą, co to za problem? Z tego co pamiętam, to Visual sam podczas instalacji ściąga .NET Framework 3.0... Kompletnie nie rozumiem tego ":(" z tego powodu w Twoim poście. Czy to jakiś powód do smutku, że program wykorzystuje najnowsze technologie :/ ? Czasami nie potrafię zrozumieć Twojego toku myślenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Dev to nie kompilator, ale do środowiska masz biblioteki :D Nie mówię, że dobre, ale są :P Przykładowo SDL: tu masz tutorial jak to odpalić: http://lazyfoo.net/SDL_tutorials/lesson01/...evcpp/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 .NET Framework 3.0 mój drogi chłopcze, 3.0 Marmot, opisywałem Visual C++ 2005, nie Visual C++ 2008 :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 i po co? Jak masz dostępną nowszą wersję to lepiej nią brać,bo mniej bugów ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 i po co? Jak masz dostępną nowszą wersję to lepiej nią brać,bo mniej bugów ma :P Nie był bym taki pewien :) Np. Silverlight 2.0 ma wiecej bugów niz 1.0 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Nie był bym taki pewien :) Np. Silverlight 2.0 ma wiecej bugów niz 1.0 :) Sam mówiłeś w jednym newsie o Silverlight jakbyś był antyfanem Micro$oftu, a sam to używasz. Btw, popieram gnyska o tych bugach. Visual C++ 2005 jest stabilniejsze od 2008 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 O rly? Mi jeszcze Visual 2008 nie siadł ani razu. Jest piękny, młody i stabilny. Jedyne co niezbyt jest fajne to to, że jeszcze nie wszystkie dodatkowe biblioteki przepisano pod niego, np. PopCap Framework, ale można zawsze przekonwertować plik projektu :P . TuxMan, udowodnij mi tą niestabilność Visuala 2008. Bo jak dla mnie, takie coś to jest bez sensu co ty napisałeś, co to za argument. Silverlight 2 jest dlatego mniej stabilny od 1 bo jest wciąż wersją beta, co oznacza, że MA WCIĄŻ bugi. 1 jest wersją finalną i to ją powinno się używać, aczkolwiek ja mam 2 i nie narzekam. Przyrównanie do tego Visuala 2008 jest totalnym idiotyzmem, bo zarówno Visual 2008 i 2005 są wersjami finalnymi, są pozbawione większości bugów, obie działają pięknie i stabilnie, ale oczywiście Visual 2008 jest nowszy, więc to jego powinno się używać. Do tego, wersja 2008 wykorzystuje .NET Framework 3.0 - może być coś piękniejszego :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 O rly? Mi jeszcze Visual 2008 nie siadł ani razu. Jest piękny, młody i stabilny. Jedyne co niezbyt jest fajne to to, że jeszcze nie wszystkie dodatkowe biblioteki przepisano pod niego, np. PopCap Framework, ale można zawsze przekonwertować plik projektu . TuxMan, udowodnij mi tą niestabilność Visuala 2008. Bo jak dla mnie, takie coś to jest bez sensu co ty napisałeś, co to za argument. Silverlight 2 jest dlatego mniej stabilny od 1 bo jest wciąż wersją beta, co oznacza, że MA WCIĄŻ bugi. 1 jest wersją finalną i to ją powinno się używać, aczkolwiek ja mam 2 i nie narzekam. Przyrównanie do tego Visuala 2008 jest totalnym idiotyzmem, bo zarówno Visual 2008 i 2005 są wersjami finalnymi, są pozbawione większości bugów, obie działają pięknie i stabilnie, ale oczywiście Visual 2008 jest nowszy, więc to jego powinno się używać. Do tego, wersja 2008 wykorzystuje .NET Framework 3.0 - może być coś piękniejszego ? To ja dodam , że 2005 siadła mi z kilka razy a 2008 jeszce nie odmówiła posłuszeństwa ;D (no ale czas użytkowania dośc krótki) W każdym razie nie uważam aby 2008 była mniej stabilna może poprostu wynikiem oceny o małej stabilności jest brak doświadczenia w obsłudze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Ja jestem ciekaw, czemu Tuxman się jeszcze tutaj nieodezwał i czemu nieuargumentował swojego twierdzenia o niestabilności Visuala 2008. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 czyli że radzicie mi pobrać lub zakupić Visuala 2005 lub 2008? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Pobrać Visuala 2008, jest darmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 czyli że radzicie mi pobrać lub zakupić Visuala 2005 lub 2008? Ja bym radził pobrać Visuala 2005. Jest freeware i bardziej stabilny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Ja bym radził pobrać Visuala 2005. Jest freeware i bardziej STABILNY A gdzie to wyczytałeś? bo wątpię żebyś siedział w cpp... lepiej kupić stare solidne auto czy jakieś nowe, z lepszymi bajerami ? 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 A gdzie to wyczytałeś? bo wątpię żebyś siedział w cpp... hahaha śmieszny jesteś to ty jeszcze dużo rzeczy nie wiesz! hahahahaha hahaha śmieszny jesteś to ty jeszcze dużo rzeczy nie wiesz! hahahahaha powiem krótko... Umiesz rozbawiać ludzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 7 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Tuxman się nie zna po prostu i głupoty plecie. Jeszcze raz da takiego posta niczym nie popartego, to dostanie ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 hahaha śmieszny jesteś to ty jeszcze dużo rzeczy nie wiesz! hahahahaha hahaha śmieszny jesteś to ty jeszcze dużo rzeczy nie wiesz! hahahahaha powiem krótko... Umiesz rozbawiać ludzi! @damian: Za to ty nie... Zacytuję: Ty chyba na łeb upadłeś, że wrzucasz fotki na rapida;/ mam słabego neta i do tego na rapida się szybko uploaduje... tępe ch**e! Normalnie żart roku. BTW: Co w tym śmiesznego, że uważa, że 2008 jest stabilniejszy? EDIT: powód: Mała pomyłka w poście i literówki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Jeszcze raz da takiego posta niczym nie popartego, to dostanie ostrzeżenie. I właśnie tak powinno być. Warny dawać za głupotę! Marzę o tym ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 I właśnie tak powinno być. Warny dawać za głupotę! Marzę o tym ;[ no własnie muszę się pozbyć tej głupoty... ;p oki zamykam temat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi