tomekmi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Tytuł: Łap Diamenty Gatunek: zręcznosciowa Opis: Zbierz wszystkie diamenty nie daj się złapać Download: http://www.uploader.pl/?d=0E60E1911 Rozmiar pliku: 4696 KB (4,6MB) Autorzy: Programowanie:Tomek Michalik i Artur Abrachamczyk Fabuła:Tomek Michalik i Artur Abrachamczyk Grafika:Tomek Michalik i Artur Abrachamczyk Muzyka:Tomek Michalik i Artur Abrachamczyk Oceniajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 a screeny ? :P i wrzuć na gmc to ściągnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Tytuł: Łap Diamenty Gatunek: zręcznosciowa Opis: Zbierz wszystkie diamenty nie daj się złapać Download: http://file4u.pl/download/814863/_ap_Diamenty.rar Rozmiar pliku: 4696 KB (4,6MB) Autorzy: Programowanie:Tomek Michalik i Artur Abrachamczyk Fabuła:Tomek Michalik i Artur Abrachamczyk Grafika:Tomek Michalik i Artur Abrachamczyk Muzyka:Tomek Michalik i Artur Abrachamczyk Oceniajcie Pamiętajcie to moja 1 gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 a screeny ? :P i wrzuć na gmc to ściągnę. LOL. po co założyłeś drugi temat? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...view=getnewpost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Uploadera nie ma? :huh: I teraz czekać 40 sekund na pobranie gry... żal Zaraz dam ocenę E: kupiasta grafika, beznadziejny gameplay, gra nudna bez żadnych nowości 1/5 Oceniajcie Pamiętajcie to moja 1 gra a co nas to obchodzi? Tu masz dwa ładne cytaty z tego forum: nie wstawiajcie swoich pierwszych gier na forum gmclan to nie kółko wzajemnych adoracji I tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 bo mi net sie wylonczyl i myslalem ze to sie niezapisalo a jednak tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 file4u.pl sux wrzuc na uploader, niewiele ludzi bedzie czekac 40s a potem gra sciaga sie z taka szybkoscia ze trzeba nastepne 5 minut czekac -_- w tyle to ja sciagne plik ktory wazy 100mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 lol, sam sobie wstawiles 5?? taki z ciebie noob ?? to może ja wyrównam, 1!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Lol, jaki rozmiar :o. Prawie 5 MB. Trudno. Pobiorę, editnę, ocenię ;) EDIT: Oj, jedna z najgorszych GMCowych gier :( Zalety Brak Wady [-] Nie twoja muzyka [-] D**iata grafika [-] Baaaaaaardzo sucha gra Ocena: 2/5 ponieważ jesteś tu nowy więc na coś zasługujesz :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 To samo co w drugim temacie czyli: Lol, jaki rozmiar :o. Prawie 5 MB. Trudno. Pobiorę, editnę, ocenię ;) EDIT: Oj, jedna z najgorszych GMCowych gier :( Zalety Brak Wady [-] Nie twoja muzyka [-] D**iata grafika [-] Baaaaaaardzo sucha gra Ocena: 2/5 ponieważ jesteś tu nowy więc na coś zasługujesz :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Połączyłem oba tematy, więc nie marudzić na chaos w temacie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Połączyłem oba tematy, więc nie marudzić na chaos w temacie :P . Jeny, mam teraz doubleposta przez ciebie :angry:. I na bank dostanę warna :(. Chciałbym tego warna za doublepost. Naprawdę! Jakby co to raportnąłem na samego siebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 TuxMan:ale noob!sprzedać samego siebie! ROTFL XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Muzyka:Tomek Michalik i Artur Abrachamczyk acha to wy śpiewacie tą piosenkę ?? macie trochę kobiece głosy :D a co do gry to chłam jakich mało Tylko frajerzy wstawiają se sami 5/5 to raz Pamiętajcie to moja 1 gra a co mnie to, gra to gra, w tym przypadku do dupy to dwa i co kuźwa kłamiesz mi tu że to twoja grafika chyba tylko ci z mieczami to twoja grafa to trzy ogólna ocena gry : 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 TuxMan:ale noob!sprzedać samego siebie! ROTFL XD Złamałem regulamin to muszę dostać warna, nie?? :] EDIT: Ano dobra, nie chcę warna, ponieważ się pomieszało ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 I po co zeście łączyli? Nie lepiej było skasować tamten temat? Teraz tylko wszystko sie pomieszało a TuxMan oskarżony jest o doublepost. EDIT: o_O niewiedziałem że za brak screenów nie ma już warnów. (tak tylko powiedziałem):P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Przecież mu nikt nic nie zrobi za to, że napisał posty w dwóch różnych tematach, które zostały później połączone i wyszło to tak jakby doublepostował. Przecież napisałem, że łączyłem tematy, to żaden mod się nie przyczepi tego. Tuxman, przestań się dziecinnie zachowywać, przecież to logiczne, że to z winy moderatora masz tego doubleposta i nikt Ci za to nic nie zrobi, po ki uj raportowałeś to nie mam pojęcia. To wszystko na temat tego łączenia. Przestańcie kontynuować temat tego łączenia i zajmijcie się grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 No dobra teraz ja ocenię :D PLUSY: - ODWAGA! xD ja jakbym zrobił taką grę to swoim nazwiskiem bym jej nie promował MINUSY: - drzewka na dole przenikają przez bohatera i przez przeciwników (pięknych zresztą) - dałeś sobie za to 5!? wstydź się... :angry: - Na pewno ta muzyka jest twoja... - Nie twoja grafika (oprócz urodziwych rycerzy) :P - w ogóle bee, GM'owe diamenty OCENA KOŃCOWA: Dzisiaj mam dobry humor więc dam ci to 1/5! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 aha! więc dobrze myślałem że to nie jego grafika oprócz "rycerzy" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Grafika nie twoja, wiadomo oprócz tych pięknych rycerzy z photoshopa.Kolizje - brak słów.Cała gra jest zjechana na maxa :D 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Jak by to powiedzał Yoda,czyli krótko i treściwie: "kupiasta gra xd" 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi