zalu Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Mam problem otóż na pewno zauważyliście że gdy używa się (i nie tylko tej) funkcji Counter-Clokcwise kolejne klatki nie są takie jak pierwsza lecz są "obrabiane" czy da się to wyłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 One nie są obrabiane, tylko uśredniane. Możesz skorzystać za to z painta i tam obrócić sobie normalnie, albo z image_angle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 czyli nie da się tego wyłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 ja nie rozumiem o co chodzi. U mnie po obrocie grafika wygląda identycznie jak normalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Da się Nie obracaj przez Counter-Clokcwise tylko samo rotate i w quality wstaw ile uważasz (choć i tak nie do końca wiem o co chodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 przede wszystkim One nie są obrabiane, tylko uśredniane. gdyby byly obrabiane to bylby zapewne dodawany anty - aliasing a tak nie jest :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 dobra nie ważne podpatrzyłem jak używać image_angle i efekt jest faktycznie lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi