jasny96 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Kturego admina nie lubicie najbardziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 gnyska :D Dobry temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Musiał chyba jakiś admin go wkurzyć, żeby pisał takie rzeczy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Mistyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Musiał chyba jakiś admin go wkurzyć, żeby pisał takie rzeczy xD A czemu? Dosyć normalny i ciekawy temat. :) ps. Niestety jako że beczo nie ma już internetu i w ogóle nie pojawia się na gmclanie, na jego miejsce wskakuj snake. Witamy nowego moderatora! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Łuuu <klaszcze> Brawo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Hehe ciekawy temat ale ja tam wszystkich admini lubię :lol2: No może jednego tam nie lubię ale tego już nie powiem. ps. Niestety jako że beczo nie ma już internetu i w ogóle nie pojawia się na gmclanie, na jego miejsce wskakuj snake. Witamy nowego moderatora! :) NIE tylko nie snake !!! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Thx ;D @Topic: Chyba Tymona, bo rzadko go widać... sam nie wiem... wszystkich lubię xD NIE tylko nie snake !!! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Snake modem? No nie :| Ja nie przepadam za Tymonem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 A ja lubię... e... powiedzmy że lubię damską część administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 ja lubie. albo nie, juz nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ja najbardziej nienawidzę Ranmusa, a najbardziej lubię Tymona, gnyska i Borka :D (mówię prawdę ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Czemu mnie to nie dziwi? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 żadnego, każdy mi niczym nie zaszkodził. Nie łatwo być Adminem, tym bardziej w takim forum gdzie jest dużo użytkowników ... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Czemu mnie to nie dziwi? :] Bo lubisz dręczyć niektórych użytkowników banami i zmianami rang??? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Banami się nie da dręczyć. A co do rang, spokojnie, masz wyjątkowe przywileje. Tobie mogę zmieniać na głupawe zawsze i wszędzie, zasłużyłeś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Dobrze że Snake to mój kumpel to nie będe musiał mu lizać dupy zeby mi warny zdją. xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Dobrze że Snake to mój kumpel to nie będe musiał mu lizać dupy zeby mi warny zdją. xDD Zazdroszczę ci, Kofel. Szkoda, że nie mam kumpla-admina to bym nie musiał go namawiać, żeby zrobił ze mnie moda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Tak, od razu dałby Ci bana. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Tak, od razu dałby Ci bana. :P Gdyby był to kumpel-admin-noob na pewno tak by się stało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 ja kocham wszystkich adminow :* ... Tak, jestem gejem ;) albo raczej bi - pani kontekstowa tez czlowiek (czyt. admin) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 @up: Tak koFFasz ich! >d (Darth Vader). @topic: Hm, kto mi tu ostatnio podpadł... :devil2: Już widzę wypowiedzi "Co to admin?" i "A kto jest adminem?". ^^ Tajmon jest spoko, głosuje na gnyska bo sie opier****** i nie robi HMT v4... :wheelchair: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Gratuluję Snake, świetnie, że wybraliście go jako moderatora. Dzięki serdeczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Popieram Fallorda, to dobrze, że jakiś dobry admin wybrał Snake'a moderatorem ;). W końcu będzie coś się działo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 albo raczej bi - pani kontekstowa tez czlowiek (czyt. admin) Pani Kontekstowa oblicz ma wiele - czasami zdzirowata (że tak się wyrażę), czasami niezła. ;] Częściej to pierwsze. Nie ma admina, którego nie lubię. Nie, to nie jest podlizywanie się, bo admini też swoje wady mają. ;p ps. Niestety jako że beczo nie ma już internetu i w ogóle nie pojawia się na gmclanie, na jego miejsce wskakuj snake. Witamy nowego moderatora! Witamy! [leje piwo do kufelka] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 To ja przerwę tę furię radości spowodowaną powołaniem nowego moderatora i powiem, iż nikt nie zwrócił na bulwersujący błąd i bezczelną próbę prowokacji w środowisku polonistów. Kturego admina nie lubicie najbardziej? CO TO MA KURNA BYĆ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 @Tuxman: Szybko zmieniasz zdanie o Ranmusie. Najpierw piszesz, że go nienawidzisz, a teraz, że to dobry admin ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Jak to się, prawda, mówi: "Kobieta i TuxMan zmiennymi są". :3 A, i heloł Snake. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 [leje piwo do kufelka] "leje piwo do kofelka"... xD @Marmot: Najwyraźniej... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 "leje piwo do kofelka"... xD Hellou? :boxed: ;DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi