Konrad-GM Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zrobiłem przykładzik platformówki ( nudziło mi się :P ) https://gmclan.org/up1717_11_Platformowka.html EnJoY!!!!11oneone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Nic ciekawego, ale przyda się początkującym :P Zrób double-jumpa, wallkicka itd i będzie ciekawe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Przykład taki sobie. Ciekawy pomysł z tym "rozwaleniem" ściany. Na pewno przyda się innym userom :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 mi się bardzo podoba :D 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 mi się bardzo podoba :D 5! Mi również 5! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 A ja (o ile sie nie myle) to widzielm to na www.64digits.com!! Nie ładnie tak klamac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 A ja (o ile sie nie myle) to widzielm to na www.64digits.com!! Nie ładnie tak klamac... A ja o ile sie nie mylę, proponuje żebyś poszukał i podał linka, skoro rzeczywiście tak jest. Bezpodstawne zarzuty :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 A ja (o ile sie nie myle) to widzielm to na www.64digits.com!! Nie ładnie tak klamac... Hehe, rozwalasz mnie... udowodnij, jeśli potrafisz... ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Mam to na starym kompie teraz tego nie moge znalesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Mam to na starym kompie teraz tego nie moge znalesc Huehuehue... muszę cię zmartwić, ale ten przykład jest 100% mojego autorstwa... Lol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Fajna grafa, podoba mi się to odbijanie od krawędzi bloków. Daję 4, przydało by się więcej możliwości. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 No to moze sie myle, jak tak to Sorki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 fajna gierka 4/5 mnie się podobają te kolce ^^^^^! ;p Mało to jest podobnych przykładów!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 fajna gierka 4/5 mnie się podobają te kolce ^^^^^! ;p :o Odpaliłeś przykład, zagrałeś w niego i oceniłeś ? btw. Podoba mi się to że bardzo łatwo można modyfikować pewne rzeczy ;p Ogólnie łatwość kodu i funkcjonalność. Zasługuje na 5 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Mało to jest podobnych przykładów!? to miało być do MisieK-GM tylko niechciało mi się edytować posta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Jemu raczej chodziło o fragment "fajna gierka". Ja też w sumie nie potrafię pojąć dlaczego przykład oceniłeś jako "fajna gierka" xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 to tak z przyzwyczajenia bo jak się ją uruchomi to jest gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 to tak z przyzwyczajenia bo jak się ją uruchomi to jest gra... włącza się grę, żeby sprawdzić jak to działa, a najważniejszy tu jest kod i to jego powinna dotyczyć ocena, a nie tego jak się w to grało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 oki spx ale przykładzik fajny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiecik5 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Niezly bajer.Mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 fajny przykładzik nawet :thumbsup: 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Fajna grafa, podoba mi się to odbijanie od krawędzi bloków. Daję 4, przydało by się więcej możliwości. :P To jest przykład, nie pełnoprawna gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi