Kofel Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ranmus, to ludzie powiedzą że jesteś pedofilem i prowadzisz tu jakąś sekte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 czy źle wyliczylo, ale mi zawyrzyło wiek o pare dni. mam ten sam ból tylko że zawyrzył o pare miesięcy z tego co się jeszcze orientuje mam 19 lat :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ahhh... Bo ja przeliczam same lata. Niedługo poprawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 przywróć liczbę postów jeszcze :) I znowu będzie GMClan Post Racing Formuła 1 - o najwyzsze rangi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 I tak spamują o rangi, więc wiesz... :P Chociaż fakt, po co znać liczbę postów kogoś innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Widzę że też paski na których jest napisana data i godzina napisania posta kolorują się jeżeli np. napisze posta admin to na czerwono lub jak napisze moderator to na zielono :P A z tym uploaderem to dobra rzecz jak już każdy napisał. Będzie jeszcze ikonka dodana i będzie git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ja nie widze kolorów :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ramka z nickiem i datą postu... o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ja nie widze kolorów :/ "Patrz poza to co widać..." :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 huh, ale to nie jest czerwony tylko jakiś sino szary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Widać w tym nutkę czerwieni ^^, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 I tak spamują o rangi, więc wiesz... :P Chociaż fakt, po co znać liczbę postów kogoś innego... I tak można łatwo sprawdzić... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Taak, wiem. I dużo osób to wie. Ranmus zapomniał stamtąd usunąć :P Wiem na przykład, że gnysek w chwili pisania mojego posta miał równo 2 179 postów. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Lekki refresh, ale dopiero teraz to czytam :P To nie jest możliwe, skoro teraz mam 3686 postów. Musiał bym przez ostatni miesiac napisać 1500 postów - co daje 50 dziennie, przy moim trybie zycia to są 4 posty na godzinę (liczę czas przed internetem). Właściwie to 3687 :P Tego nie liczyłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 11 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 "Patrz poza to co widać..." :) Ja i tak nie widzę. U mnie wszystko jest niebieskie, nieważne, czy pisał administrator, czy parias. EDIT: oj, źle odczytałem datę ostatniego posta :/ przepraszam za nekrofilię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Ja i tak nie widzę. U mnie wszystko jest niebieskie, nieważne, czy pisał administrator, czy parias. Bo teraz jest nowa wersja IPB, a to na obrazku jest stara :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 11 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 No, to wygłupiłem się na sama & maxa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 link do najnowszego pliku to swietny pomysl :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi