zbysheck Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Ja mam pytanko: czy jak się zainstaluje tą wersję polską to trzeba wszystko od nowa przechodzić? EDIT już ściągnąłem i pograłem chwilkę, osobiście wole głosy angielskie i raczej wracam do tamtej wersji ;p ale te też moga być, szczególnie Ozyrysai bodajże Sobeka [czy jak to to tam sie odmienia] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Znalazłem drugą literówkę w grze: Pozdro :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Dzięki. Jutro obie poprawię :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 A z głosami Khufu czy jak mu tam nie da już rady poprawić nic ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Czego wy chcecie od Kufu? Śmieszny akcent, ale małpa w porzo ;p Jak oprócz gry spolszczycie cenę (do 30zł) i będzie możliwość kupna przelewem, to kupuję. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Ja osobiście nie jestem fanem takich gier, bo mnie zwyczajnie nudzą, zdecydowanie bardziej podobało mi się Magi, ale za to wyjątkowo spodobało się mojej mamie, która po prostu od kompa odejść nie mogła. Uff jakie szczęście że jest limit czasowy :twisted: Mimo, że nie przepadam za takimi grami to to na prawdę świetna robota :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Gnysek, chyba raczej nie. One nie są przesadnie pocięte - to raczej maniera aktora. Niestety polską szkołę dubbingu da się łatwo wyczuć, zwłaszcza jak się wcześniej słyszało oryginał. Trzeba by od nowa nagrywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 hehe, ale jednak momentami słychać, że było cięte, wprawne ucho to wyłapie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 W okienku wpisywania klucza rejestracyjnego: Wpisz swoje dane rejestracyjne any aktywować grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Gnysek, ano. Ale tego już raczej nie ruszymy, bo timing się musi zgadzać. Jak masz jakiś konkretnie przeszkadzający przykład, to podrzuć, może coś się jednak jakoś da wyedytować. Adam014, dzięki, już poprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Czas demo się skończył Proszę kup pełną wersję aby kontynułować grę kontynuować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 TeeGee, to jak z przelewem, bo na PP nie mam kasy, a karty nie posiadam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Zobaczę w poniedziałek co da się zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Znalazłem jeszcze jedną literówkę w grze: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Jest jeszcze taka literówka, że jedna z rang nazywa się "Student rutuałów pogrzebowych". Czemu ta godzina tak krótko trwała xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Jedno źle napisane słowo - "Czas demo się skończył, Proszę kup pełna wersje aby kontynułować" - Raczej Kontynuować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 @Fallord: Napisałem to 4 posty wcześniej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Nie czytałem całego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Gra super, tylko skończył mi się czas, gdy właśnie klikałem, aby zacząć nowy tryb rozgrywki (5 świątynia) :( 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 I tak piątej świątyni w demku nie ma, więc nic nie straciłeś ;p . Przynajmniej mi nie chciała wbić i musiałem dalej męczyć czwartą do końca triala xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Saqqarah w pudełkach za 19.99zł już 16 stycznia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Saqqarah w pudełkach za 19.99zł już 16 stycznia :) luz,schludna ta produkcja :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 I tak nic nie pobije stoneloops :D Mój ulubiony casual ^^ Duże prowizje sobie liczy CI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 StoneLoops też wychodzi w pudełkach szesnastego ;): http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=44679 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Tu mnie masz :) Kupuję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 :o Saqqarah jest już moja :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 20 zł to nie drogo za takie porządne gry,kolorystyka dobra tzn szczerze to ja takich gier nie lubię bo jestem typem co lubi się w grach poskradać i coś poszukać,całkiem inny typ gier ale oceniam obiektywnie i widać,że to porządna robota a koszt gry całkiem przyzwoity,powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zapewne kupię, bo gra mi się bardzo podoba :) Mam w tym roku duże zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Hah, kupię rodzicom może, oni to tacy prawdziwi Casualowcy w końcu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Na 100% kupię Saqqarę <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi