Syliush Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 W jakim programie najlepiej tworzyć strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 W Notatniku. A tak na serio, to polecam EdHTMLa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 EdHTML, Notepad++ i łopatologiczny Web Page Maker. Ten ostatni to taki Game Maker wśród programów do tworzenia stron intenetowych xD BTW... w sygnaturze masz link do instalacji Joomli ? ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Polecam Pajączka (www.pajaczek.pl/), bo: - koloruje składnię, dzięki czemu kod jest czytelniejszy, - zawiera wspaniałe kursy zarówno HTML'a, jak i PHP,Jave Scripta,itp. :] - ma możliwość edytowania strony również wizualnie (techniką drag'n'drop :lol: ), - pozwala na stworzenie wspaniałej strony bez większego wysiłku i skraca czas jej tworzenia wg.mnie nawet 3-krotnie, - pozwala na błyskawiczny podgląd strony,w każdej chwili,nawet bez zapisu!!! ;) - itp.,itd. :jezor: Co prawda pająk jest płatny,jednak przez 30 pierwszych uruchomien mozesz uzywać go w pełni legalnie :] Ja po 2 tygodniach używania programu,zakupiłem sobie pełną licencję :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 EdHTML ma te same funkcje co ty wymieniłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Pajączek jest głupi. Czy wy nie potraficie pisać stron w notatniku, ew. jakimś programie kolorującym składnię?! o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Polecam notatnika i PSPada, jeśli nie umiesz programować w HTMLu co najmniej, to najpierw go się naucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Co prawda pająk jest płatny,jednak przez 30 pierwszych uruchomien mozesz uzywać go w pełni legalnie :] Ja po 2 tygodniach używania programu,zakupiłem sobie pełną licencję :twisted: Co !? pajączek jest płatny :lol: lol a przecież w niezbędniku jest darmowy i w pełni legalnie no i pełna wersja :lol: lol Popieram zdanie Nobody A jeżeli jeszcze nie umiesz HTML to polecam www.kurshtml.boo.pl albo mysql http://php.webhelp.pl/kursy/mysql/index.php?roz=php Najlepszy to notatnik Pozdrawiam Nakyls Edit: @Mucco: Popraw ortografie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja mam nvu i jak na razie mi dobrze służy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Notatnik... i tylko notatnik! Jest niezawodny i 'prosty w obsłudze'... :D PS: Jedyna rzecz, jakiej mi brakuje... to kolorowanie składni.. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 CoreEditor jest spox, i ma gotowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 @2xUP (czyt. KubaGM): Dlatego ja korzystam z Notepad++. Chyba 30 różnych języków do kolorowania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja pisze w starym ale dobrym PHP Designer 2005 =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 17 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 PHP Designer 2008 ma trochę nowości, próbowałeś? Ja najpierw kodziłem w Crimson Editorze, potem w Pspad, dalej w PHP Designer, a teraz robie przesiadke na TSW PHP Coder. Czemu? Bo jak tworze www, to nie tylko html, ale głównie php, więc od edytora wymagam jak najlepszego wsparcia tego drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Nakyls, a co tutaj kurde ma kurs MySQL do tego tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 próbowałem ale niestety Designer od 2007 zdaje się jest płatny ;/ więc wole korzystać z jego starszej darmowej wersji ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi