Grabarz Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Nie wiem czy tu jest dobry temat ani nie bawie sie w admina ale proponuję kasować gry ze starych stron działu gry i programy oraz dema gier i programów bo to tylko zamula nasze ulubione forum? co wy na to? edit: eh może nie ulubione ale gdybyscie go nie lubili to przeciez byscie tu tyle nie siedzieli co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Oszalałeś. Zamula ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Kto powiedział, że 'nasze' i kto, że 'ulubione'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Co najwyżej bazę zaśmieca, ale Tobie co do tego? Jeżeli administratorowie jeszcze tego nie zrobili to znaczy, że nie chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 A co, jak ktoś chciałby pograć w takie np. Cairo 2? ...no dobra - przecież nikt przy zdrowych zmysłach by w to grał. :P Ale wiele starszych gier jest wartych uwagi i lepszych od obecnie pojawiających się szmir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ale nie nie nie chodzi mi o te, do których linki już nie działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ta, jeszcze będę chodził i sprawdzał raz na tydzień gdzie linki jeszcze działają, a gdzie już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 g ma rację, jest to bardzo czasochłonne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ta, jeszcze będę chodził i sprawdzał raz na tydzień gdzie linki jeszcze działają, a gdzie już nie. nie powiedziałem raz na tydzień, ale jak tak przeglądam starsze strony to troche duzo jest takich gier gdzie linki nie działają EDIT: dobra bo tu sie zamieszanie robi a ja nie chce warna wiec zamykam temat i sadze ze jak gnysek mowi NIE to NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 O i to mi się podoba :) Dobre rozumowanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi