Nobody Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 271, I nie wyślę Ci żadnego ziela :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 120 Jaklub, w jakim programie to robiłeś ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 We Flashu ;] @Nobody: Tak, jeszcze uwierzymy. Mój najnowszy wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Nowy Rekord 137 To jest tak jak w telegrafii... Im więcej nadajesz tym szybciej potrafisz zasuwać... :P PS. Jest darmowa wersja flasha ze wszystkimi potrzebnymi opcjami (tak, zapisu też...) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Jest, 30-dniowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 @Nobody: Tak, jeszcze uwierzymy. Ja wierzę, bo w przedziale 270-280 był tekst o panu zioło. ;] Tylko niech strzeli screenshota następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Aż się spociłem xD xD xD Na początku miałem 100, potem coraz więcej, grałem chyba ze sto razy, daję 4/5 a co mi tam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Niefart. 81 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Daj jeszcze przy klikaniu ilość kliknięć, bo niepewność zabija ^^ I jakieś zabezpieczenie przed botami, jak zbyt częste klikanie (ok. 10/sek) wyświetla się wiadomość cheater czy coś i koniec gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Już przychodzi mi powoli szczęście... 96!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Mój nowy rekord.Jak wy możecie ponad 200?Niemożliwe, że tak normalnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zaczynam się wyrabiać :D. "103. Awesome" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Mój nowy rekord.Jak wy możecie ponad 200?Niemożliwe, że tak normalnie tongue2.gif Informatycy :P Z resztą są różne programy do klikania, np. na prywatnych serwerach MuOnline używa sie klik0ra do rozdawania punktów do statystyk (gdy masz do rozdania ponad 10000 pkt aż ci się klikać nie chce :P a taki programik zaoszczędzi ci palców i czasu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabus Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Informatycy :P Z resztą są różne programy do klikania, np. na prywatnych serwerach MuOnline używa sie klik0ra do rozdawania punktów do statystyk (gdy masz do rozdania ponad 10000 pkt aż ci się klikać nie chce :P a taki programik zaoszczędzi ci palców i czasu). Mój rekord to 198 i osiągnąłem ten i podobne w ten oto sposób: Trzymam lewą ręką myche żeby mi gdzieś nie uciekła. A w prawej ręce napinam mięśnie i jakoś coś mi chyba na nerw mi naciska i ręka mi skacze jakbym miał parkinsona albo padaczke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Mój rekord to 198 i osiągnąłem ten i podobne w ten oto sposób: Trzymam lewą ręką myche żeby mi gdzieś nie uciekła. A w prawej ręce napinam mięśnie i jakoś coś mi chyba na nerw mi naciska i ręka mi skacze jakbym miał parkinsona albo padaczke :P Hehe :lol2: fajny sposób. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Mój nowy rekord: Grabus:Dobre, próbowałem ale mi nie wyszło :mellow: EDIT: 154! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Mój rekord to 198 i osiągnąłem ten i podobne w ten oto sposób: Trzymam lewą ręką myche żeby mi gdzieś nie uciekła. A w prawej ręce napinam mięśnie i jakoś coś mi chyba na nerw mi naciska i ręka mi skacze jakbym miał parkinsona albo padaczke tongue2.gifJak robię tak samo :D Ale ja mam 110... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 136 Zen Master is proud of you. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 145. You Should Show This Screen To Ur Bos(ucięte) Wcześniej 139 xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 220 i 2 zniszczone myszki. Takie proste a wciąga. Mój pierwszy wynik 114. Fajne daj 5-/5 czyli 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiChAl200 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 123 !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Pokazujcie screeny, a nie -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Pokazujcie screeny, a nie -_- Proszę bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Łee... :] Takie coś to 5 min roboty we flashu :P daję 1/5 :D hmm,może i zasługujesz na te 2 gwiezdy ale za łatwo można w tym oszukiwać :twisted: a niżej co z tego mojego czitowania powstało... B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Mój rekord to 198 i osiągnąłem ten i podobne w ten oto sposób: Trzymam lewą ręką myche żeby mi gdzieś nie uciekła. A w prawej ręce napinam mięśnie i jakoś coś mi chyba na nerw mi naciska i ręka mi skacze jakbym miał parkinsona albo padaczke :P Sorki ze odpowiadam na tak daleki post ale musze powiedzieć ze moje 220 pkt nabilem wlasnie w ten sposob i jak wy nie wiedzialiscie ze tak jest latwiej to ... wogole ty i tak robisz to wolniej majac 198 hehe tylko ze ja robie tak ze trzymam myche prawa reka w normalny sposob tylko ze palcem wskazujacym nie dotykam lewego guzika tylko prawego a w lewej ręce palcem wskazującym dotykam lewego guzika myszki i zaczynam się trząśc a palec sam naciska z predkoscia swiatła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Łee... emot11.gif Takie coś to 5 min roboty we flashu tongue2.gif daję 1/5 biggrin.gif hmm,może i zasługujesz na te 2 gwiezdy ale za łatwo można w tym oszukiwać twisted.gif a niżej co z tego mojego czitowania powstało... cool.gif Widać, że sam wpisałeś sobie wynik. Czcionka jest poszarpana i zbyt nisko położony wynik. a palec sam naciska z predkoscia swiatła Hahaha :D Ponadświetlny palec ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Widać, że sam wpisałeś sobie wynik. Czcionka jest poszarpana i zbyt nisko położony wynik. A założysz się? :] Jeśli się nie obrazicie,z chęcią podam sposób na mój wynik. :P A czcionka nie jest poszarpana,tylko screena zrobiłem za pomocą print screena i wklepałem do painta ot co :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Miałem 138 mimo tego, że 4 razy kursor mi zjechał z guzika. Dałem myszkę pod monitor blokując tym samym palec, dzięki czemu musiałem "pokonać mniejszą drogę" po odbiciu się od guzika :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 A czcionka nie jest poszarpana,tylko screena zrobiłem za pomocą print screena i wklepałem do painta ot co Co to za tłumaczenie? Żadne - nawet na windzie 98 screeny są IDENTYCZNE ze stanem faktycznym (może brzmi bzdurnie, ale mam nadzieję, że załapiecie). Jeśli się nie obrazicie,z chęcią podam sposób na mój wynik. No to podaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Co to za tłumaczenie? Żadne - nawet na windzie 98 screeny są IDENTYCZNE ze stanem faktycznym (może brzmi bzdurnie, ale mam nadzieję, że załapiecie). Nieprawda - zrób screena w Diablo, to zobaczysz jak kolory na screenie strasznie pomieszane. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi