baca Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 jest to prosty przykład jak zrobić bardziej zaawansowane zapisywanie ściągasz program na własną odpowiedzialność jest on napisany w 100% przezemnie ### Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 wywalaj z tym człowieku stąd!!! to miało być śmieszne? mnie nie bawi zabawa z zamykaniem 20 stron przeglądarki.... Warna mu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 ostrzegałem!!! to wiem że śle oceniłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Co ostrzegałeś, gdzie ostrzegałeś?? I powiedz mi gdzie jakiś pliczek się skopiował, bo coś mi się nadpisało w folderze windosowskim. I na ch.. zrobiłeś folder prywatny i nie można go usunąć. wypier.... z tym stąd!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 dopuki administratorzy tej strony tego nie usuną to tutaj będzie i jak napisałem wyrzej "ściągasz program na własną odpowiedzialność" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 (lenin na bank nie dał 5 star...) Gdyby nie ten 'virus' było by może fajne... Jestem za tym aby dać koledze banana... 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 (lenin na bank nie dał 5 star...) No oczywiście że nie dałem, moja ocena jest taka jak mi się podoba. A baca już raporta ode mnie dostał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 nieznalazłem w regulamienie rze niemoge ładować przykładów Kasujących pliki i włanczających pliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Tak tylko jak mi podmienia jakieś pliki w windowsowskim folderze to już wiesz.... Z tym że nie powiem Ci jakie i co to było bo nie wiem, bo miałem antywira wyłączonego, ale miałem powiadomienie o podmianie jakiś plików... Kasujących pliki Czyli jakich? btw to nic nie wspomniałeś o tym w temacie czyli to już jest niezgodne z regulaminem!! Tak więc widzisz, że to nie ja mam problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 zobacz na kod roomu3 jest tam ten cały "wirus" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 ciota jesteś.! i co bawi Cię to? że parę leszczy ściągnie takie nieużyteczne gówno? żeby to jeszcze było coś lepszego, jakiś fajny wir. btw. Twoja ortografia jest żałosna... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 to wiem sam, że moja ortografia jest żałosna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 gramatyka też kuleje... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 to terz zgadzam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 nieznalazłem w regulamienie rze niemoge ładować przykładów Kasujących pliki i włanczających pliki To chyba oczywiste, że nie można. Tak to jest jak się daje 7-latkowi dostęp do internetu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Dobra panowie, koniec z żartami a kolega ma tydzień czasu na przemyślenie swojego zachowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi