tommouluss Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Jak w temacie, czy da się zrobić z pliku mp3 plik mid, albo jakiś inny, mniejszy od mp3? Jak tak to czym? Mam w mojej gierce mp3 i przez nie gierka tyje chyba 10mB :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Możesz prze konwertować jakimś konwerterem, tutaj masz parę: http://www.darmoweprogramy.org/programy/konwertery.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Jak ja nie lubię, jak ktoś nie wie co to mid. Co innego zapis dźwięku (mp3), co innego zapis nutowy (mid) na podstawie którego dźwięk powstaje. Tego nie da się przekonwertować i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Albo zmniejsz jakość mp3. Z np. 2 mb zrobi Ci się 120 kb :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Tak, ale on napisał: Jak w temacie, czy da się zrobić z pliku mp3 plik mid, albo jakiś inny, mniejszy od mp3? Więc nie sugerowałem się zapisem na plik mid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Możesz na ogg.. za pomocą jakiegoś konwertera.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommouluss Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Dobra zostawie w mp3... Gnysek - mam prawo nie wiedzieć, nie jestem muzykiem jak ty ;) a na jakości lepiej nie tracić... Ogg hmm po 1 mało traci na wadze po 2 mój gm tego nie czyta :o.. proszę o zamknięcie tematu jeśli można :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Wtrącę się, że zawsze można użyć programu WIDI do jako takiego przerobienia MP3 na MID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi