Morrighan (AoM) Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 No coś z tego S0Kola to raczej oszust jest niż grafik... Już lepiej robić samemu grafikę niż z takim "grafikiem". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Buhahahaha 1/5 i po co to komu? jak bierzesz się za coś najpierw sprawdź czy nie ma tego w lepszej wersji! skoro są lepsze takie programy to po co komu takie gówno (sorki za wyrażenie) którego i tak nikt nie będzie używał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Ja proponuje WebKita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Dostajesz 1/5 za całokształt. Wolę Firefoksa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Przykro mi to stwierdzić,ale chyba jednak muszę...zero. Tak,tak...stawiam zero! :bye1: Po pierwsze... zły pomysł,bo przecież inni i tak wolą korzystać z FF lub Opery.;] Po drugie... wykonanie z piekła rodem :lol: Po trzecie... po co zmieniasz nicka?Masz złą opinię?Nikt cie nie lubi? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 1,5/5 Wolę Internet Explorera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 1,5/5 Wolę Internet Explorera ;o Masochista! Poczekajcie na XCore Web Browser. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Po co komu taka przegladarka jak i tak explorer dzaial lepiej a to jest nie potrzebne 1/5 (no nie potrzebne i nikt i tak nie bedzie uzywac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oksit Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Mam pytanie jak zrobic taka przegladarke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Jesteś za młody.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Mam pytanie jak zrobic taka przegladarke Nauczyć się delphi, lub tak jak maxius zerżnąć cały kod z przykładu Gnyska (jest gdzieś na forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Nauczyć się delphi, lub tak jak maxius zerżnąć cały kod z przykładu Gnyska (jest gdzieś na forum) Lub zerżnąć z tego przykładu: http://webhat.pl/index.php?module=subjects...e&pageid=21 Miłego zrzynania tzn. nauki! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Na co to komu? :| Beznadzieja jak dla mnie, nie ocenie... Nawet brak kontroli nad kartami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Zabugowana przeglądarka.Do niczego się to nie nadaje, bo nawet gmclan.org źle otwiera.1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 1/5 beznadziejne i znalazlem kilka bugów, mianowicie: - klawisz cofnij: nie określony błąd - klawisz odśwież: nie określony błąd - klawisz zatrzymania mi nie działa A tak wogóle to totalnie mało opcji, zero cookies, zero ulubionych, poprostu do kitu i niepotrzebne. EDIT: Widze ze juz wczesniej ocenialem, ale lepiej 2 razy niz raz (xD :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 I po co się wysilacie jak i tak Maxius jest zbanowany i tego nie przeczyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Mam pytanie jak zrobic taka przegladarke Moja strona: >><< Kto idzie do policji podkablować na niego? To ja już nie muszę do Media Markt iść, bo wszystko mam w jednej stronce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 I po co się wysilacie jak i tak Maxius jest zbanowany i tego nie przeczyta. Jak to zbanowany, przecież u niego tak nie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 I po co się wysilacie jak i tak Maxius jest zbanowany i tego nie przeczyta. Zbanowany na stałe?? To powinno pisać w jego grupie "Zbanowani" :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Nie musi wcale pisać "Zbanowani", drogi Tuxmanie. To czy jest wrzucony do zbanowanych czy nie, to tylko i wyłącznie kwestia tego, czy Ranmusowi się chce. Zawsze można zbanować w systemie ostrzeżeń, to wtedy nie jest się wrzuconym do grupy zbanowanych, ale jest się takowym. Po prostu, grupa Zbanowani, to exclusive, tylko dla GMCLANowych celebrites typu Bigshark :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Hmm... zbanowany? - za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 za warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 za warny. ale jest tylko 20% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...=0&p=168303 I prześledź sobie shoutbox z tego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...=0&p=168303 I prześledź sobie shoutbox z tego dnia. uu no to ostro poszło, no cóż, temat przydało by się chyba zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Wady: Korzysta z silnika IE - błędy przy ładowaniu choćby strony głównej ogame.pl Grafika słaba (wykluczając ikonki, do których, jak tu czytam, nie masz praw licencyjnych) podwójny scrollbar Mogę odpalić tylko jedną stronę - klikam "Karta 2" wpisuję adres, i zmienia mi stronę na karcie Moer Nazwy kart powinny przybierać nazwy stron internetowych Dlaczego nie mogę tworzyć kart Po wpisaniu adresu trzeba kliknąć - nie wystarczy zwykły enter I ogólnie jakaś taka syfna ta przeglądarka :/ Wracam do moich IE7 i FF3 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Wady: Korzysta z silnika IE - błędy przy ładowaniu choćby strony głównej ogame.pl Grafika słaba (wykluczając ikonki, do których, jak tu czytam, nie masz praw licencyjnych) podwójny scrollbar Mogę odpalić tylko jedną stronę - klikam "Karta 2" wpisuję adres, i zmienia mi stronę na karcie Moer Nazwy kart powinny przybierać nazwy stron internetowych Dlaczego nie mogę tworzyć kart Po wpisaniu adresu trzeba kliknąć - nie wystarczy zwykły enter I ogólnie jakaś taka syfna ta przeglądarka :/ Wracam do moich IE7 i FF3 :D Chyba ci miesiąc minął. Po co komentujesz temat który został stworzony przez kogos, kto jest teraz zbanowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 A bez logowania na stronę wejść nie może??? Bo mi się wydaje, że może i czyta komentarze. Co do miesiąca - wolę być inteligentnym, miesięcznym dzieckiem, niż starym idiotą, który nie umie się porozumieć bez obrażania innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi