Maxius Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Tytuł: Moer Gatunek: Przeglądarka Internetowa Opis: Jest to przeglądarka internetowa z kalendarzem i notatnikiem oraz kartami itp :) Aha i znaleziony został nowy grafik :) Download: http://www.gmclan.org/up3739_4_Moer.htm Rozmiar pliku: 652 KB Autorzy: Programowanie: Ditcom Games & Programs Fabuła: Nie ma fabuły :) Grafika: Dawid Sokół ( S0Kol ) Muzyka: Nie ma muzyki :) Screeny: Screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Coś mam problem z pobraniem tej przeglądarki, popraw to, bo na razie nie będę oceniał po jednym screen'ie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Już działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 No nawet może być, tylko po co są te 4 karty jak i tak można tylko jedną stronę otworzyć, trochę mało dodatków, grafika może być, a najbardziej podoba mi się ten domek (strona domowa) :). Dam 3.5/5 , a niech będzie 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Podczas cofania wyświetla się błąd: Po co są te karty, skoro i tak można otworzyć tylko jedną stronę? Ale ogólnie to spoko, 3.5 - 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Jak jedną strone? w pierwszej karce możesz wyświetlać inną stronę i np: w 2 inną ! tylko wpisz że w Edicie np: google.pl to ci otworzy w domyślnej a później wpisz np: gmclan.org i kliknij dodatkowe i tam masz w której karcie ma otworzyć strone z edita ( np: gmclan jak podałem ) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Nawet niezłe. Ale są błędy czyli to: "Nieokreślony błąd". Ale daje 2/5 bo: - Są błędy. - Dość wolne(czasem) - Powinno być odrazu w dużej rozdzielczości (na cały ekran) - Brak ulubionych itp. - Mało opcji w menu. - Okno ze stroną jest troche małe i reszta zajmuje zbyt dużo miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Dałem 4/5 Pomysł dobry, realizacja zła ;d Oczywiście wykorzystywanie Internet SExplorer nie jest najlepszym rozwiązaniem, ale ogólnie może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Nawet fajne ale są błędy. To co mnie najbardziej wkurzyło to to że ten twój grafik to straszny plagiator - ikonki w panelu są zerżnięte z kilku skórek firefoksa! (wiem, bo sam z takowych korzystałem - jak znajdę do dam linka). Byłoby 4, ale dam 3 za te skopiowanie grafik z FF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Luksor ale to nie moja wina! oj ja mu dam... Aha od tej chwili jestem Maxius :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 takie o, ale ogólnie dobre. 4/5 w jakim języku pisałeś? aha zapomniałbym, trochę długo się strony wczytują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Piszę w Delphi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S0Kol Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 btw. te male graficzki byly troche przezemnie przerabiane wiec sie tak nie podniecaj pozatym to byly tylko testowe grafiki pozmienialem je i kolorystyka bedzie zielona (z podswietlanymi przyciskami) i zmniejsz to co tam napisales xD :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 To nie możesz numeru aktywnej zakładki podać ?? I na tej zakładce komponentu zmieniać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Co tam robi ikona błędu w pasku nawigacyjnym ? Crashuje aplikację ? ;D Nie podoba mi się w ogóle ten program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S0Kol Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 jak w kazdej przegladarce to jest ikona STOP ktora zatrzymuje wczytywanie stronki :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Mało tego, ale już lepsze od tego demka czy czegoś co to kol wiek było. Wstawiam tobie dostateczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 W sumie te 'błędy' które mi przeszkadzały, to nadal zostały, czyli wciąż np. małe okno wyświetlanej strony. Już widać że jest lepiej, ale wciąż nie to czego oczekuję. I nie wstawiaj każdej nowej wersji programy w nowym temacie bo to jest bez sensu. Nie oceniam, jak zrobisz to do końca i porządnie to dopiero można pogadać :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Zabije... Kolejna niedorobiona przeglądarka w niedorobionym Delphi! Weź się chociażby za Gecko, pogadamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Dam 2,ale raczej korzystać nie będę.Bardziej podzielam zdanie Snake'a,co innego gdybyś to zrobił od początku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 To nie lepiej było dać ikony z jednego Iconpacka (np. Noia bo z niego jest ikonka strony domowej) i podać grafika który rzeczywiście zrobił te ikony? Bo teraz nie dość, że jest wymieszanie styli, to autor jest podany nieprawdziwy. Co do ikonki strony domowej to jestem na 100% pewien, bo pochodzi ona stąd: http://carlitus.deviantart.com/art/Noia-KDE-1-00-1255847 ; sądzę, że buszując po iconpackach dostępnych na sieci, znalazłbym też pozostałe przyciski... w niedorobionym Delphi! Brawo za użycie tak mocnych słów :thumbsup: . A jakieś argumenty? Bo jak tylko tak sobie mówisz, to lepiej nic nie pisz, bo pierniczysz głupoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 A ja pytam: na co to komu?! 1/10. Stawiam tą ocenę dlatego, że ta "przeglądarka" do niczego się nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Przeciez to jest Ziomalka.... tylko inna grafika.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Przeciez to jest Ziomalka.... tylko inna grafika.... Maxius to Ziomalek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Kurcze, rób lepiej gry. Bo raczej tworzenie tandet nie jest fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 UP:tandetnych gier też nie :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Marmot: Ja tu nie widzę żadnej podobnej grafiki :mellow: A co do 'przeglądarki' to ziomalek weź najpierw skończ to co zacząłeś i wstaw pełną SKOŃCZONĄ wersję i dopiero wstaw na gmclan bo nic ciekawego z tego nie wynika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 @lenin: Zobacz ten domek w przeglądarce i w tym co podałem ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Marmot: No prawda teraz się przyjrzałem :P Wiesz co ziomalek, nie poniżaj się aż tak, piszesz o jakimś super grafiku co Ci to zrobił, a tak naprawdę wziąłeś to z neta :huh: A wcześniej miałem pochwalić grafikę :mellow: Za kłamstwo powinno być 0\5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 A może to grafik go tak okuźwił i dał mu kradzione? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi