baca Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 pracuje na dev c++ i bym chciał przejść na Code::Blocks ale nie mogę ściągnąć pliku .exe więc prosze o podanie strony gdzie jest on spakowany lub przesłać na maila crysis1@wp.pl ( spakowanego do archiwum)z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 http://downloads.sourceforge.net/codeblock...mingw-setup.exe Spróbuj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 nie da się jakby nie istniał plik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Może to zadziała: http://www.speedyshare.com/972151981.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 tesz nie mogę, niewiem czemu ale niekturych plików exe niemogą wogule ściągać prubowałem różnymi przeglądarkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Może masz jakiegoś antywirusa, który wyrywa wirusa, którego nie ma :P ? Innej opcji nie widzę... Powiedz może, dlaczego nie możesz tego pobierać.... wyskakuje błąd, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 @up: Albo taki dziwny firewall... =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 tesz nie mogę, niewiem czemu ale niekturych plików exe niemogą wogule ściągać prubowałem różnymi przeglądarkami Może Ci port 80 bloknięto? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 może masz za słabego neta? jak nie to spróbuj ściągnąć coś innego, a jak sie nie ściągnie to zresetuj modem lub zanieś modem do serwisu oni ci powiedzą co sie stało (za drobną opłatą). Ja mam słabego neta i jak niekiedy ściągam .exe to pokazuje że sie pobrało a jak chce zainstalować to pisze że "plik ma nie porawny format lub jest uszkodzony" .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Może spróbuj inną przeglądarke, bo wygląda, ze ci nie chce ta ściągać plików. Ja tak miałem kiedyś z grafikami, trzeba było coś tam przeczyścić, poszukaj na forum mozillapl.org :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Albo masz wirusa który pakuje się do plików .exe a antyvir ci je od razu usuwa ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Moldis dobrze gada ;o To moze byc Jeefo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 nie poprostu nie mam neta (przez połorzenie geograficzne)i korzystam z z innego gdzie najwyrażniej jest to zablokowane więc w sprawie tematu nikt mi nie przyśle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi