ALT Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Gmod lepszy, bo uniwesalny :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Ja już sam nie wiem ! W tf2 bym pyknął ale nie !!! Walve musi dodawać jakieś roboty czy inne pieski. W swata bym pograł ale mam tylko demo a nie kupie go bo mam juz za duzo gier ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Mówie gmod, uniwersalny Jailbreak/Minecraft/Shooter/Builder/RP/Zombie survival w jednym. Nawet serwer mogę ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Huder, grasz w JJ2? Ewentualnie szukam chętnych do gry w Wormsy Armageddon z najnowszym patchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Na siodemce nie działa :-\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Googlowałeś, żeby znaleźć rozwiązanie tego problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Mam zbyt nowy komputer i tyle. A może Starcraft I ew. Diablo 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 A może Lionheart? Pewnie nie znacie, więc powiem na szybko - odrobinkę niedopracowana, ale powalająca fabułą gra twórców chociażby Baldur's Gate'a :) rozgrywka toczy się w trochę umagicznionej Hiszpanii za czasów inkwizycji. Nie miałem jeszcze okazji spróbować multiplayera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 w D2LoD zagram zawsze, tylko przydaloby sie kilka osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 A może Lionheart? Pewnie nie znacie, więc powiem na szybko - odrobinkę niedopracowana, ale powalająca fabułą gra twórców chociażby Baldur's Gate'a :) rozgrywka toczy się w trochę umagicznionej Hiszpanii za czasów inkwizycji. Nie miałem jeszcze okazji spróbować multiplayera. Jestem za, chciałem kiedyś z znikasem w to grać ale były problemy z połączeniem sie. BTW Flaczek i ja gramy w FOnline 2238 i jak na razie przewalił kilka moich spluw. Ale jest fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zobaczymy tego FOnline: 2238 pobiorę ale grać będę dopiero w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 BTW Flaczek i ja gramy w FOnline 2238 i jak na razie przewalił kilka moich spluw. Ale jest fajnie WAL SIĘ. Zrobiłem 10 combat shotgunów, przewaliłem forsę na bilety do san fran, bo powiedziałeś, że tam je będę mógł sprzedać bez problemu NPC-owi za capsy. Niedość, że nikt nie chciał mi dać capsów, to jak wracałem ze spuszczoną głową na pociąg w san fran to napadł mnie gang z laserowymi giwerami i przecięli mnie w pół jednym strzałem. Teraz nie mam już nic i w dodatku respię się na cmentarzu w San Fran i nie stać mnie na bilet powrotny do mojego domu ;(((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Chodźcie ziomale pograjcie w mann vs machines w tf2 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 WAL SIĘ. Zrobiłem 10 combat shotgunów, przewaliłem forsę na bilety do san fran, bo powiedziałeś, że tam je będę mógł sprzedać bez problemu NPC-owi za capsy. Niedość, że nikt nie chciał mi dać capsów, to jak wracałem ze spuszczoną głową na pociąg w san fran to napadł mnie gang z laserowymi giwerami i przecięli mnie w pół jednym strzałem. Teraz nie mam już nic i w dodatku respię się na cmentarzu w San Fran i nie stać mnie na bilet powrotny do mojego domu ;(((( Kupie samochód i cie podwioze :) A sprzedać można, tylko musiałbyś poczekać jakiś czas aż się odnowią kapsle, bo widocznie ktoś wpadł na podobny pomysł jak ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Chodźcie ziomale pograjcie w mann vs machines w tf2 ! tf jest do dupy od... hm, dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Ooo, Chell co taka zmiana? O_o Wiem że jest do dupy (TF classic lepsze) , ale ty i tf2 do dupy? Czapki pogubiłeś :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Ja proponuję albo Gmoda, Minecrafta (Haters gonna hate) lub Team Fortress 2, choć z naciskiem na Gmoda. Gra cud, miód i orzeszki i koniec. A jeżeli lubicie klimaty postapo jest przeboska mapka gm_apocalypse. Mapa jest olbrzymia (jak na source'a z HL2) i świetnie dopracowana. Grając można utopić się w klimacie wyciekającym każdą możliwą szczeliną monitora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Nic nie pogubiłem, co najwyżej oddałem 3/4 mojego ekwipunku Wiadrowi, a teraz to już jest w tfie robienie wszystkiego żeby tylko utrzymać ludzi przy grze, a zaczęło się robić serio do dupy 23 czerwca 2011, kiedy to Valve obwieściło, że tf jest f2p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 która wersja tego gmoda? skąd to ściągnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 To wygląda tak: jest Garry's Mod 9, który jest za darmo na steamie, aczkolwiek, o ile mnie pamięć nie myli, trzeba mieć choć jedną grę na source (Gmod 9 to po prostu sourcemod). Jest jeszcze do kupienia najnowsza wersja Gmod 12 za 30 zł, który jest już odrębną grą. Można oczywiście troszkę popiracić, ale na piracie nie można chyba grać na normalnych serverach, ale można postawić na hamachi. Ja mam oryginała. Jakby co mój nick na Steamie: "tuwpisznick", ale zmieniony na "Użytkownik o krótkim nicku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 No ja bym mógł ewentualnie gmoda kupić ale zbieram na gitarę elektryczną i wzmacniacz więc raczej odpada :/ A szkoda bo ciekawie by się grało :( Mogłem sobie coś lepszego kupić na steamie niż durną grę o kowbojach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 oj no, 30 zł to prawie nic c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 no to powiem ci że lepiej kupuj tego elektryka, gmoda szybko odrzucisz w kąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Jak się samemu gra to tak jest... chociaż nie, na singlu też może być świetnie. A oto lista dlaczego Gmod jest jedyny w swoim rodzaju i NIGDY go nie rzucisz w kąt: 1. Niemalże nieograniczone możliwości 2. Wyciśnięcie wszystkich smaczków z Source'a 3. Programowanie w samej grze (nie, nie jak w Colobocie, chodzi o prawdziwe programowanie) w języku LUA 4. Niezliczona ilość dodatków do gry (garrysmod.org) bez których gra nudzi się po godzinie (zapewne Chell nie miał o nich pojęcia) 5. Możliwość tworzenia własnych dodatków, mogą to być bronie, przedmioty, pojazdy, NPC, mapy itp. 6. Świetna zabawa fizyką. 7. Boski multiplayer, który utrzymuje Gmoda przy życiu. 8. Tworzenie maszyn, których wygląd i działanie ogranicza jedynie nasza wyobraźnia 9. Narzędzia (tools), które pozwalają nam np. na doczepianie przedmiotom kół (którymi oczywiście można sterować), łączenie przedmiotów, kopiowanie i wiele, wiele, wiele, wiele innych. Można je również pobrać na garrysmod.org 10. Nie chce mi się pisać, bo nigdy zapewne bym nie skończył ;) Więc muszę Ci powiedzieć, że nie pogardziłbym zakupem Gmoda nawet gdyby kosztował ok. 120 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Silly, silly Kiełbasa... Założę się, że kupiłeś gmoda nie dalej jak 2 miesiące temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Silly, silly Kiełbasa... Założę się, że kupiłeś gmoda nie dalej jak 2 miesiące temu Irritating, irritating Chell... kupiłem około pół roku temu, ale wpierw spędziłem ponad półtora przy piracie :3. Gmod jest grą gdzie samemu trzeba sobie rozrywkę zapewnić, co, jak widać, niektórych przerasta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 EJEJEJEJ! Mam pomysł: Zombie Master. Prosty sourcemod za darmo, waży 50 mb. (a tutaj można pobrać :> http://zombiemaster.org/) Cholernie dużo akcji, choć mniej nawalania niż w L4D, ale gra przednia. Rozgrywka wygląda mniej więcej tak: Wchodzisz na server i wybierasz, czy chcesz być ocalałym czy Zombie Masterem. Zombie Master jest osobą, która spawnuje zombie (jest całkiem sporo ich rodzajów), manipuluje gdzie mają pójść itp. ogółem interfejs i sposób działania Zombie Mastera przypomina dosyć grę strategiczną. Dodatkowo może zastawiać na ocalałych wszelkiej maści pułapki :P. Ocaleli wiadomo. Cel ocalałych zależy od mapy, na której aktualnie się gra. Może to być coś w stylu escape'a, bądź survival. Arsenał jest taki sobie: -uzi -dwa rodzaje shotgunów -łom -młot -mołotowa -magnum -pistolecik -pięści dodatkowo można podnosić i rzucać wszelkie wybuchające przedmioty np. beczki. Zombie są wytrzymałe, więc w sytuacji bez wyjścia, gdy 15 takich pełznie do ciebie najlepszym rozwiązaniem jest podłożenie beczki pod przygniłe nóżki wrogów i trafny strzał. I wymienię jeszcze listę zombie: -Normalne - wolne, dosyć wytrzymałe -Szybkie - biegają i skaczą, także wytrzymałe -Drifter - unoszące się w powietrzu przygniłe ciałko bez kończyn, atakuje na odległość, wytrzymały -Płonący - z początku spokojny, lecz może w nieoczekiwanym momencie runąć w twoją stronę płonąc, a gdy dojdzie do celu detonuje się -Hulk - duży, troszkę szybszy od normalnego zombie, bardzo wytrzymały, dwoma uderzeniami zabija Muszę przyznać, że gra się niezwykle przyjemnie i gorąco polecam :thumbsup: a oto dwa gejmpleje: Wiadomo, graficznie nie powala, ale nie to się liczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Szukam ludzi z którymi mógłbym pograć w Dungeons and Dragons Online. Gra, chociaż namolnie namawia do kupna premium (free to play) strasznie wciąga. W razie czego znajdziecie mnie w świecie Thelanis, Blond Sorcerer o wdzięcznym imieniu Kasiula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 @Kiełbasa: Fajnie wygląda, ale najlepszym modem i tak będzie dla mnie to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Ano wikingi też są dobre. Grałem trochę w to i muszę przyznać ,że to chyba najlepszy taki darmowy mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi