Caporegime Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 może by tak Wolfenstein: ET? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Proponuje założyć nowy temat w którym zamiast ciągle przekomarzać się : "Może na przykład XXX?" "Może zagramy w XXX?" będziemy podawać konkretną grę/mod'a ,server oraz czas gry. Będzie o wiele mniej syfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zwłaszcza gdy co 3 post jest twój. I pierdzielisz o tym GModzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Racja :( A czy ktoś z tego tematu kiedykolwiek zagrał z kimś z tego tematu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 no pewnie, nie raz (np. ja z Poxim w tibię) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ja ostatnio w FOnline 2238 z morrem i SWAT 4 z nikasem i poxipolem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Ja od niedawna pyka w FOnline i fajnie by było ogarnąć jakiś gang i teamspeak'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Co do gangu, jestem członkiem jednego jeszcze od 2010. Jakby co to mogą zawsze pomóc, no i są w tę grę weteranami. http://crazy88.1talk.net/ Nie ukrywam, że jest to jeden z tych większych gangów, który z sukcesem przeprowadza Town Control. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 crazy 88, sweet 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Października 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 kto jest miszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 jakby co, to ja zawsze chetnie zagram w SC2 WoL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ktoś grywa w "Draw Something"? Ja wróciłem po prawie rocznej przerwie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Lutego 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Sniper: Ghost Warrior, pełniak z najnowszego CDA. Single przeciętny, ale multi szalenie satysfakcjonujące. Ktokolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Kiedyś GMClany grały w Battle for Wesnoth. Ostatnimi czasy przechodzę sobie kampanię i pomyślałem, że można by się znowu w to zorganizować :) How about it? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja osobiścię robię do wesa erę. Era of the Forgotten, jak chcecie to na oficjalnej polskiej stronie jest ona. Można by zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To dobra, ktoś jeszcze? ZNIKAZ MOŻE? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 IP: 5.9.94.205:25705 Ilość slotów: 10 Serwer Mumble: 5.9.94.205:2037 NO PREMIUM NO HAMACHI Mapa serwera! Miła, rodzinna atmosfera! Wysoki poziom gry! Wysoki poziom kultury! Serwer wolny od wulgaryzmów! Działki za FREE ZAPRASZAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ice wind dale 2 anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Mapa serwera! Miła, rodzinna atmosfera! Wysoki poziom gry! Wysoki poziom kultury! Serwer wolny od wulgaryzmów! Działki za FREE ZAPRASZAMY trochę cienka ta reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 dzieki jaklub:D e: poprawilem mape serwera tam mial byc link :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Co mnie odpycha w serwerach minecraft, to, to: -NO PREMIUM (wszędzie murzyni Dx why goth, why?) -Wysoki poziom gry! (The faq? jaki poziom?) -Serwer wolny od wulgaryzmów! (po prostu nie!) -Działki za FREE (A ile działek? Jak mam się cieszyć skoro każdy ma tyle ile ja?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Minecraft luna.ilo.pl -premium -admini mają wyjebongo na każdego -nie ma żadnych działek czy innych śmieci - nie umiesz obronić swojego domu - zwisa -pluginy są dla cipek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 -pluginy są dla cipek. Kolejne coś co mnie wkurwia... czyli każdy może grifować itp. różnego rodzaju oszustwa. Ehhh... wejdę na chwilę. EDIT: Proponuję następujące gry: -BlackNWhite; -Command and Conquer 3 WT i GK; -Disciples; Disciples II; -Dungeon Siege LOA; -Giants Citizen Kabuto; -Jedi Knight Jedi Academy; -Robot Arena 2; -Starcraft; -Warcraft2; -Warcraft3: The Frozen Throne; Chce ktoś zagrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zagra ktoś w Left 4 dead 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ja jutro chetnie, steam Fortek99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jutro nie mam za bardzo czasu ale może zagram z tobą. Dodam cię później na Steamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 gra ktoś na multi w GTA albo GTA London 1969? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Zagrajmy w HIDDEN & DANGEROUS. Ściągać Gameranger (coś jak hamachi) i Hidden and Dangerous Deluxe i gramy jak za starych dobrych czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 ja poprosze jak mi pozwolicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi