TeeGee Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ok, luknę tam. Może coś zwaliłem ;). Gorzej, że jesli nie, to znaczy, że może być jakas poważniejsza kwestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Albo komp nie wyrobił :P Zapytałeś o specyfikację ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Pamiętam specyfikację Solmisa i wątpię, żeby to było to. Powinien wyrabiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masgen Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 5 Gwiazdek Oczywiście :D Gra Bardzo wciągająca oraz bardzo ładna grafika :) Hm... mam pytanie :D Ile ta gra będzie kosztować ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Standardowe $19.95, czyli około 40PLN. Jest nawet w ankiecie napisane ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Kuurczee teraz też mi nie chodzi... :( Znowu klikam "Start Game" I nic, gra się nie załącza :( wrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabus Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Mi najbardziej się podobała ta świątynia z zaznaczaniem kilka kamyczków z rzędu :lol2: Szkoda że niektóre świątynie są w demo zablokowane :P Czekam na pełną wersję :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Znowu otworzyłem wszystkie :D Przeszedłem Stage 1 u Totha i Sobeka - moje ulubione świątynie :P Gdy włączałem Stage 2 u Totha, skończył się czas. 40PLN Kupię to, jak będę mógł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Gra świetna, naprawdę fajnie się grało :P Oczywiście 5 gwiazdeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Mój NOD32 wynajduje instalkę jako virusa i wrzuca do quarantine :wheelchair: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Taa, wiem. To samo było ze StoneLoops. To przez ExeCryptor, którego używamy - Nod32 widzi przez to instalkę jako wirusa. Wydaje mi się, że już wysyłaliśmy im w tej sprawie maila i powinni nas niedługo usunąć z listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Osobiście MAGI mnie nie porwało, ale te casuale są dla mnie naprawdę niezłe, szczególnie Saqqarah. Szkoda że tylko godzinkę można pograć =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Nie lubie gier logicznych za bardzo :( ale daje 5 bo gra jest cudowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi