Syliush Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Tytuł: LogoMan Gatunek: Platformówka Opis: Trzeba dojść do punktu EXIT w wyglądzie drzwi, wersji pełnej dodam pare bajerów, o i bym zapomniał wallkick i background z przykładu Konrad-GM. Download: LogoMan Rozmiar pliku: 921KB Autorzy: Programowanie: Syliusz Fabuła: Nie ma Grafika: Syliusz Muzyka: Nie ma Screeny: Screen Screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Czyżby przerobiony przykład copoconaco? Lub i tez inny przykład który już widziałem na forum. "EIXT" Dobre ;/ Brak dźwięków i muzyki. Brzydka grafika. Nudna. Gracz nie raz się zatnie w skrzynce. Pociski zamiast z działka wylatują koło nich. Ogólnie 1/5 bo może być to zwykły przerobiony przykład i jest nudna ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 "EIXT"? To jak "WJYŚCIE" :D Grafika nie najgorsza. Plusy: + lekko wciąga + nie jest to CTC + pomysłowe i staranne Minusy: - wallkick od paczek o mało mnie nie zabił - pociski wylatują z boku luf tych działek dobry mniej... czyli 4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Zmień grafikę, i polecam ci użyć ten przykład: https://gmclan.org/up1717_11_Platform.html bo jest 'nowszy' ( nie ma odbijania, ale przecież możesz użyć z tego co użyłeś :P ), a jeszcze coś, postać zahacza o krawędzie ścianek ( Błąd tego przykładu, którego użyłeś :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Może by tak Konrad-GMa wsadzić do autorów?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Kupowata gra z bugami, znudziła mi się po minucie. :thumbsup: EIXTOMG! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Wiesz, nie musiał, bo nic nie napisałem o autorach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Wallkick i background wziąłem od przykładu, grafika od takiego narzędzia w game makerze dam screena zachwile. Screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Co za debil dał 1? aaa już wiem... gra zasługuje najmniej na 3 gwiazdki.... ja dam 4 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Grafika: Dziwna jakaś ale nie paintowa przynajmniej :P w sumie nawet może być. Muzyka: Poczekamy do pełnej wersji. Grywalność: Znowu kulka.... (Chociaż sam się zastanawiam nad "remejkiem" jednej gierki z kulką :] ) w wersji pełnej dodam pare bajerów Czyli na przykład co? Kulka się czasem przycina na skrzynkach, czasem trzeba się za długo namęczyć żeby doskoczyć wyżej. Narazie jest 2\5 ale może być więcej jak się postarasz :D Kupowata gra z bugami :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Kupowaty dał 1 ];} ( you're dead ) Ja dam 3/5 bo grafika łoczojybna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 łoczojybna - ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Zbytnio Kolorowa, oczy bolą po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Bardzo fajna gra :) Grafika pasuje i jest ladna.(ale moze byc ladniejsza :D ) Czasami przy przesuwaniu skrzynki postac sie blokuje. Daje 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Przyjemna gierka. Prosta i względnie grywalna. Dodaj muzykę, udźwiękowienie i oczywiście dużo więcej poziomów a będzie całkiem nieźle. Daje zasłużone 3 gwiazdki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Gdyby nie bugi, byłoby fajnie. A tak: zacinanie się na skrzynkach, postać staje nad podłogą, walljumpem można wspinać się po jednej ścianie (sprawdzone). 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Maja 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Takie jakieś... Ale niech będzie 3/5. Wjychodzi się fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Fajna gra. Ale jest jeden bug. Gdy działka strzelają, to kule są o parę pikseli w lewo lub w inną stronę zależnie od pozycji. 4 gwiazdy na 5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Podoba mi się gra, ale te bugi przerażają. Przez jedno zacięcie musiałem wyłączyć grę. Dodaj więcej lvl'i. 3/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Nawet fajne, przypomniały mi się stare dosowe gierki ^^ 3 mogę dać najwięcej, i tyle dam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Ale jesteście... hmm... dysobiektywni :P Jeżeli taka gra ma 4... nie mówię, co powinno być przy innych produkcjach.... pięćdziesiątki chyba... Almora często dostawała czwórki ^^ 3/5. Na kredyt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Almora często dostawała czwórki ^^ No i co? Piątka to musi być dla GENIALNEJ gry, w takim razie. Almora takową nie jest, Magi - prawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Mi gra nie przypomniała gier dosowych (były lepsze z lepszą grafiką), i ocena nie musi być proporcjonalna do ocen innych gier, zresztą Jaklub ma racje, gdyby tak nie było, żadko która gra dostała by 3. Gre przeszedlem całą, gdyby była jakaś muzyczka, troszke dłuższa i ciekawsza to było by 3, niestety musze dać 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 No i co?Ta gra (LogoMan) dostała wiele czwórek. O to chodzi. A tej gry z pewnością nie porównasz do Almory: ani kod, ani silnik, ani grafika, ani dźwięk, ani grywalnosć. Co prawda ocena spadła już do 3, ale jednak... Wszystko przez leniwych adminów co nie chce im sie dać ocen od 1 do 10 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Jak to nie? A jak kogoś bardziej cieszą platformówki niż MMORPG, to nie może ocenić niżej Almory od takiego LogoMana? Ocena to kwestia subiektywna, każdy ocenia jak uważa, a zresztą, ja oceniam to co widzę, co mnie obchodzi jak to w kodzie wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Jakby nie było przyznaj, że t gra jest słabsza niż Almora. Oboje wiemy, że problem leży w nieobiektywności użytkowników. Więc po co ta rozmowa...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Może dlatego, że ocena to opinia własna, więc nie ma tu mowy o jakiejkolwiek obiektywności ;> ? Gracze nie są nauczycielami, że mają jasno określone kryteria, jak mają za co punktować i na podstawie tego jak ocenić, tylko oceniają według własnych preferencji i z tegoż powodu ocena własna nigdy nie będzie obiektywna, bo te dwa pojęcia w zasadzie się ze sobą wykluczają :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Oboje wiemy, że problem leży w nieobiektywności użytkowników. Więc po co ta rozmowa...? Jak ktoś pisze, że recenzenci mają być obiektywni, to mnie szlag trafia... NIE MA czegoś takiego jak ocena obiektywna! W temacie Almory, o którą tak się upominasz. Mnie Almora imponuje, ale nie grywalnością - ta jest wg. mnie średnia. Doceniam wkład twórcy w tworzenie i to uwzględniam przy ocenie, ale nie powinien tego uwzględniać normalny gracz, do którego trafia gotowy produkt i (gracz) nie interesuje się procesem tworzenia gry ani ilością wysączonych przez twórców butelek pepsi (tak btw). :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Mnie Almora w ogóle nie imponuje :P No może wkładem pracy... Ale jednak każdy wie, że nie ma co porównywać takiej Almory do czegoś takiego, jak ta gra. Co do obiektywności: Macie rację. Ale chodzi o ocenę obiektywną względem siebie... Ktoś grał w Almorę - bardzo mu się spodobała. Ale wystawił 4 - bo się tnie. Później gra w tę grę - też wystawia 4. Za dobre chęci. Oceniajmy gry względem tego samego... hmmm... punktu odniesienia, a nie, że jak na pierwszą grę nieźle, jak na twoje umiejętności słabo etc. Obca osoba, która wejdzie na tą stronę zobaczy, że Almora i LogoMan to ta samo dobre gry. A tak raczej nie jest. PS: Zaczynamy spamować ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Gra jest taka sobie. Dodać muzykę i poprawić bugi to gra będzie fajna. Daje 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi