Harv Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Maja być osoby dobre w gml'u. | Bardzo dobra Yoda zaprzecza samemu sobie... LOL. Jest jakaś różnica między dobry, a bardzo dobry jakbyś nie wiedział :) Nie chodzi o to, że chce być sędzią czy coś bo prace oddałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Dobra, raz się żyję. Uploaduję xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Czyli sędziów brak... I co zrobimy? BTW, joda nie chowaj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Yoda zaprzecza samemu sobie... LOL. Jest jakaś różnica między dobry, a bardzo dobry jakbyś nie wiedział smile.gif Dobry a bardzo dobry? Nie, u mnie nie ma dużej. Harvester nie szpań że znalazłeś drobną rozbieżność w moich wypowiedziach. BTW, joda nie chowaj sie. abahghhgggzzzzdęęęęęę gzgzgzgfgfg ke. D. Wybaczcie mi. Mam zły dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Przecie ja jestem sedzia (..anna maria wesolowska xD) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Nie uważałeś, kochanieńki. =p Na każdą turę wybierani są nowi sędziowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 aa, to ja chce znow! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 OK, to chociaż PsichiX jest ;p A ty Dark? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ja mogę być Ps. tylko kaszany mi tu nie dawać! bo dyskwalifikacja będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Dobra. W sumie i tak nie chce mi się robić pracy. =q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 OK mamy 3 sędziów :) Cieszę się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 BTW, joda nie chowaj sie.Nie joda, tylko Yoda :) Hehe... "Yoda" jest w słowniku w firefoxie Oo.. ? Czy ja go dodałem, ale jakoś nie pamiętam... Jaki pomysł na następną turę? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 E! powinien już być koniec... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ok koniec! ;p Zapomniałem się. Prac już nie przyjmuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ok a kiedy będą wyniki? =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Ok a kiedy będą wyniki? =o Jak będzie mi się chciało przejrzeć prace, następnie dać je sędziom którzy zdecydują czy się nadają, a potem jak ocenią w temacie. btw, Harvester mówiłem że ma być gm6. Poza tym proszę podpisywać prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Poza tym proszę podpisywać prace. Przed samym wysłaniem ci przypomniałem sobie o tym :D Znaczy, nie wiedziałem czy trzeba, ale dla pewności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Przed samym wysłaniem ci przypomniałem sobie o tym biggrin.gif Znaczy, nie wiedziałem czy trzeba, ale dla pewności... No bo potem muszę PW przeglądać od kogo dostałem pracę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Wcześniej mówiłeś że może być i gm7. Lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 btw, Harvester mówiłem że ma być gm6. Poza tym proszę podpisywać prace. Tia, GM6... Mimo, że już od dość dłuższego czasu jest nowsza wersja, to korzystać tylko ze starej. Bezsens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Wcześniej mówiłeś że może być i gm7. Lol. Ale musi być również dołączony gm6. Tia, GM6... Mimo, że już od dość dłuższego czasu jest nowsza wersja, to korzystać tylko ze starej. Bezsens. Bardzo się cieszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 @Yoda: Ogłoś wyniki teraz, to w następnej turze mogę być sędzią zamiast ciebie. Pod warunkiem, że temat następnej tury nie będzie mieć żadnego związku z gatunkiem RPG. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 @Yoda, a co jeśli ktoś ma Vistę i nie może pracować w Game Makerze 6 ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 @Yoda, a co jeśli ktoś ma Vistę i nie może pracować w Game Makerze 6 ? emot11.gif To przykro mi. Zresztą mają konwerter. Poza tym napisałem że można TEŻ dołączyć gm7. Co do prac: spokojnie, sędziowie muszą zatwierdzić i dopiero. Spokojnie jak na wojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Yoda, to mam podesłać teraz gm6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Przez ten czas to se zapewne zdążył skonwertować... Tia, GM6... Mimo, że już od dość dłuższego czasu jest nowsza wersja, to korzystać tylko ze starej. Bezsens.Popieram... Choć w sumie sam nie powinienem tego mówić ;P Domyśl się, dlaczego ;> Matthew: A jak ma ogłosić wyniki, skoro sędziowie mają tu głos...? Ewentualnie może podać swój wybór. Choć i tak powinien poczekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 @Up: Whoops, chodziło mi, żeby dał prace teraz. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Myślałem że to będzie bardziej profesjonalne... konkurs się kończy i za godzine albo wcześniej sędziowie ustalają która praca ile punktów i wogle a nie jeden/dwa dni _-_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Myślałem że to będzie bardziej profesjonalne... konkurs się kończy i za godzine albo wcześniej sędziowie ustalają która praca ile punktów i wogle a nie jeden/dwa dni No to powiedz sędziom żeby czasem wchodzili na gg / tudzież siedzieli cały czas przy kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 jak się zobowiązali to muszą być na czas a nie ;[ to po co sie wogle zgłaszali... xD a zresztą mi to już tam wisi ;O może być nawet za tydzień ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi