Cekol Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zrobiłem przykład pokazujący jak można zrobić ekrany w 3d :) https://gmclan.org/up808_11_ekran_w_3d.html Nie wymagam creditsów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Fajne. Ponieważ to jest w 3D i jest porządnie zrobione :) 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 IMO Takie sobie. Nie podoba mi się ten ekran... Jednak porządne. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 =( echh...to jest inny przykład...dodałeś do niego tylko te ekrany...no ale jest git. 4/5 Harvester:zrób w końcu coś sam,to zobaczymy.(oczywiście nic do tego nie mam,każdy ma swoje zdanie...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 5/5 ofc, przydatne napewno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Wstrzymuję się od oceny Ale to na pewno twoja robota? F1 : Tutorials Copyrights All rights reserved. Copyright Š 2005 by John J.A.H. Weeren. Unauthorized use or reproduction, whole or in part, without written permission from the author is strictly prohibited. Controls Mouse=look WASD = move Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Heh... MeintenEr, trzeba chować dowody zbrodni... wystarczyło wcisnąć F1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Hmm, nawet fajne.. Tylko dziwne troche, bo jakos nie potrafie wyobrazic sobie zastosowania tego ;P No ale mimo to dobre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 PLAGIATOR!!! Wciśnijcie F1! 1/5! Oczywiście do przykładu nic nie mam, ale będziesz się potem chwalił oceną! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Najprawdopodobniej przykład ze światłami to też plagiat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Właśnie zdziwiło mnie, że nie robił świateł godzinę. Eh ludzie, nie róbcie z siebie durni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 On przerobił przykład i poprostu dodał te ekrany(to co tam stoi) a nie zrobile kamere i całą reszte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 OMFG!... Jakie znowu plagiaty?! looool... Po pierwsze, To daje jak zrobić ekrany w 3d, więc nową żeczą, są te ekrany. Nie będe robił całego środowiska 3d poto tylko aby pokazać te ekrany. Przyznam że ten teren (kamyczki , niebo i ziemia) oraz skrypty do nich, są z innego przykładu, Lecz same ekrany, zrobiłem ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 To po prostu umieść w przykładzie TYLKO swoje ekrany, nie będzie żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi