Yoda Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Temat niedobry, bo ktoś może użyć spritów z labiryntem, i co? Przecież będziemy widzieć kod ;D gm6, WTF? Nie może być gm7? Nie stać was na nowszego GMa? Większość userów gmc używa gm6 dlatego plik MUSI być w tym formacie. Może być również gm7 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 To trzeba oddać w pliku game makera czy tutaj w formie kodu? Mam to wysłać ci Yoda na pm czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Ok, teraz ile czasu proponujecie? ;p Godzina? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 96 godzin? Liga 96 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Proponowałbym albo 24h, albo do momentu gdy będzie oddanych np. 10 prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 @Harvester: lepiej liga 69 ;D Godzina? tongue2.gif Mało. Poza tym późno już. Może 24 godziny też ;D albo 12? albo do momentu gdy będzie oddanych np. 10 prac. Średni pomysł IMO. EDIT: Hmm kurde, ale jak będziecie do mnie słać prace PW to ja nie będę mógł brać udziału ;/ (nie mówię o tej turze). Może lepiej niech wszyscy oddadzą w jednym czasie? ;F Sam nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 A może 66 godzin i 6 minut? Taka okrągła liczba i pasuje. Liga 666 XD Dlaczego 69? Chodzi ci o pozycję 69? XD Niech wysyłają najlepiej temu, kto nie bierze udziału. A może edytor świata taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Średni pomysł IMO. Czemu? :P Użytkownicy sami przez to sobie ustalą czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No dobra teraz wysyłajcie do mnie na PW, potem się pomyśli ;p Użytkownicy sami przez to sobie ustalą czas... No ale potem będzie brakować jednej pracy, komuś sie nie będzie chciało i będzie sie przedłużać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 LOL :blink: na co tyle czasu? Ja już skończyłem. Yoda, wyślę ci na pm ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Będą jakieś nagrody? Jak zasponsorujesz... XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Dobra, zaczynam robić. Kurde, tylko muszę przerwać pracę nad przykładem na odjęcie warna, ale to może poczekać... To za zrobienie przykładu modzi/admini odejmują warny? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja właśnie idę na dwór i mam pomysł, jak zrobić ten generator, i jeśli się uda mi go przerzucić na GML to ci wyślę, tylko nie wiem czy zdążę. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 masz czas do 21:30 =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 wow, naprawdę? :rolleyes: :boxed: Po prostu przed chwilą zobaczyłem ten temat i niezbyt dużo czasu mam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ja musze wypić herbate, spalić fajke i zrobić kupe. też nie zdąże. cuż. spamspamspam Ciekawe cz byscie rozszyfrowali moje klocki :P dla mnie przydałby sie konkurs w stylu brainfuck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (..) kupe (..) klocki (..) O jakie klocki chodzi? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Dobra, nie chce mi się tego robić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 :< Dla mnie to labirynt... D; Trudno, i tak się "nie obrażę"... ;D BTW. Zresztą mam dużo pracy z projektami. ;f Nie no wiesz, ja przez pojęcie labirynt rozumiem coś takiego: I chodziło mi o generowanie labiryntu. Niekoniecznie jako obiekty czy coś. Choćby samo rysowanie, po prostu żeby tworzyło labirynt. To można zrobić naprawdę w prosty sposób ( starczy tablica ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Skrypt/czy tam system generujący losowe plansze. Oczywiście efekt ma być idealny, plansza ma wyglądać naturalnie i bez bugów. Mile widziany generator np. labityntu ;0 I chodziło mi o generowanie labiryntu. Zaprzeczasz sam sobie. W temacie podałeś, że generujący losowe plansze i jako przykład podałeś labirynt, a teraz twierdzisz, że chodziło ci o generator labiryntów. Może precyzuj dokładniej? Nie biorę udziału, ale to trochę razi, jakby nie patrzeć, w prestiż konkursu xP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Temat: Generator labiryntu Czas rozpoczęcia: 27.04.08 21:30 Czas zakończenia: 28.04.08 21:30 Sędziowie na tę turę: PsichiX, Yoda, Dark Maximal Naucz się czytać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zaprzeczasz sam sobie. W temacie podałeś, że generujący losowe plansze i jako przykład podałeś labirynt, a teraz twierdzisz, że chodziło ci o generator labiryntów. Może precyzuj dokładniej? Nie biorę udziału, ale to trochę razi, jakby nie patrzeć, w prestiż konkursu xP . No właśnie harvester napisał. Tamto to była propozycja. Marmot nie szukaj moich potknięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Chyba, że tak. Nie doczytałem. Nie zmienia to faktu, że lepiej by było się odnaleźć, jakby temat był w pierwszym poście ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Najlepiej jakby sędzia, przykładowo Yoda, pokazywał po zakończeniu jak najlepiej to zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Yoda: zrób jakąś stronę/listę z punktami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Pomysł już padł - AI do szachów, albo coś w ten deseń... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Może generator wykresu jakiś ? kołowy, liniowy czy jakiś inny ? Więcej osób by dało prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Pomysł już padł - AI do szachów, albo coś w ten deseń... smile2.gif I znów zrobią 2-3 osoby i jeszcze reszta będzie smęcić. Cosik prostszego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Może tym razem coś bardziej użytecznego i praktycznego? Chociaż wykresy nie są złym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Wykresy powiadacie? Hmm no w sumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi