Maxius Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Tytuł: Snake Day Gatunek: Snake :) Opis: Jest to gra która nazywa się Snake Day narazie jeden poziom bo to gra dla zajęcia czasu w pracy :) Download: Snake Day Rozmiar pliku: Spakowana : 3,38 MB Rozpakowana : 4,60 MB Autorzy: Programowanie: Ziomalek Fabuła: A jest tu fabuła ? :) Grafika: Ziomalek Muzyka: Banjo Band Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Myślałem że grafika w grze będzie choć trochę podobna do grafiki z menu ;/ Lamerska piosenka którą się dzieci neo jarają ;/ Nie ma blokady naciśnięcia strzałki w przeciwną stronę po czym można się zabić. Ogólnie głupie. Mógłeś nie wstawiać tego na forum bo pojawił się kolejny śmieć. I nie mów że grafikę węży w menu robiłeś ty bo jest za ładna. Już lepiej zagrać w Snake na starej Nokii. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Tego screena z menu dałeś, aby to w ogóle pobrać? : / Snake strasznie słaby. Już wolę tego z komórek sprzed kilku lat... :blink: Kilka bugów poza tym... 1. Można się samego ugryźć - nie wiem jakim cudem (jak nagle walniemy strzałkę w przeciwną stronę). 2. Dźwięk nadchodzi z opóźnieniem.. Oprócz tego: 1. Ja bym 100x bardziej wolał otworzyć "w pracy" sapera, czy coś w ten deseń... 2. Muzyka nie twoja - po za tym świdrująca w uszach... 3. Jabłko niedokładnie wycięte i w ogóle grafa poza menu SUX... Ale to jest demo... Zasługuje na 1/5 max 1.8/5 Ale miałem jakiś dobry humor i dałem 3/5... ; o EDIT: @up: Zgadzam się... ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Lol, jakiś nalot śmieci ostatnio na GMC jest. Gra po prostu bezsensu. Wole snake'a na AMIGE... 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zobaczcie ,jak słabo wygląda grafika w gameplayu - mam nadzieję ,że kogoś odstraszyłem :] : Kolejna n00biasta gra ,1/5 .Wiesz Ziomalek ,przestań wydawać crapy w odstępstwie 2 tygodni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Co to jest?... nie będę się wypowiadał bo szkoda czasu. 1/5 Nie dawać takich gier... bo się poniżacie. Szkoda mi was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 dawanie jednego screena z menu to mija sie z celem,więc po co ta cała maskarada? jak gra wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Gra wygląda tak: http://img254.imageshack.us/my.php?image=r...alek1996fw1.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 @Harvi Przestałem przez Ciebie ściągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 YYyy.. Wężyk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Nic nie zastąpi starego węża z nokii... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Kolejny który podrypał moje paski :P (z sygnaturki....) Żebyście chociaż poprosili, a nie bezczelnie kradniecie <_< Co do gry: jedynie grafika menu ładna - bo nie twoja ^^ Nie mogłeś chociaż kółeczek dać zamiast kwadratów...? Piekielnie to wygląda. Poza tym: Trzeba było poprosić ta osobę, co ci menu robiła, aby ci jabłka zmalowała, bo te zdjęcia to.... Ale w sumie masz 2.2/5 - za starania.... Adit: Biorąc pod uwagę paski masz 1 ^^ Joke, joke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Programowanie: Ziomalek Przyznaj się: ściągnąłeś z przykładu Marmota trochę rzeczy. Grafika jest brzydka wszędzie, w menu też. I nuda. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ziomalek1996, Weź Ty się lepiej za jakiś jeden "porządny" projekt gry, a nie takie coś tu wstawiaj. Dam 2/5, ale tylko dlatego, że menu fajne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 yeaah..nie ma to jak dużo mówiący screen z menu! respect,gra głupia,menu też xf wężyk słaby 2/5 jeszcze ten napis... "przegrałeś!autorem gry jest ziomalek!" :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 jedyna co w tej grze fajne do menu <_< 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Ziomalek, weź idź z takim kalafiorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 2/5, bo logo i menu przynajmniej fajne reszta to bodziew, [gdyby to coś nazywało by się snake menu było by 4/5] Dwunasty wers, trenu ósmego, Jana Kochanowskiego xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Super menu, myśle dlaczego takie słabe oceny?? Już wiem dlaczego, zmień węża i jabłko może będzie lepiej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 kurde jakiś taki słaby ten snake i ta muzyka dzieci NEO 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 zagralem, faktycznie waz z komorki daje wiecej radosci, nie wspominajac ze nawet na monochromatycznych wyswietlaczach komorek weze maja lepsza grafike. a i dlaczego waz w menu ma glowe zolwia? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 3 snejki w tym samym czasie na GMC? Lol :boxed: A co do gry to: przerobiony przykład i się nie wymigasz, dostajesz 1 i papa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zrobiłem sobie snake'a krok po kroku kopiując z tąd kod: http://romanx.webd.pl/nb/viewtopic.php?t=966 Mój efekt? https://gmclan.org/up2596_4_Lol.html I kto jest programistą w tej grze, Ziomakek, hmm? Postarałeś się. Zmieniłeś grafikę kulki na jabłko, zrobiłeś rysowanie score (:o), zmieniłeś komunikat i nawet menu zrobiłeś (Przyznaj się, kto Ci zrobił grafiki do menu?). Dużo wysiłku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Śmieć... 1/6 Nie dość że to przekopiowany przykład to okropna grafika, i praktycznie żadnych zmian.. Idź sie zabij najlepiej.. >,,> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Śmieć... 1/6 Właśnie. Wolę już Snake'a z Nokii niż Ziomalkowego :boxed: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zrobiłem sobie snake'a krok po kroku kopiując z tąd kod: http://romanx.webd.pl/nb/viewtopic.php?t=966 Balon93 też zerżnął (inaczej powiedzieć nie można) od Marmota, on jest stary plagiator. A Ziomalka gdzie wchłonęło? Wstydzi się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Gra wspaniała, wciągneła mnie na 5sec. Kod może i dobry, ale zryty, jedyne co mi sie podoba to menu. 1/5 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 żebyś chociaż porządnego węża dał to bym postawił ** a tak masz * gwiazdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 ehh kolejna proba pobicia starego dobrego Snake z komorki. No coz kolejna proba kolejna porazka, jako iz jest to dopiero demo, oceny nie dam byś się nie znechęcał, ale popracuj nad tymi bugami i wogóle jest sporo do ziemienia. PS powiedz szczeze ty zrobiles tą grafe z menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 ZACZEPISTY "WONSZ"!! 5/55!! omg!! :0 znaczy 1,001/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi