Luksor Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zrobiłem liba z prostymi funkcjami dla mniej obytych :] . Jest to pierwsza wersja i zawiera bardzo mało funkcji, ale w przyszłości dodam o wiele więcej! :) Nowa wersja 1.1: DOWNLOAD Wersja 1.0: DOWNLOAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wpisz funkcje, bo nawet nie chce mi się ściągać... A sądząc po obrazku to nie ma tu nic ciekawego, czego nie znajdzie się w podstawowych libach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Wpisz funkcje, bo nawet nie chce mi się ściągać... A sądząc po obrazku to nie ma tu nic ciekawego, czego nie znajdzie się w podstawowych libach... ściągnij, niektórych funkcji nie znajdziesz w podstawowych libach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 ale może jednak je wypisz, bo niekoniecznie muszą być prawidłowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 ale może jednak je wypisz, bo niekoniecznie muszą być prawidłowe :) Dobra, jak już tak nalegacie: Poruszaj się do punktu... Poruszaj się do obiektu... Bądź tam, gdzie myszka Obracaj sprite w zależności od ruchu Pokazuj FPSy Losuj liczbę Losuj słowo Poruszaj się za viewem Zatrzymaj obiekt Zmień prędkość Poruszanie za pomocą sztrzałek Obracaj się Na razie tylko tyle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Całkiem dobre dla początkujących bądź klockofanów. W ruchu za pomocą strzałek jeszcze powinna być prędkość do ustalenia a nawet przyciski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Fajne! tylko że mi niepotrzebne bo nie jadę już na klockach :) jak dla mnie 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 UPDATE Nowa wersja 1.1: DOWNLOAD Lepszy wygląd i kilka nowych opcji! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 I tak dalej durne, niepotrzebne itp. Nie podoba mi się, bo jest dla dzieci. 2/5 za chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 ja tam juz klockow nie uzywam ale i tam uwazam to za dobre dla newbie 4.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Nie wiem dlaczego niektórzy tak "wstydzą" się używania klocków :mellow: Jak powiedział propaganja: ...klocki to też kod a nie jakaś p****** antymateria Liby dobre. 4/5 :) Obrazki mogłyby byc bardziej przejrzyste i bądź co bądź ładniejsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Może być, noobom się przyda. 4/5 Będzie kolejna wersja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Będzie kolejna wersją\a? Tak. :) Możecie zgłaszać swoje pomysły jak chcecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Nie podoba mi się, bo jest dla dzieci dlatego dał to na gmc :) zrób jakieś bardziej przydatne klocki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Tak. :) Możecie zgłaszać swoje pomysły jak chcecie :P Możesz zrobić na place_meeting :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Jakie znaczenie mają nowe klocki w wersji 1.1 :unsure: ? Już ściągnąłem ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Dodaj: -instance_nearest() (sprawdzanie najbliższego obiektu) -stopniowe przyśpieszanie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi