amigen Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Tytuł: Diamond Gathering Gatunek: Gra na przerwę lub do biura Opis: Zbieramy tutaj diamenty. Nie ma żadnej konkretnej fabuły. W sam raz na przerwę w pracy, lub dla rozrywki gdy sie komuś nudzi Download: http://www.uploading.com/files/VFP7XRHQ/Di...hering.exe.html Rozmiar pliku: 2.34MB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Brak fabuły (Ja) Grafika: Developerzy GM Muzyka: Brak muzyki Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Fajna gra 1/100. Nawet nie dałeś linka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Screeny odstraszają... naprawdę... Oceny nie wstawię aby nie obniżać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Widać że ktoś dał 5 :P Ciekawe kto? Pewnie autor tematu. Bo tu nawet linka nie ma ;/. EDIT: Już jest. EDIT2: Czemu to jest w gotowych grach? Przecież taką gierkę w parę min. można zrobić postaraj się trochę :) I nie rób proszę gier o kulce, please. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigen Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Link już jest, sorry za ta malutką pomyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Brzydkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dal bym 2/5 ale jak se wstawiles 5 dam 1/5 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ratunku. Ta gra ma 3 gwiazdki '-.- Edit: Co do gry: ... (czytaj: bez komentarza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Kolejny gniot B) Ocena: zgadnij! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja dam 1/5 Pozatym widzę tu przerobiony przykład typu Catch the Clown (Zap******** klaunowi w dzióba) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Hmmm po co komu screen z helpa? Zap******** "Zaprzedanie"? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigen Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dal bym 2/5 ale jak se wstawiles 5 dam 1/5 :P Ja tego nie wstawiałem z gotowców tylko sam robiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Mu chodzi o to, że sam dałeś ocenę 5. Jakbyś nie dał 5 to by ci dał 2 Nie z gotowców? Miałem taki przykład, to CTC, też od nogi, ale ja byłem sprytniejszy i dałem raz do siatki ;] Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja tego nie wstawiałem z gotowców tylko sam robiłem. ze jak ? ;d Kolejna "genialna" gra na gmclanie. Moze teraz sobie sam pograj w Ta Swoja "gre" i powiedz sobie sam tak SZCZERZE . Czy to jest dobra gra ? .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Fajna gierka :P 1/5 za wspaniałą fabułę, muzykę i grafikę która nieźle odstrasza :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wymiata lol :lol2: To przeróbka Catch The Clown ? 1/5 :D Dużo ostatnio takich gier jest na ocenę niedostateczną! PS:Ile gier ma tą grafikę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Taką? Większość xD Ta grafika jest z Gejm Mejkera w Sprajts To jest na Dysku C w a tam jest folder Program Fajles i w nim jest zainstalowany Gejm Majker a w nim masz Sprajts i tam szukaj Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Super! Ta zaawansowana fizyka piłki i te efekty 3D... żartowałem, gra jest do pupy xD !!! 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Oh no!Znów jakiś shit na GMClanie...Dwie minuty roboty...Ehh 1/5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 w sumie widać że się starasz i kurwa nawet do grafiki przysiadłeś na dłużej hehe piona cycku ładnie to tak kląć ?? chyba że cię nikt nie wychował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Kolejny Clown. Jak ja je kocham! :boxed: Gra oczywiście na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Już lepiej zmień grafikę i sens gry np. na platformówkę. Do tego czasu będzie 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Kolejny kacz de klaun w kolejnej odsłonie. 1/500, ta gra do niczego się nie nadaje. ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Co za nieograniczone możliwości edycji stworka ,jak w Photoshopie ! Cała gra jest w dechę ,znudziła mi się dopiero po 1 minucie ! 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jak na pierwszą grę to nie jest tragicznie, ale bardzo słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Kurna! :) Świetna gra, naprawde mi się w nią fajnie grało Grafika */5 Dźwięk - wymiata Ocena ogolna: hmm trudna sprawa może 5 nie to za malo WIEM! 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Ale CATCH THE CLOWN. Huahahaha xD No co ja mam postawić? 2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Fajny szajs, gdyby z gier można było robić gnojówę to ta gra w zupełności na to zasługuje... 0.00000000000000001/5 ( I jeszcze te 10s :/ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi