Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 GMowe 3D sux... ściągnij Ultimate3D ;DGrałeś kiedyś w pierwowzór gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 W tą grę? tak, trochę mi sie przycina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Kto wchodzi na serwer? Pościgamy się. :D tu jest ip: 89.230.140.23 port normalny nie zmieniać Ja już gram :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 jak masz odpalona gre to nie mozna dolaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 jak masz odpalona gre to nie mozna dolaczyc Coś nie działa, bo jak ktoś chce dołączyć to pisze że room jest pełny jak tylko ja gram :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Musisz przerwac grę. Czeka się w poczekalni <lol>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ultimate3D? a co to? Ultimate 3D http://ultimate3d.org/ tutorial mały ale można ogarnąć podstawy tego U3D http://matrixsquare.110mb.com/wheretostart.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jejusiu jakie to piękne (i szybkie)1!!! :D Luksor nadal hostujesz? Jak nie to 192.168.0.20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 W tą grę? tak, trochę mi sie przycina Nie MKO Pabla, tylko Super Mario Kart ze SNES-a. Tam całe 3D to trochę spritów, tekstura podłogi i dwuwymiarowe tło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Hehe, nom, dokładnie. Na modele i tekstury do Mariana i reszty ekipy narazie mnie nie stać :P. Ja w 3D i tak slaby jestem. Liczyłem na to, że Yoda się zainteresuje projektem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Liczyłem na to, że Yoda się zainteresuje projektem tongue2.gif Ja? ;q Ja też jestem słabiutki w 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 No to nawet jeśli, Grafiki poza HUD'em za specjalnie zmieniać nie mam zamiaru. Mam problem np z tym, że tło jak widać się rysuje ale są na nim czarne kreski :P. No i sam nie dam rade wszystkiego wyrobić, edytor map czy coś w tym stylu, chodzi mi o podział obowiązków i projektu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja się bawiłem z GMowym 3D więc jak znajdę czas to może bym Ci pomógł napisać edytorek oraz zobaczył bym dlaczego są te czarne kreski :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 no to ja czekam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Sorki, zapomniałem o tym xd Tutaj linkor: http://www.speedyshare.com/651695890.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Nie chodziło o przykład xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Bez kodu źródłowego... to ciężko zdziałać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi