zalu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Hejo! Jaki program do 3D byście mi polecili. Ale taki który spełniał by choć jeden z n.w. bez płatny Bardzo prosty w obsłudze po polsku miał wiele ciekawych efektów i textur miał możliwość malowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Polecam Blendera. Darmowy, mówią że prosty, ale połapać się w nim nie umiem. Jeśli chcesz coś prostszego, spróbuj proste modelery do GM-a z forum yoyogames. miał możliwość malowania wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 UP@ no że możesz sobie malować obiekt tak jak w Cinema 4D blendera "próbowałem" ale jakoś mi nie przypadł do gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 blendera "próbowałem" ale jakoś mi nie przypadł do gustu Wystarczy posiedzieć jeden dzień i umiesz. Ja tak miałem :) Ale znajomość jego obsługi jakoś mi się nie przydaje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Wings 3D bierz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Ja mogę jeszcze K-3D polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 A do tworzenia scen 3D do gier polecam DeleD'a :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Google Sketchup (Domki!!)xD Swishmax(Do potworów np. wilków, demonów) EDIT: Ojoj, pomyliłem się zamiast "np" napisałem "mp". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 dobra do domków już program mam. a znacie jakiś program podobny do Cinema 4D ? PS.Dobra posiedzę przy tym blenderze <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Milkshape 3d - bez malowania(shareware) Q2 modeller - tylko format md2 i ma malowanie Ac3d - bardzo prosty w obsłudze(shareware) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Google SketchUp :) najprostsze chyba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Osobiscie polecam milkshape 3d bardzo przyjemny programik. Blender jest taki dziwny troszke ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Blender jest dziki, bo powykręcane opcje ma. Milkshape lepszy (@UP, dzięki) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Twórz w sketchupie. Może nie ma zbyt pięknych efektów ale zawsze coś :P Jest strasznie prosty do opanowania. A jak chcesz porządną grafikę tworzyć to blenderem albo jakimś płatnym programem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 O, jeszcze milkshape bardzo dobry edytorek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi