Morrighan (AoM) Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Tytuł: The Times of Evil Gatunek: RPG Jest to bardzo wczesne demko mojej nowej gry RPG :D Demko nie posiada jak na razie żadnej fabuły, chcę tylko zaprezentować Wam moje "wypociny"(nie tylko moje) Sterowanie: Chodzenie - strzałki Włącz/wyłącz ekwipunek - "i" Czar leczenia - "1" Wyjście z gry - ESC Podnoszenie przedmiotów z ziemi - PPM Wyrzucanie przedmiotów na ziemie - PPM Podnoszenie złota z ziemi - LPM Zakładanie przedmiotów na postać - LPM Ściąganie przedmiotów z postaci - LPM Informacje o przedmiotach, wrogach i herosie - Środkowy PM Download: Kliknij mnie ! Rozmiar pliku: 1,38 MB Autorzy: Programowanie: AoM z pomocą Konrada-GM Fabuła: Na razie nie ma Grafika: AoM - robiłem grafikę potworów i herosa, reszta to zasoby internetu i GM.(w pełnej wersji oczywiście będzie tylko moja lub moich grafików) Muzyka: Tsukuru Archive(Background'owa) i findsounds.com(odgłosy) Screeny: Początek Walka z Orkiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Wrzuć na gmclan upload. Speedyshare jest dupny, tak jak sterowanie w twojej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Wrzuć na gmclan upload. Speedyshare jest dupny, tak jak sterowanie w twojej grze. Już wrzucone, przedtem nie chciał mi się wczytać. Sterowanie jest dupne, ale w pełnej wersji zostanie poprawione na wygodniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Wygląda ciekawie.... tylko trochę ciemne wszystko (albo wina mojego monitora -.-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Takie sobie, jak mówiłem, nie podoba mi sie sterowanie. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Wygląda ciekawie.... tylko trochę ciemne wszystko (albo wina mojego monitora -.-) Taki efekt :) W pełnej wersji będzie pochodnia(uznajmy, że w grze panuje wieczna ciemność :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Od początku: Chodzenie mnie rozwala... (ten obrót ciała... ach...) Strzałki... beee.... Inventory... (Tylko armor i jakaś broń??) A z pochodnią to 30 sec roboty... Ocena... hmm.. nie oceniam, ponieważ jest za cienko... Jak poprawisz to ocenie :) Ale się nie załamuj :P Też miałem słaby start... (https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=9857&hl=dragon+attack) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Od początku: Chodzenie mnie rozwala... (ten obrót ciała... ach...) Strzałki... beee.... Inventory... (Tylko armor i jakaś broń??) Ocena... hmm.. nie oceniam, ponieważ jest za cienko... Jak poprawisz to ocenie :) No to troszkę będziesz musiał poczekać z oceną :) Chcę zobaczyć Wasze wypowiedzi, w pełnej wersji sterować będzie się myszką. Przedmiotów jest więcej, musisz tylko trochę pochodzić :) (wszystkich mam ponad 100, ale jak już mówiłem to tylko demo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Jak dużo wziąłeś z MiniRPG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 @Offtop:AoM, jak chcesz to ci trochę mogę pomóc... pisz gg:1224801 :P @UP: Mi to tylko troszkę MiniRPG przypomina :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Nobody, Jedynie wzorowałem się na ekwipunku. Nie musisz wierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Grafiki postaci też chyba sobie 'pożyczyłeś' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Nom podobne troche do MiniRPG ale to moze nawet i dobrze że ktoś "zrobił" coś podobnego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Grafiki postaci też chyba sobie 'pożyczyłeś' Po prostu chciałem zrobić top down, ale w pełnej wersji już nie będziesz miał skojarzeń z MiniRPG. Jak już ktoś robił grę RPG top down, to wszyscy sobie kojarzyli z Almorą, a teraz przerzucili się na kojarzenie z MiniRPG :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Dajcie spokój... Jeśli to dopiero Demo, a widać, że się napracował, to full będzie lepsze... AoM poprawi całą grę :P On chciał pokazać tylko engine :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ja juz wiem ile w tym jest z miniRPG ;-) Nie trzeba o tym dyskutowac, moze wyjdzie dobra gierka z tego. Gierka mi sie podoba, niestety gierka z takim chodzeniem jaki jest teraz daleko nie zajedzie, o wiele lepiej sprawdza sie rozwiazanie takie jak w Almorze lub po kratkach jak w miniRPG. Dzwieki bardzo mi sie podobaja, nadaja klimatu. Jesli uzywasz battle systemu z miniRPG to radze sie ze mna skontaktowac, poniewaz jest tam dosc powazny bug ktory wszystko sypie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Jednak do ekwipunku wykorzystuje viewy więc to nie jest w porządku ;) Piszę ekwipunek do tej gry więc będzie bardziej wydajne ;) @UP: Własny system walki napisałem xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 David Dark, Nie battle system jest napisany przez Konrada-GM, ale chodzenie koniecznie musi być takie jak w Almorze :) P.S. Myślę, że może wyjść z tego całkiem przyzwoite "GM RPG" @UP, nie zauważyłem Twojego posta. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Dałem ci 5/5 za tą grę :), bo wiem, że ty będziesz sumiennie pracować nad tym projektem i na pewno to będzie hicior xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Hmmm EQ byle jakie, wypisywanie statystyk też x_X, żadnego interfejsu, battle system jakiś tibiowy, grafika pupna... hmmm 2.5/5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 hmmm raczej nie pogram bo mi fps skacze. Podobne "trochę" do minirpg ale po tym co widziałem nawet może wyjść coś z tego dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Bleee.... :P :jezor: Takie sobie, mi się nie podoba jak pisze AoM :sp_ike: nie lepiej dać inną nazwę na przykład Magic czy coś ? I ten hipek :lol2: taki "dziwny" :) Ocena: 4/5[/color] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Nawet fajne 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Tak dla uaktualnienia: Po pierwsze, zmieniłem już system sterowania. (nie dodawałem go do dema) Po drugie, ciągle ulepszam i "szukam" grafiki. Po trzecie, a tu nie powiem czeka Was niespodzianka :) . Pełna wersja wyjdzie prawdopodobnie za nie cały miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Hmmm.... kolejne dupne RPG. Nigdy nie lubiłem tego gatunku. Ale jednak staram się być obiektywny. Przyznaję, nie zawsze mi to wychodzi :P Mimo, że nie lubię RPG to jednak zdarzają się "rodzynki", które mnie zaciekawią. A to jest kolejny RPG z nudnym systemem walki.... naprawdę tak cieżko wymyślić coś oryginalnego...? 3/5. Na kredyt :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Najbardziej podoba mi się poruszanie. Postać poruszyła się po półminutowym trzymaniu klawisza o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Wygląda fajnie, ale działa średnio. Widać inspirację Tibią albo Mini Rpg :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebolek Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Bardzo fajny pomysł. Szkoda żę nie możesz wybierać celu myszką. Daje 4/5. P.S. Żadko daje 4/5. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 grafika: 2\5 W sumie słabo i praktycznie brak animacji. fabuła: poczekamy bo pełnej wersji. Muzyka: 4\5 Jest klimatycznie ale narazie tylko jeden utwór. Grywalność: 2\5 W obecnej chwili źle mi się w to gra, ale pewnie do czasu pełnej wersji zmienisz sporo, np. -animacje ciosów -szybsza rozgrywka -więcej itemów -muszę pomyśleć :P dam narazie 3\5 z powodu nudnej rozgrywki. I czekam na pełną wersję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi