Marmot Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Epickie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Smar SW - Samobójstwo - Kultura wieku atomowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Marmot +1 A także: <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Jeden z najdziwniejszych teledysków jakie widziałem, ale prześwietny. Kawałek też bardzo zacny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Niedawno linkowałem M.I.A. - Story to be told, tak więc zrewiduj wyrażenie "najdziwniejszy teledysk" :). Tymczasem dalej w zakamarkach mojej playlisty czai się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 @Jakim: +1 dla Chopina A do tego: Chyba mój drugi po misji ulubiony soundtrack Morricone ( nie wliczając westernów oczywiście :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Manowar - Die for Metal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Co do dziwnych teledysków: Grinderman - Heathen Child. Nick Cave jak zawsze świetny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 Przedtem słuchałem "Most awesome 8 bit song ever". W odpowiedziach video było to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 <3 Coldplay - Moses Live <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Black Sabbath - Iron Man Link chyba dobry. Nie słucham tego na youtube tylko na Wrzuta Player, więc nie mam pewności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Rychu Pe. Cała solufffka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Czyli jaka płyta? Dla mnie tylko slums attack jak jeszcze istniał- później to już komercja... Pisz po polsku jak umiesz bo strasznie się wygłupiłeś z tą "solufffka" pss -_- Trudny dzieciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 np. Rychu Peja SoLUfka - Pozwól mi żyć 2009' Na Serio to jest to , i w sumie wkurza mnie gadanie typu - Rychu się wypalił ; to koniec Rycha ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 <div style="text-align: center; padding: 10px;"> <object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=BV33trFP4_s&hl=pl_PL&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6"></param><param'>http://www.youtube.com/watch?v=BV33trFP4_s&hl=pl_PL&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=BV33trFP4_s&hl=pl_PL&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object> </div> Epickie. Nie dotrwałem do połowy utworu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PqbttyjjBHo Ile tego wytrwasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 :) Są elementy Drum&Bass dlatego dłużej wytrzymałem. Ale i tak nie mój gust.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Yea LUC! Przekonałem się do Niego na heineken opener w tym roku, niźle dał czadu. Jak wklejacie klipy na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 O, u mnie też L.U.C :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 WSŁUCHAJCIE SIĘ W TEKST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 apropo luca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Pogo - Go out and love someone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Pink Floyd - Echoes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 MISTRZOSTWO GITARKI ELE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi