PsichiX Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Chyba raczej Non omnis moriar. Ja szczerze sie przyznam ze pod tym wzgledem jestem kompletnym idiota, bo tylko idiota nie boi sie smierci. Jedno wiem - mnie niezwykle trudno zabic, wrecz to niemozliwe, nawet samobojstwo mi nie wyjdzie, zawsze zjawia sie jakas 'sila' ktora mi ratuje tylek. Jak to mowia, glupi ma zawsze szczescie, a zlego diabli nie biora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 a co ty psichix,emo jesteś że samobuja chciałeś walnąć?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Do tego nie trzeba być emo, wystarczy popaść w depresję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 w sumie to sie nie boje. nie myśle o tym. ale przyznam że jak mnie 30 kiboli ganiało po ośce to pewna obawa przeszła po głowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja tam wierzę, że po śmierci nie będzie nic, krótko mówiąc wielka nieskończona pustka, tak samo jak przed urodzinami zresztą, z tą różnicą, że nie będzie ponownych narodzin. Trochę mnie to przeraża, ale zazwyczaj o tym nie myślę. Mnie przeraża .Ciągłe oddawanie pokłonu bogowi ?Dajcie spokój .W żadnego boga nie wierzę - babilońskiego ,greckiego czy rzymskiego .Tak samo jak Nikas (jeszcze kilka lat i wyrosnę na Nikasa Junior XD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 (jeszcze kilka lat i wyrosnę na Nikasa Junior XD) Ludzie, ratujcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 a co ty psichix,emo jesteś że samobuja chciałeś walnąć?? :P Nie jestem. Jak napisal marmot, miewam stany depresyjne (powod jak zawsze jeden - kobieta, ale nie ma co sie rozpisywac na ten temat), ktore z jednej strony niszcza moja psychike, z drugiej zas daja natchnienie i (o dziwo!!) przynosza swietne pomysly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nie jestem. Jak napisal marmot, miewam stany depresyjne (powod jak zawsze jeden - kobieta, ale nie ma co sie rozpisywac na ten temat), ktore z jednej strony niszcza moja psychike, z drugiej zas daja natchnienie i (o dziwo!!) przynosza swietne pomysly ehh te dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ludzie, ratujcie... Sorry ,taka aluzja :P .Nie znam swojej przysłości ,a tak mi się skojarzyło "na szybko". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 EMO EMO EMO! *tnie się* do jutra! XD lepsze jakieś emo niż twój rozum za dwa centy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Coraz lepsze tematy są na tym forum... Człowiek umiera i go nie ma, tak jak wszystko dookoła umiera. Smierci boją się chyba tylko ludzie którzy myślą że po smierci jest coś nieznanego. Ja się nie boje, bo wiem ze mnie to spotka, ale nie oznacza to, że tego chce. Po śmierci jest Sąd. Niebo albo Piekło, zależnie, czy byłeś grzeczny Nie chce obrażać nikogo wierzącego, ale przerażają mnie ludzie wierzący w takie "bajki", mam nadzieje że to ironia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nadal nie czaje o co chodzi z tymi całymi emo. dla mnie to jakieś śmieszne typy/typiary z żelem na głowie i smutną twarzą. Dziwna ideologia ;-I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Śmierć to wyczesana sprawa! Jedyna sprawiedliwość na tym posranym świecie... Innym to warny za słownictwo a admin przykład daje :P? Nieładnie ;> Beczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Lol, po: "Jaki sprzęt muzyczny macie" niezła odmiana. Anyway, ja śmierci się nie boję, bo nie mam po co. Znacznie bardziej boję się bólu, ale teraz są już środki, by mu zapobiec. Jak będę szykował się na śmierć to zaplanuję wszystko łącznie z takimi rzeczami jak muzyka na pogrzebie, więc umrę w spokoju XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Znacznie bardziej boję się bólu, ale teraz są już środki, by mu zapobiec. Dupa.. bólu w głowie nie idzie wyłączyc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Mam nadzieję, że śmierci nie dożyję :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Mam nadzieję, że śmierci nie dożyję :). w sumie dobre podejście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Memento Mori, quod haec memor te! :D Nie chce obrażać nikogo wierzącego, ale przerażają mnie ludzie wierzący w takie "bajki", mam nadzieje że to ironia. Po śmierci jest Sąd. Niebo albo Piekło, zależnie, czy byłeś grzeczny :P <--- NAUCZ SIĘ CZYTAĆ! propaganja - http://pl.wikipedia.org/wiki/Emo_%28slang%29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 propaganja - http://pl.wikipedia.org/wiki/Emo_%28slang%29 o kuuurrr..de co ryje http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Emo2.jpg heh chyba jednak nie mam az tak nasrane :D i jak tu być tolerancyjnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja uważam (ofkors) tak jak ksiądz mówił "Z prochu powstałeś i w proch się obrócisz..." Więc wiadomo, że śmierć to choroba na którą choruję 100% ludzi... i ta choroba jest nieunikniona... Możesz se teraz wyjść z psem na spacerek i jakiś psychopata cię zastrzeli... Albo wpadniesz do rzeki i utoniesz... @Edit: Tutaj są nieszczęśliwe wypadki... i ludzie nie wiedzą kiedy zginą: http://wiadomosci.onet.pl/1715948,11,item.html @Edit2: Bóg dał człowiekowi życie z miłości... i z miłości je odbiera kiedy przychodzi czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ... Możesz se teraz wyjść z psem na spacerek i jakiś psychopata cię zastrzeli... Albo wpadniesz do rzeki i utoniesz... nie ma to jak być optymistą :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 @UP: A z kąd wiesz kiedy zginiesz?? Lepiej wiedzieć, że śmierć dopadnie cię w każdej chwili... (np. teraz może ci wybuchnąć ekran od monitora, i co?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 @UP: A z kąd wiesz kiedy zginiesz?? Lepiej wiedzieć, że śmierć dopadnie cię w każdej chwili... (np. teraz może ci wybuchnąć ekran od monitora, i co?) http://zegarsmierci.info/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 @UP: A z kąd wiesz kiedy zginiesz?? Lepiej wiedzieć, że śmierć dopadnie cię w każdej chwili... (np. teraz może ci wybuchnąć ekran od monitora, i co?) taa ide zapuscić czarną grzywe i umalować oczy :) ale po co? chuuu..ncwot, wszystko sie moze niby zdarzyc, ale ja nie mam zamiaru wziąść i tak po prostu umrzeć. musi być spektakularnie. tym bardziej nie mam zamiaru o tym myśleć, bo i po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Btw, teraz w Gazecie Wyborczej jest cykl: "Umierać po ludzku". Polecam =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Po śmierci jest Sąd. Niebo albo Piekło, zależnie, czy byłeś grzeczny :P <--- NAUCZ SIĘ CZYTAĆ! Nie było sprecyzowane czy ten usmieszek jest do całego zdania, czy do samego słowa "grzeczny" (jak uznałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Rodzimy sie po to żeby później umrzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Siemka! a więc jak w temacie...czy boicie się śmierci? ja się nie boje ale...nie wiem jak to jest umrzeć...:P wierzę w reinkarnacje,że teraz wiem że żyję,umrę i znowu kimś będę :D EDIT:poprawiłem błąd lol Czyli jak podszedł by do Ciebie świr z jakąś bronią i powiedział że Cię zabije to nie zlał byś się w majtki i nie bał byś się że umrzesz? eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 ja się nie boje http://pl.wikipedia.org/wiki/Czas_teraźniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 mertruve nie boisz się,bo cię zabije :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi