RaistlinBlackRobe Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 heheh :lol2: ale z drugiej strony jak juz pisalem pani kontekstowa to jedyna kobieta idealna, nie licząc gadania od rzeczy - ale to już ma każda kobieta -to naprawde ideal, usmiecha sie ladnie, nie mowi zbyt duzo, eeeh rozmażyłem sie No patrz myślałem, że kobieta idealna, to taka której płaci się. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Znalazłem ładne zdjęcie: <cenzura> moje dwie byłe panie. Chyba sobie wydrukuje i wstawie do ramki, mam tylko 1 rame, więc nikt nie bedzie poszkodowany :) @dziadek wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jak nie potraficie znaleźć, to zostają animowane XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 heheh :lol2: ale z drugiej strony jak juz pisalem pani kontekstowa to jedyna kobieta idealna, nie licząc gadania od rzeczy - ale to już ma każda kobieta -to naprawde ideal, usmiecha sie ladnie, nie mowi zbyt duzo, eeeh rozmażyłem sie Właśnie! Pani kontekstowa jest ekstra babe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ej, przypomniało mi się coś. Tymon przecież pisał, że woli otruć niż być otrutym czyli jest jednak nadzieja. Hchytry plan, nie ma co. Zresztą nie od parady ma wysokie IQ. B) Byś się wstydził, taki błąd Gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ej, za młody jesteś, masz hentaie przecież, damn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Kto lubi kartofle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jeżeli to nie jest pytanie podchwytliwe, to ja. Kocham pyry we wszelakiej formie i najlepiej z tłuszczykiem. Często z drugiego dania to właśnie ziemniaki są dla mnie największym rarytasem. Nie wiem czemu, ale po prostu lubię uwielbiam i tyle. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Phi, ja mam drugą panią kontekstową na hmt.pl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A ja zawsze jak jem bigos, to omijam kapustę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ale tam jest taka słaba. Btw, na hmt, niektóre tematy są zboczone ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja tam bigosu nie lubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Słaba, bo tam małolatów więcej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jeżeli to nie jest pytanie podchwytliwe, to ja. Kocham pyry we wszelakiej formie i najlepiej z tłuszczykiem. Często z drugiego dania to właśnie ziemniaki są dla mnie największym rarytasem. Nie wiem czemu, ale po prostu uwielbiam i tyle. :) Wpadniecie do gdańska, zapraszam do warzywniaka u mnie na dole. To będą wasze ostatnie ziemniaki, o ile nie zsinieją lub nie rozsypią się przed ugotowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ziemniaki sux :P Ryż rox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ph.... gotowaliśmy razem... cóż... Tymek to skarb, a nie takie nierób jak wy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No wiecie co. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Byś się wstydził, taki błądNie no, staczam się, pierwszy raz w historii gmclanu ktoś mi zwraca uwagę na błąd ortograficzny. Rozumiem inni, ale ja? Porażka. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No niestety Ranmus, chcesz sobie polatać w Al Kaidzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 heh dobrze ze nie ja wybieralem twarze dupy kontekstowej.. ale ja mam chorą wyobraźnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Może by przykleić? >] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nie no, staczam się, pierwszy raz w historii gmclanu ktoś mi zwraca uwagę na błąd ortograficzny. Rozumiem inni, ale ja? Porażka. :crying: Jeszcze ostatnio mówiłem Ci o tym przy browcu, że jak czytasz często forum pełne błędów, to później sam je popełniasz... Walczyłem, ale mnie jechali za to, że ganiałem za orty :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 cóż... Tymek to skarb, a nie takie nierób jak wy :D Sprawdzałaś, że tak mówisz ? Nic nie robię, bo nie czuję potrzeby dla siebie samego robić :P Nie zwracam sam sobie uwagi, że się lenię, więc tak mi po prostu odpowiada :lol2: . Jeszcze ostatnio mówiłem Ci o tym przy browcu, że jak czytasz często forum pełne błędów, to później sam je popełniasz... Walczyłem, ale mnie jechali za to, że ganiałem za orty :( A ja do matury muszę zwracać na orty uwagę, wiec staram się to czynić, chociaż też się oglądam za dużo tych ortów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Wejdźcie sobie na forum o Tibii, to zobaczycie ile tam jest ortów. Btw: dkjsh 15:54:29 nawet nie mam jak wpisac 'hentai' w google dkjsh 15:54:45 co ja teraz bede robil? dkjsh 15:55:03 utracilem sens zycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nie no, staczam się, pierwszy raz w historii gmclanu ktoś mi zwraca uwagę na błąd ortograficzny. Rozumiem inni, ale ja? Porażka. :crying: Już kiedyś napisałeś "harować" przez CH. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A tak poważnie, to właśnie pisownia ch i h mi sprawiała największe kłopoty, więc się w sumie nie dziwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 DAWAĆ NOWĄ ANKIETE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To do gnyska prosimy się zgłosić. On jest od wymyślania ankiet. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Słaba, bo tam małolatów więcej tongue2.gif O___o Że niby na GMClanie mniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Myślałem że Yoda walnie coś o mieczu ;p No tu może jest mniej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi