Pablo-GM Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Nawet sobie avatara nie można raz na ruski rok zmienić, bo już piszą o tym na forum no ;p . A że Mucco ma tą samą postać w avatarze to nie moja wina ;[ . Poza tym, G-Man roksi :P . HL rox'i ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Co do posta propaganji: @Pablo-GM: Cała seria HL roksi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Heh, pamiętam przeróbkę tego z moim ryjem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 a ja pamiętam że wczoraj wpierd****łem chrupki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 A ja pamiętam, że pamiętam! ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 a ja chyba zapomniałem pamiętać że nie zapalić chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Co do posta propaganji: @Pablo-GM: Cała seria HL roksi :D HL'a 1 nie przeszedłem całego, lecz HL 2 wciaga na tyle ze polecial jak z gorki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 ja przeszedlem calego, ale nie widzialem na oczy epizodow, a ogólnie to jadłem dzisiaj żurek z kiełbasą. i wole ogórkową. i golfem jeżdże ale nie mój, i 140 na klate cisne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 ja schabowe... EDIT: jak dziadek pożyczy to trójką :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 sprawdzcie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=Jvef7eOx4e0 kumasz bejbe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 czaje czaje, taksóweczka stoi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 ja przeszedlem calego, ale nie widzialem na oczy epizodow, a ogólnie to jadłem dzisiaj żurek z kiełbasą. i wole ogórkową. i golfem jeżdże ale nie mój, i 140 na klate cisne Propa jestem wczorajszy...i ku**a takie bledy to normalka...FG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Chyba muszę zacząć słuchać czegoś lżejszego bo od godsamcka po 6 godzinach łeb napierd****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Od Godsmacka ;o ? Przecież to leciutkie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Wiem nie jest za mocne ale "rif" mają niezły. Chociaż po 6 godzinach techno chyba bym ześwirował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Programista to może posłuchasz trochę lounge? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Już u kumpli się tego nasłucham :P http://pl.youtube.com/watch?v=pOO_tpA7AP0 to jest fajne :P EDIT: I plz mówcie mi prog ;D EDIT2: http://pl.youtube.com/watch?v=Td8hBBIDhOA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Co do posta propaganji: @Pablo-GM: Cała seria HL roksi :D ja tam wole z Epic fail guy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 ja tam wole schabowe nadziewane kiszonymi ogorkami malosolnymi. I do tego lodowka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ale Reggae i tak wymiata. i herbatka zrobiona przez babcię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 EDIT2: http://pl.youtube.com/watch?v=Td8hBBIDhOA Fur TV roX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 A jak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Każdy odcinek oglądam na MTV xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Futrzaki, sierściuchy głupie ;[ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ehh,, tuxman podrywa gnyska laska ;/ Chcecie screena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ehh,, tuxman podrywa gnyska laska ;/ Chcecie screena ? No :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Co do posta propaganji: @Pablo-GM: Cała seria HL roksi :D A ja zamówiłem pluszowego headcraba. Odejmij mi warna Marmot, bo mamy te same zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Może to dziwnie zabrzmi, ale muszę to powiedzieć... :P Z racji tego, iż na gmclanie większość to osobniki płci męskiej... mam pytanie. Znacie jakieś techniki 'powstrzymania' wzwodu? Czasami nadchodzi nieodpowiedni moment, gdzie niespodziewanie (mówiąc potocznie) "stanie"... co robicie? Osobiście skupiam się starając obliczyć jakieś skomplikowane działanie matematyczne, ale czasami to nie działa. Co radzicie? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi