propaganja Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 ja tam nic przekazywać nie chciałem, po prostu sobie nuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 :whistling: ♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 :whistling: ♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫♪♫ deine mutter ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Heil Stalin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 A, tak z ciekawości co się stało z bigsharkiem?? Za mojej "kadencji" już go nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Został zbanowany ;p . Denerwował Ranmusa prawdopodobnie xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 OMG :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 bylo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 minelo.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Zmarlo.ky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 co-ty-nie-powiesz.ru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 dajcie-se-siana-ku.wa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 http://potugalski.to.zuy.jenzyk.norge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 bbq! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 dla tych co nie kumają englisza http://www.dict.pl/dict?word=spam&words=&lang=PL konserwa (od firmowej nazwy konserw) spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Marmot zmienił awatar :( Z dziobem mu było do twarzy, a tak .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 ... jest srak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Zapatrzył się w avatara Mucco i chciał mieć podobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Nawet sobie avatara nie można raz na ruski rok zmienić, bo już piszą o tym na forum no ;p . A że Mucco ma tą samą postać w avatarze to nie moja wina ;[ . Poza tym, G-Man roksi :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Teraz jak piszesz posta, to wydaje mi się że to mucco i muszę patrzeć na nicka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Nawet sobie avatara nie można raz na ruski rok zmienić, bo już piszą o tym na forum no ;p . A że Mucco ma tą samą postać w avatarze to nie moja wina ;[ . Poza tym, G-Man roksi :P . Dziób roksi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 http://commons.wikimedia.org/wiki/Balaeniceps_rex to se go oglądajcie tu, ja chciałem od trzewikodzioba odpocząć ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 O jaka szkoda. :( Może dorób GjeMouwi dzioba. (nie czuję jak...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Marmot zmienił awatar :( Z dziobem mu było do twarzy, a tak .... Popieram. Dziób rządził, a awatar Mucco-podobny sux :crying: I mi się myli Marmot z Mucco'em :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Tja tobie to się nawet Pieter z Propą myli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Co wy tak z tym Mucco kurde. Tuż to jedna z najbardziej kluczowych postaci serii Half-Life :P . A co do propozycji Wojzaxa: Trochę nudziło mi się, to się zabawiłem GIMPem ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Co wy tak z tym Mucco kurde. Tuż to jedna z najbardziej kluczowych postaci serii Half-Life :P . A co do propozycji Wojzaxa: Trochę nudziło mi się, to się zabawiłem GIMPem ;p . Daj to do awatara, naprawdę fajne :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi