Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Z doświadczenia? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Temat wydzielony. Teraz tutaj możecie dać upust swojej głupocie i denności. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Łał, największy offtopicowy topic na GMC :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa EDIT. przydałby sie jeszcze temat gdzie można pobluzgać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 I tak posty nie są zliczane, więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Spamerski topic. Bardzo dobra decyzja Łukasz-u. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Były większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 o i temat o dupach by sie przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A to ja podobno o dupach najwięcej gadam :P W tym tygodniu propa po prostu mnie rozłożył na łopatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Tutaj można pisać swoje zażalenia odnośnie płci pięknej. Jak to jest że mimo że kobiety potrafia być wredne, nierozsądne, robiom nawet nieświadomie straszne chamówy, a my - biedacy - i tak nie umiemy bez nich żyć? Może Jah wysłucha naszych próśb i usprawni pare rzeczy, tak żeby żyło sie nam wszystkim lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Opowiedz nam swoją historię. Powiedziała chociaż za co? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Pani kontekstowa otwiera biuro matrymonialne jak mniemam. Na co ja mam się niby żalić, żeby się żalić, to trzeba mieć na kogo :P Więc ja co najwyżej pożalę się, że nawet się nie mogę na kobiety pożalić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Coś za późno przyszedłem, a miałem takie ładne propozycje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Tak ale nie zrozumiałem o co chodzi, tak to jest z dupami. podobno nie moja wina itp itd. heh, zreszta mowie teraz sie z tego smieje, rok temu jak mialem taka sytuacje był ze mną straszny padaczan. Ku przestrodze - "słuchajcie drodzy panowie - nie bierzcie za gleboko do serca tego co dupa powie, bo treść zawarta w jej pięknym słowie - moze równie dorbze znaczyc ze ma cie w rowie" BTW. Miał ktoś z was taką akcje ze rocznice z dwoma dziewczynami w 1 dniu? :P nie wiem juz do ktorej napisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 zaraz po Tymonowym "nadmiar pudru jest substytutem mydła" to drugie najlepsze przysłowie z GMC :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Lol, otwieram ten temat, a tu na dodatek AdSense z takimi rzeczami wyjeżdża: -Strona Dla Singli -Wciąż Szukasz? -Zapoznanie, tu znajdziesz Lol. @Propa: Cytat ROX! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 heheh :lol2: ale z drugiej strony jak juz pisalem pani kontekstowa to jedyna kobieta idealna, nie licząc gadania od rzeczy - ale to już ma każda kobieta -to naprawde ideal, usmiecha sie ladnie, nie mowi zbyt duzo, eeeh rozmażyłem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eve Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 eh eh eh eh.. ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Coś za późno przyszedłem, a miałem takie ładne propozycje...Nie żałuj sobie. Nie wszystko stracone. Tymon poszedł miętosić jakieś ciasto, więc po powrocie i tak przeczyta. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nie żałuj sobie. Nie wszystko stracone. Tymon poszedł miętosić jakieś ciasto, więc po powrocie i tak przeczyta. ;) Ta, rurkę z kremem :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Gnysek! To nie jest głupie, kolejna strona dla singli i będzie się stalkerowało użytkowniczki od strony admina! Prywatne dane na wyciągnięcie ręki. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ta, rurkę z kremem :lol2: co wy chcecie u mnie to obiad zrobił xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ale z panią kontekstową to nie jest para, trójkąt ani czworokąt a trzy tysiące czterysta sześćdziesięciopięcio kąt :P Ranmus, krzyżujemy naszą klasę, fotka.pl i epuls.pl ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 co wy chcecie u mnie to obiad zrobił xD%$%$^#$@... To jest wbrew polskiej tradycji! No to się Tymon nieźle wpakował... :( R.I.P. 22.03.2008 Zawsze się tak zaczyna, najpierw obiadki, potem darmowe sprzątanko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 @4up: Pół szklanki cukru, dwie szklanki mąki, trzy jajka, skórka z pomarańczy, 2 łyżki masła. O takie ciasto chodzi? @up: Requiem im Paca @btw: Wiktoria(mocne imię, oznacza zwycięstwo, raczej trudno coś sklecić obraźliwego, dobrze pasuje brunetkom), Maja(no poprostu jest ładne, wprawdzie mogą być aluzje do jednej polskiej kreskówki, ale bardzo ładnie pasuje do blondynek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 co wy chcecie u mnie to obiad zrobił xD Błagam, powiedz, że tylko sobie ! Dla Tymona już chyba nie ma ratunku... pantoflarz i tyle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Trzeba zrobić jakąś akcję odwetową i odbić naszego Tymona z rąk tej bezwzględnej despotki. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dokładnie, proponuje wysłać oddział samobójczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Na jakim cmentarzu leży Tymon? Macie może pożyczyć Microsoft Flyight Symulator dla moich kolegów z Al Kaidy? Bo potrzebują do treningu samobójczego. Jeden kolega wczoraj latał prawdziwym Beoingiem 727 i troszkę krzywo leciał i wleciał w budynek ;s Teraz nei chcą tracić ludzi wiec potrzebują symulatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Oj, narzekacie. Dup sobie porządnych nie umiecie znaleźć i zwalacie winę na kobiety. To nie są bułki ze sklepu, które można brać byle jakie, byle by były świeże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi